wild cat Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 @wild cat, zasto crvenom bojom zato da se razlikuju od vaših šturih komentara.. Ville Vallo je autorizirana pjesma hrv. true necro grim 666 blekera Anal Mandice (poznati po "ratu" s Traktorothom)..pa jbga, ništa od mog bogaćenja.
Axeanosilas Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) VILLE VALLO Морам признати да је ово један од бољих радова које сам прочитао овде. А сада за оне са јефтинијим улазницама, укључујући и ауторку... Bravo. Edited April 9, 2006 by Axeanosilas
wild cat Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Морам признати да је ово један од бољих радова које сам прочитао овде. ..da, samo što to nije moja pjesma.. hvala .. ..neka.. rijetko je kojeg pjesnika (koji valja) prepoznala okolina.. ko te jebe
Ivan_Creed Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ja imam utisak da je u pitanju 'negativan ajkju rebel-goth-tinejDJerka'...
Zagrivuk Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 zato da se razlikuju od vaših šturih komentara.. Ville Vallo je autorizirana pjesma hrv. true necro grim 666 blekera Anal Mandice (poznati po "ratu" s Traktorothom)..pa jbga, ništa od mog bogaćenja. Ako si me nisi dobro razumela, necu ni da citam ovo.
Dark Sonja Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Ja imam utisak da je u pitanju 'negativan ajkju rebel-goth-tinejDJerka'... Slava Velikom Bethoru! Edited April 9, 2006 by Dark Sonja
Novaliis Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Slava Velikom Bethoru! Opa, kako brzo raste popularnost svemocnome!
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Odradi ga kao ja za pesmu Kleopatra brate, ti si stavio Dve jebene kvinte, nije ni cudo kada te je ucio johny, a mene satriani....
AGGRESSOR55 Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 samo ti napisi jos koju pesmu, ulepsaj mi dan
Vresište Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 I neka nas iscenzurishu josh koji put pa da se svi zajedno dichimo svojim gadjenjem na licemerje...
Axeanosilas Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 ..da, samo što to nije moja pjesma.. hvala .. ..neka.. rijetko je kojeg pjesnika (koji valja) prepoznala okolina.. ko te jebe "Ко те јебе"?!? Је ли то било упућено мени?
blondie Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 ne zamjeri. tako se danasnja mladez izrazava.
wild cat Posted April 30, 2006 Author Report Posted April 30, 2006 "Ко те јебе"?!? Је ли то било упућено мени? Је... valjda... svima koji me ocrnjuju.. dajte..pa di je tu sloboda izražavanja?? HOMO IDIOTALIS ..nedorečenošću misli ničijom se zovem i gubim se željama, ne za idelom ..već za nekim tko mojim bi se zvao. Napušta me osjećaj, varaju me osjetila i bića bez duše me gledaju ..sirovo, životinjski sirovo. U snovima utapam se; guši me, boli me, čovjek u naravi svojoj, u prokletoj namjeri.. Bezdušan, zao, dorasao Đavlu, rastrgao bi meso moje ..pogledom, a da to ne bi ni znao. Samo gleda.. Promatra, vreba.. Gleda.. očima straha.. jer slab je, a ja meta laka. ..kako jaka da budem pred savršenim idiotom? Nije li ta obijest zapravo ..bez djela? Gleda, samo gleda. Hijeno ružna, sama sebi si ruglo! Jadna, sama, nesretna, napuštena.. Tužna.
Zen Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Treba umeti podneti kritiku. BTW mozda bi mogla jos malo da poradis na stilu?
Tomislav Sawyer Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 VILLE VALLO Na slobodu pusti salo Da ga vidi Ville Vallo Debela darkerice Rado bi mu dala pice Držiš djete,skidaš kile Da te ševi Vallo Ville Dugi dani,noći duge On sada jebe druge ref: Gotičarsko malo Jebo te Ville Vallo Tvoje srce sve bi dalo Da te jebe Ville Vallo Zbog njega čupaš žile Jer on je Vallo Ville Sve je pičkin dim Dok ti doma svira Him I zbog toga u bed padaš Njegovom se kurcu nadaš Još i sada slušaš Him Sanjaš da se jebeš s njim Zakon!
wild cat Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 aj em bek napisah jedno 30ak pjesama otkad sam se posljednji put tu "pojavila" Mrtve riječi Nemirno iščekivanje zamišljenih riječi i bujica osjećaja utopljena u ništavilu i samo očekivanje.. onog čega nema i onog što bi moglo biti. Riječi utopljene, mrtve riječi; daj mi više od mrtvih stihova, mrtvih stihova zatočenih u praznini i očekivanja što bi moglo biti. Tupi pogled ništavila i praznih riječi, ono čega nema.. tebe, tebe, kojeg nema.. tebe, da ostvariš ono što bi moglo biti. Nema tebe, sročenog u riječi, i nema tebe, osim u meni, meni, koja se ništi tobom i čeka tvoje mrtve riječi i što bi moglo biti. Muha zatočena u čaši Tišina skupljena u čašu, zatočena, skučena. Nemogućnost prostora, praznog ..prostora. ..i mogućnost bivanja, svedena na težinu atoma. Postojanost čaše anulira punoću..praznine. ..samo šuti.. Gledaju te bezoki ratnici, "borci" za pravdu pod nebom Sizifovim, riječi ti paraju kamenom Prometejevim i smiješe se "radnici". Nad zemlju te podižu pa bacaju, u oči ti pljuju slinom suhom, grle te silom majčinom pa odbacuju i hrane te starim kruhom. Kad bi ustati mogao odjednom.. drznuti se i šake skupiti, bi li im se mogao "iskupiti" i pobjedu ne nazvati bijednom? Vampire's illusion In forgotten state of mind, owerwhelming her world, bathing in blood of whores, ..just another story, untold. Dark temptress, () searching to be destroyed, in state of madness, fighting without sword ..searching, beholding, destroying everything in her way ..fighting, fading, knowing -she'll fade with betray As her vampires click of joy she'll despeare by wrong conclusion, being another dark toy in retold vampyric illusion.
VOJVODA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Za ime sveta, prestani! Kako ti nije zao tog jadnog kompjutera, mora da podnosi tvoju poJeziju.
Recommended Posts