Shamandalie Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Posto je on pevac grupe Royal Blue, iscimacu njihovog frontmena, tj. producenta emisije Rocktagon da sa Nebojsom uradimo neki intervju. Pa eto...bice uskoro, valjda kad covek dodje iz Bara ovamo... Quote
Sour aPPle Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Al ste se navrzli na kosti jadnoj Ani Nikolic,...sta ce zena,mora da se vrcka,da bi se dobile parice,...nece sigurno svi nabildovani tipovi da popadaju po nekom tamo gotik bendu? Nisam ih nesto dugo upratila kad su svirali,niti sam,iskreno cula ranije da postoje,ali bilo je osvezenje u odnosu na ostale ucesnike. Mada,...to i nije neki narucit kompliment. Quote
Shamandalie Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Vremena i trendovi se menjaju, ali ne i palanacki mentalitet ljudi koji kod nas organizuju/gledaju Beoviziju i Europesmu. Prosle godine je Norvesku predstavljao hair metal bend, a SCG po svaku cenu ili neki kvazi etno ili neki politicki podrzani sastavi. Sta se moze. Quote
_Grotesque_ Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Pa, eto NEGDE i nas racunaju u Evropu.. Quote
BLAGOJE Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 a nemogu da vjerujem oko cega se oni raspravljaju... inace,Veljko je gitarista barskog black metal benda Deucalion (tr01 necro grim kvlt),a bend Grim je neki goth bez ikakvih primjesa... ne zaludjujte se ljudi vjerujuci da ovdje ima i 2% rocka,a kamoli metala... Quote
Shamandalie Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Nemoj tako siguran da budes. VELJKA dobro poznajemo! ON MI Je drugar. Quote
Hungry Wolf Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 .....gitaru im je na evro pesmi svirao Veljko mal' se nisam shlogirao Quote
Шöне Мики Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 deucalion kol'ko ja znam vise ne postoji.... Quote
aronoel Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 deucalion kol'ko ja znam vise ne postoji.... ......da u pravu si.....ali Veljko sada ima neki novi bend.....tacnije tek su poceli sa radom.....u svakom slucaju u pitanju je neki gotik,ali ne gotik metal,vec samo gotik...... Quote
MetalThrone Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ja sam od neku vec cuo za ovaj bend samo ne mogu da se setim. Quote
Шöне Мики Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 ......da u pravu si.....ali Veljko sada ima neki novi bend.....tacnije tek su poceli sa radom.....u svakom slucaju u pitanju je neki gotik,ali ne gotik metal,vec samo gotik...... pa dobro...nek' im je sa srecom Quote
Sandra Laureano Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Svira l to Veljko u Grim? Na evropjesmi??? Quote
Hungry Wolf Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 sta je bre sa deucallionom, nema ih? Quote
Shamandalie Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Nema europjesme ove godine, a sledece mozda ce Grim predstavljati Crnu Goru. Quote
aronoel Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 sta je bre sa deucallionom, nema ih? .....pa rodjace....raspali se...sta ces....studiraju....i...Veljko zivi u bg-u....tako da na toj udaljenosti ne mogu da funkcionisu..... Quote
Sandra Laureano Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Funkcionisu. Prije par mjeseca su imali probu Daj te mi tu evropjesmu s Veljkom Quote
Veles Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 sta je bre sa deucallionom, nema ih? Преселили су се у Валхалу. Свираће на дан Рагнарока. Quote
Shamandalie Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Neko je vec stavio link za ovaj spot. Sasvim je lepo odradjen. Mada, verujem da bi bilo mnogo lepse da je tekst na engleskom. Quote
Shamandalie Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Meni se vise svidja kada Nesa peva power metal, ali posto je covek goticar u dusi, ovakve 69 eyes varijante mu dobro stoje. Quote
DragonHeart Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 U podnaslovu teme stoji da su Gothic Metal, a slabo da tu i Rock-a ima. Quote
Recommended Posts