*Travis* Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Jebi ga bas i ne ide HC tema na nu metal delu foruma ali nemam gde da je stavim...Dakle ko voli domaci HC... Quote
Natasha! Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Dok se ne zatvori tema: ja volim i baš sutra tj. danas idem na svirku u Domu. Biće dobro Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Da, ja bas gotivim domacu HC scenu. Support!! Quote
Apeiron Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Jebiga, pravila su pravila. Dok ne bude podforum Domaca HC scena, ovo ide na nemetal muziku. Ali neka stoji dan dva, pa cu onda prebaciti ,da vide ljudi. Ako vec tema negde ne postoji, malo mi cudno da do sada to niko nije pomenuo. Quote
Shamandalie Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 A sta mislis da to prebacimo na NU metal? Quote
Apeiron Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 U principu, meni je svejedno. Mada rece covek u prvom postu da ne zeli tamo da je otvori. Nego, kakva je to HC ekipa koja do sada nije otvorila ovakvu temu negde na forumu? Mora biti negde tema o tim bendovima, pa tamo i ovu treba poslati. Quote
Natasha! Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 HC ekipa ima svoj forum namenjen samo ljubiteljima istog nesto slicno kao (yumetal). Quote
*nitro* Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 kraljiq idesh vecheras na my choice? Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Mozda treba ostati ovde. Nekako je zapostavljen HC ovde. Mozda zato sto se forum zove yuMETAL? No, dobro je da stoji ovde.. valjda. Pritom bi trebalo da se govori o domacoj sceni. Quote
Angele Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 znachi, slozhili smo se svi da domatja metal scena postoji... sad mozhemo dalje o hc-u Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 znachi, slozhili smo se svi da domatja metal scena postoji... sad mozhemo dalje o hc-u Upravo tako! Quote
Death rider Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Ne gotivim mnogo HC ali znam dosta ljudi iz domacih hc bendova ,i ono sto me odusevljava je njihovo jedinstvo i grugarstvo,,, UNITY,FRIENDSHIP RESPECT!!!! Pozdrav za 7th army in the kitchen Crew core SMF Fullsize nothing left itd................ Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Ne gotivim mnogo HC ali znam dosta ljudi iz domacih hc bendova ,i ono sto me odusevljava je njihovo jedinstvo i grugarstvo,,, UNITY,FRIENDSHIP RESPECT!!!! Pozdrav za 7th army in the kitchen Crew core SMF Fullsize nothing left itd................ To je i sustina svega! Eh, kad bi se metaleri `vako drzali.. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Koji metaleri?Ona gomila pichkica sto misli da su "dark and dangerous"?Kako da se druze kad najpopularniji black metal bendovi(komercijala) proklamuju jedinca ,a ne grupu... Quote
Frankenchrist Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Mi imamo komercijalne Black bendove? Quote
najjaci Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ne gotivim mnogo HC ali znam dosta ljudi iz domacih hc bendova ,i ono sto me odusevljava je njihovo jedinstvo i grugarstvo,,, UNITY,FRIENDSHIP RESPECT!!!! Pozdrav za 7th army in the kitchen Crew core SMF Fullsize nothing left itd................ KAKVO CRNO JEDINSTVO I DRUGARSTVO!CHIM OKRENU LEDJA JEDNI DRUGIMA ODMA KRENE PLJUVANJE!!!KAO I SVUGDE CHISTO LICEMERJE Quote
zak Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 NU je gay ti si necro upravo dodjoh sa pomenute svirke, bilo je dobro, dosta ljudi, i dobri bendovi, i na sceni se drze drugarski, al jebiga, hc je vise stvar stava nego muzike, dok je metal vise stvar muzike nego stava, zato hc muzicari imaju razvijen stav prema svemu, pa i prema drugim bendovima... metalci imaju drugaciji pristup zato je hc underground, a metal nije ja slabo slusam hc ali gotivim domacu scenu zbog tog stava, i atmosfere koju prave na svirkama a koja je takodje rezultat to stava Quote
Shamandalie Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Hajde ovako, posto ovu temu treba negde na drugo mesto da prebacimo, da li shocete da to bude na ne metal muzici ili na nu metalu? Quote
_Grotesque_ Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Hajde ovako, posto ovu temu treba negde na drugo mesto da prebacimo, da li shocete da to bude na ne metal muzici ili na nu metalu? Pa, gre`ota da se prebaci.... Ako bas mora, ja mislim da treba da ide ne metal muziku. Na nu nikako! Quote
zak Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 ja mislim da svakako treba na nu metal, mislim ako je Hatebreed tema na nu metalu onda i ova treba da bude tamo, zar ne Quote
JD Seven Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Jeste HC je skoro ko rap, na tu foru su im ekipe. i svakako treba biti na nu metalu Edited March 19, 2006 by JD Seven Quote
Recommended Posts