Talvi Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Jel moze neko samo da mi objasni zasto albumski flow puca sam sebi u nogu sa stavljanjem onog besmislenog instrumentala odmah posle prve ubistvene pesme? to je taj čovek što sluša samo albume kao zaokružene celine a ni tracklist ne proveri Quote
kuruz Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 to je taj čovek što sluša samo albume kao zaokružene celine a ni tracklist ne proveri ko zna koliko albuma je preslušao potpuno sa pogrešnim redosledom pesama Quote
kuruz Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 sve pesme sa svih mogućih albuma u jednom folderu Quote
Talvi Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 sad smo mu doveli u pitanje kompletnu egzistenciju, opet će da preslušava sve pto nema na disku, a i to za svaki slučaj Quote
oʞɾoƃ Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Osim ako je na CD-u sjeban tracklisting. I to se dešavalo Quote
KazimKazim Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Sloba brt, potpao pod moi safl haip Quote
HUMAN Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 klasičan glupi outro Ja sam posle prvog preslušavanja izbacio taj outro, samo bi tu bzvze smrdeo Inače baš odličan album, možda i najbolji njihov još od Bloodhymns-a. Ništa revolucionarno, ali sve što se od ovog benda i očekuje ima na albumu, brzi death/black rifing, sporije atmosferične numere, satanic tekstovi.. Ne bih izdvajao neke pesme posebno, iako ima i par baš dobrih i par lošijih, ali zajedno čine sasvim zanimljivu celinu, i album ipak treba odslušati u dahu, a odlično je i to što nije predugačak kao neki raniji albumi. Tu najbolje onaj Acheron puca sebi u stopala, intro-pesma-intro-pesma-intro-pesma Mada je smece bend tako da ne mari xD Što, prva dva su super, ali slažem se da ih ti introi baš uništavaju, kao i jedan od najboljih DM albuma ikada.. Quote
Demon Seed Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Ma gde, ultra dosadni rifovi mi bili Koji ti je taj jedan od ikada a uništen introima? Quote
HUMAN Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Testimony.. Sećam se kad je ortak bio u fazonu, ma saću izbacim ove introe, pa lepo narežem disk i slušam ko čovek Quote
Demon Seed Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Haha e u pravu si, ne pade mi na pamet. Ali mnogo su ti introi bolji i istripovaniji nego Acheron, iako malo jebavaju flow, ne smetaju mi preterano Quote
Angelystor Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 (edited) BOMBAAAAAA Elem, slabo nešto vidim komentare o novom, uglavnom spam neki Odličan paljevina black metal album. Jedino bih ga skratio za pesmu, nešto između Requiem i Crown, malo mi se oteže pri kraju. BOMBAAAAAA Edited April 1, 2018 by Angelystor Quote
Grobodan Posted April 1, 2018 Author Report Posted April 1, 2018 Meni prve tri i Pasta iznad ostatka koji mi se nešto bluruje u jedno, i onaj Undergangen na kom god mestu bio na albumu je retardiran Quote
kuruz Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 meni odličan kao novi The Stone - sve pesme slične, ali sjajne najbolji od Hrimthursuma Quote
Сале Posted July 17, 2020 Report Posted July 17, 2020 Добра је песма. Класичан њихов фазон. Само, нисам навикао на толико дневне светлости у њиховим спотoвима. Де се изгуби оно blinded by light, enlightened by darkness? 1 Quote
Сале Posted July 18, 2020 Report Posted July 18, 2020 (edited) Release date: October 9, 2020 ”Dawn of the Damned” Tracklisting: 1. Aphelion 2. Darkness Be My Guide 3. Mirror Black 4. Tartarian Winds 5. The Infernal Depths of Eternity 6. Dawn of the Damned 7. The Shadows 8. As the Fire Burns 9. The Return of a Long Lost Soul 10. Devil's Spawn Attack Edited July 18, 2020 by Сале Quote
Fapril ethereal Posted July 18, 2020 Report Posted July 18, 2020 On 7/17/2020 at 11:39 AM, Vassiet said: Ovako agenti za nekretnine treba da izgledaju Quote
Сале Posted July 18, 2020 Report Posted July 18, 2020 Овако то виде ови из бенда: We see it as a continuation. Darkside is the way there. Mark of the Necrogram is outside and now we are finally inside! Always loved the way Iron Maiden covers leaved a trace of the previous record in the new artwork in the 80's. Слика следећег албума ће вероватно бити поглед кроз прозор из неке од соба у кући . Мада, шалу на страну, слика и није толко битна колико музика. По овој новој песми бих рекао да ће албум бити солидан као и прошли. Quote
Fapril ethereal Posted July 18, 2020 Report Posted July 18, 2020 I da će da pada cena novogradnje Quote
Recommended Posts