Џрк Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 da, taj album je imao sve, i duh i produkciju i ...sve Quote
MudriPanj Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 (edited) Блек метал продукција о којој говориш није лоша, већ је онаква какву су ти бендови хтели да добију. Ти снимци се снимају за велике паре, па се после сређују да би звучали како на крају иу звуче. upravo... kad je blek metal u pitanju, sasvim je izlisno govoriti o nekoj produkciji, kad je sama boja zvuka jedan od najvecjih kvaliteta te muzike te pjesme trebaju biti tacno onakve kako zvuce na plocama, kasetama i cd-ovima i ljudi koji su ih pravili su bili svjesni toga jednostavno je nemogucje odvojiti "pjesmu" od "produkcije" to obicno nije slucaj u ostalim metal zanrovima Edited March 17, 2006 by MudriPanj Quote
Dr.0ljAt0r Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Моја љубав је бука и брзина u mojim venama tece krv metalnaa u mom tijelu je snaga nebeskaaa ja postajem speed metal manijak elem ljudi jebla vas produkcija, cuj glupi textovi ..ovo je prije svega dobra zajebancija u Sa je bila svirka nedavno, ok podavno haha mart et, za wc-fest (wreckingcrew, overkill any1?) oderali su momacki a svirali su i speed metal manijaka koja shutka bila awwwwwwww u začaranom krugu vrljike iz pakla mrak obuze čopor seljaka, čudan obred na po Bocka poče, stotinjak seljaka i vrljike dvVvjee! ( ( ( o ) ) ) enivej, za UFF2 budu svirali sa BOMBARDERom Kontrom KRVi USUDom STONEom awiii can't wait, trešina samo takwa, goodnighttodie \../ Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 KAd smo vec kod parodija, sad nabasah na 2 albuma benda TANKWART ... to neodoljivo podseca na TANKARD, zato sto to jeste TANKARD, samo sto je ovo projekat neke Thrash Metal zajebancije .. jedva cekam da cujem, a omoti ce reci sve: Hehehe...momci su ludi 100% Quote
Guest Bogamber Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Dajte ljudi uozbiljite se... Ove pjesme su napravljene i snimljene za dva dana. Vi ovde raspravljate o produkciji i sl. Ovo je ipak samo zajebancija... Evo i nova adresa Bogambera - www.bogamber.com Quote
RNA Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Која је то легенда из бенда благоизволела појавити се на овом скромном форуму? Је ли то Неле или Сухи? Трећег нема, хехехе. Ко год да је, добродошао! Quote
Guest Bogamber Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Nele je. Sta ima prijatelju, vidim ovde uredjujes ovaj Thrash forum. Tako treba Quote
RNA Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Сумњаш у мене? Већ скоро пет година сам модератор овог форума. Него, ко вам је у постави за живе свирке? Је ли екипа из ToxicDeath-a? Quote
StarbreakeR Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 KAd smo vec kod parodija, sad nabasah na 2 albuma benda TANKWART ... to neodoljivo podseca na TANKARD, zato sto to jeste TANKARD, samo sto je ovo projekat neke Thrash Metal zajebancije .. jedva cekam da cujem, a omoti ce reci sve Tanze Samba mit Mir... Inace sajt kod mene ne radi... Quote
Marijeta Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Najjachi su keve mi, textovi su im skroz ludi! Jedva chekam Tankard i Bombarder kao predgrupu bice j*b*no.. Quote
RNA Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 'Звинте, људи, овде је реч о Богамберу, а не о Танкарду или Бомбрадеру. Quote
grave desecrator Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 BOGAMBER poceli ste i to slusati ja sam mislio to nije izaslo vas granica bosne hehe,odlican thrash bas pravo zajebantski,eto jbg izdali su i drugi cd po imenu nevjerovanje totalno zlo,samo nisam ga uspio nabavit iako sam bio u bosni na godisnjem,a s tom ekipom se vazda vidjam!!!jbg volio bi da u TUZLU dovedem KUGU pa da napravimo pravi under THRASH teferic!!!! Quote
RNA Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Мени је Неле дао њихов први албум има 3-4 године, кад је већ то чудо изашло. Quote
grave desecrator Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 pa prije jedno mjesec dva,moze se narucit preko neleta Novi album Bogambera je konacno u prodaji: 13 hitova + intervju! cijena 10KM Distributeri javite se, evo napravili su i gayspace ,mogu se nove stvari poslusati,pravi thrash degenek na bosanski nacin,a samo da kazem da je suhi vokal,za mene KVLTNA licnost na toj nekoj metal "sceni",lik nije ni sekunde normalan...samo kad cujes tekstove sve ce ti biti jasno http://www.myspace.com/bogamber Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Читао сам текстове на првом, оно је сулудије од СМФ-а. Али, насловна страна првог албума је била урнебесна! Знам и Сухија, упознали смо се 2002. у Сарајеву кад сам ишао да гледам Kreator и Destruction. Човек је био понео дрес немачке фудбалске репрезентацие да му се испотписују. Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 heheh da da ima i onaj kreatorov dvd,i jedan dio sa fanovima,i negdje su naletili na tuzlanske metalce sa neletom i ostalom bagrom,gdje nele sere kako su oni old schoolhehehe u hrvatskoj je to bilo cini mi se!!!!ma nis moram gledat da sad dobijem sedmicu godisnjeg u maju da se ide na ovaj legacy fest,morat ce mo i suhog povest da vidi bend svoje mladosti UNLEASHED Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 (edited) Да, а ја сам онај са Megadeth мајицом што пита Милета је л' иду у Јужну Америку после. Edited February 10, 2008 by RNA Quote
vudun Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Mlogo je bolji Satan Panonski. tr00 cult original, a ovi mu dođu .... gospodari izgubljenog vremena ( za razliku od Kaleta ) Quote
Jabba the Hutt Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Kakva svirka sinoc! VRLJIKOM PREKO LEDJA! Quote
Jabba the Hutt Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Jel se to meni cinilo, posto sam bio intoksiran rakijom ili su nesto mnogo kratko svirali? Quote
Сталкер Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Jel imaju oni i maJIce, ili da sami pravimo markerom? Quote
Speed_Dead Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 slusao sam neke pesme i opasne su ..prvo mi se cinilo malo smorno ,a posle ispalo do jaja Quote
Recommended Posts