Grobodan Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Bila je tema,ali mi je neki gej zatvorio... Daklen,fantasticni blasfemicni melodic Black/Death u stilu Dissection.Diskografija: The Call EP, 1992 The Nocturnal Silence Full-length, 1993 Spawned by Evil EP, 1996 Darkside Full-length, 1997 The Third Antichrist Full-length, 1999 Bloodhymns Full-length, 2002 Tour EP 2003 EP, 2003 Uskoro izlazi novi album Hrimthursum,tracklisting 01. Slaughter of Baby Jesus 02. Branded by Light, Enlightened by Darkness 03. Eternal Winter 04. The Crossing 05. I Strike with Wrath 06. Vril 07. Sitra Ahra 08. Bitter Cold Blizzard 09. Serpents (Beneath the Forest of the Dead) 10. Age of Chaos 11. Death Immaculate 12. Black Hate Ajmo... Quote
The Watchtower Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 trazih dugo temu, al' je nisam nasao. vrh bend! nisam ih slusao 100 godina.. darkside, br00ka od 'buma!! Quote
Grobodan Posted March 13, 2006 Author Report Posted March 13, 2006 Meni Bloodhymns najjaci(nije da se hvalim,ali imam original).A kad vec pominjes Darkside i ja Dissection,na pesmi sa tog albuma Nailing the Holy one je gostovao Jon licno i personalno. Quote
Guest Dead Leaf Echo Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Super je bend. Nadam se skorom izlasku albumu. Poz. Quote
The Watchtower Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 NECROPHOBIC To Release 'Hrimthursum' In May Swedish death metallers NECROPHOBIC will release their fifth album, "Hrimthursum", on May 22 via Regain Records. The follow-up to 2002's "Bloodhymns" was recorded at the House of Voodoo Studio with engineers Anders Bentell and Fredrik Folkare (guitarist and producer of UNLEASHED) and was mastered at Tailor Maid Production in Stockholm with Peter In de Betou. "Hrimthursum" (a word taken from the old Norse mythology which means "The Frost Giants") will feature the following track listing: 01. The Slaughter of Baby Jesus 02. Blinded vy Light, Enlightened by Darkness 03. I Strike with Wrath 04. Age of Chaos 05. Bloodshed Eyes 06. The Crossing 07. Eternal Winter 08. Death Immaculate 09. Sitra Ahra 10. Serpents (Beneath the Forest of the Dead) 11. Black Hate 12. Hrimthursum Quote
Grobodan Posted April 1, 2006 Author Report Posted April 1, 2006 Fuck yeah,odlican cover,radio Tyrant iz NIFELHEIM. Meni je ovo jedan od ocekivanijih albuma godine,ko kuka da su DISSECTION otisli u kurac neka nabavi ovaj album kad izadje,dajem levo jaje ako se sjebe. Quote
Guest Daemonium Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Imaju na sajtu da se svuku 2 nove pesme,odlicno zvuce!!! Quote
Grobodan Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 Na sajtu spot za Blinded by Light,Enlightened by Darkness,vrh! Ovaj bend je kriminalno podcenjen! Quote
The Watchtower Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Evo vam link za spot. Ako nekom treba. NECROPHOBIC - Blinded By Light, Enlightened By Darkness Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 Spot nije nista narocito,ali pesma...nemam reci,Zaista fantasticno. Kad bih naleteo negde na original... Quote
Grobodan Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 Kad bih naleteo negde na original... i nalete grob na original,i to slipcase jesu me odrali za 1500 kinti,ali nek ide u kurac Quote
Џрк Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Grobe, ala si glup majke mi. Za 15€ ja cu pazarim Altars reizdanje sa extra DVD-om iz '89, Madness over Europe, to je valjda onaj Grindcrusher tour... Quote
Grobodan Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 ajd reci gde zivota ti.koliko ces da puknes na postarinu? Quote
Џрк Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Pa, videh jedan u Mamutu za 1200 i nesto kinti. Valjda jos imaju A koliko kosta postarina recimo iz USA ili iz Nemacke i Engleske? Quote
Grobodan Posted December 5, 2006 Author Report Posted December 5, 2006 ima kurac,pa da ima ja bih davno zabo. doticni u mordoru kosta 1700,moj ortak uzeo postarina zavisi od broja stvari koje uzimas Quote
Goxy Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 eto maznuse ti altars ispred nosa,a ja cu te ojaditi za kinga jebiga takav je zivot,sledeci put pazi za sta dajes 1500 Quote
Grobodan Posted December 5, 2006 Author Report Posted December 5, 2006 pa nije da sam bacio 1500 na govno,perfektan je album,prelep buklet. a i king i altars ce se kad tad nabaviti,mlad sam Quote
Џрк Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 (edited) Ma u redu je sve, dacu i tih 1700 samo kad budem imao Morbidi su to ej, omilleni mi, uz Death, bend. Nego, pa daj reci mi, ako narucujem jedan dvd/ ili cd koliko je, ako narucim dva, tri, cetiri, pet? Edited December 5, 2006 by Heavy jerk Quote
Goxy Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 ima kurac,pa da ima ja bih davno zabo. doticni u mordoru kosta 1700,moj ortak uzeo postarina zavisi od broja stvari koje uzimas zamalo to da kupim,ali jedva se odlucih za pleasure to kill i neko mi ispred nosa odneo kinga-abigail sa dvd Quote
Grobodan Posted December 6, 2006 Author Report Posted December 6, 2006 Ma u redu je sve, dacu i tih 1700 samo kad budem imao Morbidi su to ej, omilleni mi, uz Death, bend. Nego, pa daj reci mi, ako narucujem jedan dvd/ ili cd koliko je, ako narucim dva, tri, cetiri, pet? pa sve manje i manje,jebiga,moras da se dogovoris sa kucom od koje narucujes zamalo to da kupim,ali jedva se odlucih za pleasure to kill i neko mi ispred nosa odneo kinga-abigail sa dvd jebemo kevu kolektvno onome ko je uzeo abigail ali nije ni pleasure za bacanje Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Fuck yeah,odlican cover,radio Tyrant iz NIFELHEIM. Nisam znao da on radi omote. Kreten, a na istoj smo etiketi, mogao sam njega pitati za nas omot. Nema veze, drugi put. Quote
kuruz Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Blinded By Light, Enlightened By Darkness je превише добра песма, кад год хоћу да преслушам албум њу ставим на repeat, чујем је 5-6 пута и онда баталим. :) Шалим се, албум је страшан, поред наведене омиљена ми је и Bloodshed Eyes. Заиста, срамотно потцењен бенд. Quote
Justin Case Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Necrophobic ima super obradu Bathory-eve Enter The Eternal Fire.Bas su me ugodno iznenadili. Quote
Talvi Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 U jbt, provalite obavestenje na ulazu na sajt: http://www.necrophobic.net/ :rockdevil: Quote
Recommended Posts