wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 NEVAŽAN, NIČIJI, SAM Nevažan i ničiji, na mjesečini sam. Pod nogama sive sjene ničijeg odraza. Nevažan i sam. Vrluda ulicama milijunskog grada, ničiji. Sam i ničiji. Muziku u glavi sluša i na neku nju misli, nevažan. Moj, važan, mislima samnom.
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Dopuštenje Bi li se promijenio kad bi znao ..da volim te? ..i da šapat tvoj vrijedan je? ..i tvoj dah. Bi li me pustio, neizustivši riječ? ..KAD BI ZNAO. Bi li me udostojio svog prisustva? ..kad bi znao. Bi li me pustio? ..da bivam. ..s tobom. ..u mraku. ..sada kada znaš. Haiku Tminom pokrivam se da danu ne dam moć uništavanja.
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 USTAJEMO PROTIV DANA Tmina se guši u danu, zove te da gušiš se s njom. Uzmi danu ono što ga čini danom, poigravaj se ..jer mi ćemo ustati! Igraj se poput djeteta ..jer mi ćemo ustati! Noći podaj moć, da ne ostaneš sam! ..prazan u svojoj otupljenosti! Povući ćemo te u Had, odagnaj strah! Kćeri, djevičanstvo iza sebe ostavi, da ne budeš odvedena Njemu! ..jer bliži se čas, blizu je mrak, bliže neg' Sunce iza nas! ..mi ustajemo!
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 CIGARETA Trune samnom, u meni dim njen. Nagriza dušu. Peče. ..i s dimom izdahnjujem pola svoje snage. Zbunjena. Sama. U polumraku samo dim. Penje se prema stropu. Odlazi. S pola mene. Guši se sa zrakama svjetla. Odlazi. U nepovrat. U mraku ostajem sama. Suočena sa sobom. Mrtva. Poluprazna.
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 (edited) MAČKA Bivajući sama, gledajući kroz prozor daleke, nedostižne horizonte, iskonska čovječnost se buni ..jer divljina je u meni, potisnuta, u kavezu. ..i divljinom kad lutam, bez Sunca, bez sebe, budim se u melankoliji, ne nalazim se, nekako dišem. Poželim iščeznuti daleko, daleko; u beskraj misli, daleko, daleko; s nekim. ..ali divljina je divlja, a samnom nitko ne želi. Edited March 27, 2006 by wild cat
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 GAVRAN I DIVLJA MAČKA U divljini biva, crna u noći. Od dana se skriva, trune u samoći. Ogromna siva ptica bježi iz vida; gavrana lovi, al on bježi, dan doziva. Krilima uskim para nebo, kostima šupljim stagnira; oči mu sjaje k'o srebro, kriješti iz prezira. Ne da se nebeski div, al zasljepljuje ga Sunce, visina. Ponire među grane ..al 'mjesto slobode- među perjem rane. Divlja, u crnilo ponire za njim, u jamu pada. Divlja, prilazi, ogrebotina puna. ..u oči mu gleda, kandže pušta, u srce ga bode. Nema više nebeskog diva, ljepota njeg'va u njoj se skriva; njeg'va krv njom teče, dok je jednom Sunce ne opeče.
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 CALIGO mortales musicae mutae canunt peccatores peccatori caligo sunt dolor doloris origo erit totum mundum pravum fiabit mortus fui, me servavisti! moravi, vive me! mihi necessario es, sine te non possum! ME NON HABES ET PATOR
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Oči, ruka, strah Sa lica ruku makni da ne peče ..i gledaj.. kako krv polagano teče Dok se gruša ne peče ruka raspada se duša ..jer te strah da si sam da nikog nema ..samo ti Skupi suze u prah Da odagnaš strah Sam si ..sam Kroz prozor gledaš ..samo mrak ..samo strah ..samo sram U zrcalo se gledaš gadiš se sebi Ruci pogled ne daš da od pogleda se oči raspale ne bi Šutiš Da od svog glasa ne poludiš ..jer samo njega čuješ ..samo njega imaš Truješ se Suzama Grcaš Strah Ruka Sam si ..svoj neprijatelj
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Betrayed souls Betrayal made thee silently whisper of lullaby for increasing mellody in neverending poetry of my design. Creator of underworld reaches through creeping worlds of vanity, slowly moved by our own creation. Before I forget to die put me in my coffin to breathe by my own will, captured in thy forsaken dreams of neverlasting blankness.
gavrosaurus Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Па, сестро сачекај ... Стрпи се да неко прочита и прокоментарише, немој постављати у недоглед ...
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 HEAL THYSELF Like Casius with Brutus against Caesarus Magnus stood, mine fields begin to detonate now. ...and my soul begins its departure, slowly fading between thy vanity upon magnificant social disorder, never created, never saned.
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Па, сестро сачекај ... Стрпи се да неко прочита и прокоментарише, немој постављати у недоглед ... šta da ne postavljam u nedogled? ak sam Hrvat, ne znači da ne znam ćirilicu.. stavljam pjesme odmah.. moja volja.. i nisam ti ja sestra bpaTe
gavrosaurus Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Хахаха! Како ли би побеснела да ти причам о твојим црвеним стиховима ...
wild cat Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Хахаха! Како ли би побеснела да ти причам о твојим црвеним стиховима ... što sa mojim crvenim stihovima?? ..ajde, razbjesni me!! ajdeee.. give me the pain, please! jaz njet imam ćirilicu na tipkovnici..
blondie Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 ma imas cirilicu, ali nemas nesto u glavi sto bi ti reklo da se objavljivanje pjesama na engleskom radi tek posto savladas bar osnove tog jezika. e da, prodaj pjesme vile valou - on bi jeb`o za ove stihove
VOJVODA Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 e da, prodaj pjesme vile valou - on bi jeb`o za ove stihove Ili bio jeban.
wild cat Posted March 31, 2006 Author Report Posted March 31, 2006 (edited) prodaj pjesme vile valou - on bi jeb`o za ove stihove VILLE VALLO Na slobodu pusti salo Da ga vidi Ville Vallo Debela darkerice Rado bi mu dala pice Držiš djete,skidaš kile Da te ševi Vallo Ville Dugi dani,noći duge On sada jebe druge ref: Gotičarsko malo Jebo te Ville Vallo Tvoje srce sve bi dalo Da te jebe Ville Vallo Zbog njega čupaš žile Jer on je Vallo Ville Sve je pičkin dim Dok ti doma svira Him I zbog toga u bed padaš Njegovom se kurcu nadaš Još i sada slušaš Him Sanjaš da se jebeš s njim Edited March 31, 2006 by wild cat
Мајор Гашпар Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Bravo..samo pazi se...izvadice ti oci ove klinke...ipak je to njihov Ville.
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 trazim autorizaciju da pravim muziku za to....
wild cat Posted April 5, 2006 Author Report Posted April 5, 2006 Neprolaznost ..i nema slova koje te ne sadrži, ni riječi, ni glasa. ..i nema tuge koju mogu podnijeti, ni žalosti, ni čežnje. Od tebe samo slova imam, samo riječi slažem, ali glasove..ne čujem. Od tebe samo tugu imam, žalost primam, čežnju skrivam. ..sjetim se.. Sjetim pa iščeznem. ..sjeta me.. Sjeta me.. Pusti me
Zagrivuk Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 @wild cat, zasto crvenom bojom, posle bi morao kod ocnog lekara
Recommended Posts