Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Smuvaj se ako hoćeš s njom, mi smo raskinuli pre mesec dana...... Ivan_Creed: JD ne sme da dođe na Rokanje da ne bi popio batine od ostatka foruma.... Blacksunray Verb Delikvent: Slušaj brate, ja stvarno ništa protiv tebe nisam imala dok nisi krenuo da me bukvalno proganjaš po temama, prozivaš i spuštaš na račun političkog opredeljenja. Znaš ko sam, što mi onda ne priđeš pa mi to kažeš u lice nego me kao pička samo napušavaš preko glupog neta. Ajde kapiram malo, al tvoje ponašanje je prešlo svaku granicu pristojnosti i počinješ da me nerviraš. Ne pretim ti ništa, al ti kažem da ću da saznam ko si, onda ću da ti priđem i da te lično pitam u čemu je tvoj jebeni problem... Neću da trpim da me iskompleksirani likovi olajavaju više a to si jedino TI ovde. Jesam žensko, al jebeš mi mater, napucaću te
Platina Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Natasha, da te utesim BVD je uvek bio takav prema svima... Uhvati se za jednu stvar, za koju provali da moze da podjebava, i jednostavno nece da sjase sa tebe. Inace ima trip da je najpametniji na svetu. Ali kad iskljucis sve te zajebancije i podjebavanja sasvim je ok lik.
JD Seven Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 @Natalia: Ti nisi normalna, ja nesmem da dodjen na rokanje zato sto cu dobiti batine Sama znas zasto nisam dosao zadnji put... @Ewigkeit:
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Natasha, da te utesim BVD je uvek bio takav prema svima... Uhvati se za jednu stvar, za koju provali da moze da podjebava, i jednostavno nece da sjase sa tebe. Inace ima trip da je najpametniji na svetu. Ali kad iskljucis sve te zajebancije i podjebavanja sasvim je ok lik. E vidiš, takvih mi je najviše muka: onih koji misle da su popili svu pamet . Ma šta on mene koji kurac ima da podjebava samo zato što drugačije mislim od njega u politici? Kako je to čoveče klinački... Baš me briga dal je ok lik, prema meni nije. Nek se izdrkava na drugima ako mu to dozvoljavaju al ja više neću da trpim njegove prozivke. Ja stvarno mogu dosta da trpim i pravim se luda al kad neko pretera, a to je on uradio, onda ću sve da oteram u pičku materinu. Nek leči komplekse na drugi način a ne tako što će da proziva druge.... JD: Zajebavam se, znam zašto nisi mogao da dođeš...... Edited April 13, 2006 by Natasha!
Ω Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 @bvd auuuuu.... @ewig nisi valjda na njega spala
Platina Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 @ewig nisi valjda na njega spala Boze, naravno da nisam... I mene je on iritirao svojevremeno, ali to je proslost. Meni je njega iskreno zao, posto on nije glup decko, koliko mi se ceni, jednostavno misli da je resenje u tome da podjebava ljude i da se izdrkava na neistomisljenicima, sto je pateticno. Jebiga, on misli da verovatno ne moze bolje u zivotu da postigne od toga, pa je na tome izgradio imidz, bar ovde na yumu. Nacice valjda i on svoje mesto na ovom svetu, do tada nam samo preostaje da ga trpimo.
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 I mene je on iritirao svojevremeno, ali to je proslost. Meni je njega iskreno zao, posto on nije glup decko, koliko mi se ceni, jednostavno misli da je resenje u tome da podjebava ljude i da se izdrkava na neistomisljenicima, sto je pateticno. Jebiga, on misli da verovatno ne moze bolje u zivotu da postigne od toga, pa je na tome izgradio imidz, bar ovde na yumu. Nacice valjda i on svoje mesto na ovom svetu, do tada nam samo preostaje da ga trpimo. Niko ne kaže da je glup dečko, samo kažem da se ponaša ko retard... I meni brdo ljudi ovde idu na kurac i mislim da su retardi pa ih ne podjebavam... Ako je njemu doživljaj da podjebava neistomišljenike ovde na forumu onda ga žalim... Puko mi je film od juče. Neću da trpim više budale. Il će da se smiri prema meni il ćemo ja i on da porazgovaramo malo uživo... Da ga trpim više NEĆU! YuM mi nije bitno mesto u životu, al kad neko već krene da me vređa a da to prelazi granice normale i zajebavanja e onda to već prelazi u nešto više i izlazi van YuMa. Jednostavno, sebe previše cenim da bi dozvoljavala više ovako nešto.....
Platina Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Jebi ga, sta da kazem... Bilo je pitanje vremena kad ce da pretera.
JD Seven Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 (edited) Znaci stalno ali stalno, neko mora na ovom jebeno usranom forumu da siri negativnu energiju @Ewigkeit :A kakav sam ja to pa da se slucajno ne prevaris da padnes Edited April 13, 2006 by JD Seven
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) JD: nije negativna energija, radi se o nečem drugom.....-----> Edited April 13, 2006 by Natasha!
Platina Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 @Ewigkeit :A kakav sam ja to pa da se slucajno ne prevaris da padnes a?
JD Seven Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 a? Da padnes da ne spadnes na mene Natalia:
Platina Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Da padnes da ne spadnes na mene I dalje ne kontam o kakvom je padanju rec.
JD Seven Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 I dalje ne kontam o kakvom je padanju rec.
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Pony je rekao: nisi valjda na njega spala (nećeš valjda s njim da se smuvaš ) Ti si rekla da nećeš, a JD se pita zašto je on toliko loš pa nećeš da "spadneš" na nega.... JD: ti mu dođeš kao neka kurva ovde na netu, samo muvaš......
Platina Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Aha... Skontala sam... Nisam navikla na muvanja... Ewig je udata.
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Aha... Skontala sam... Nisam navikla na muvanja... Ewig je udata. JD: popušio si ga
JD Seven Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 @Natalia:Kurva kazes a sto se tice Ewig,nisam se ni nadao... Imam ja
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 @Natalia:Kurva kazes pa od kad smo raskinuli, ti samo bezuspesno muvas ribe po yumu.....
JD Seven Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 (edited) pa od kad smo raskinuli, ti samo bezuspesno muvas ribe po yumu..... ha ha ha.... A sta da radim kad mi je dosadno,nema nijedna zanimljiva tema...KoRn tema pukla da ja ne pisem pametne smayli postove bila cetrdeset i prva po redu Evo sad se tamo raspravlja o nekom liku Edited April 13, 2006 by JD Seven
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Evo sad se tamo raspravlja o nekom liku to je ovaj isti o kome smo i ovde raspravljali.... izgleda da je još nekome stao na žulj....
Dark Sonja Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ovaj smajli je taaako sladak... maznula sam ti ga...
Recommended Posts