Ivan_Creed Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Znam da je asocijacija na mjetal grupu, ali mislio sam na nesto drugo....
VOJVODA Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ako ti se ne svidja moje "kompletno sranje", a ti idi negde gde ga nema!!! A sad se tornjaj odavde!!!!!!!!!! I to se dalje nastavlja, osoba A objavi (po svom 'objektivnom' misljenju) fantasticnu poJeziju, trazi misljenje, osobe B, C, D, i mozda i E je zezaju jer ne misle da je njena poJezija fantasticna, osoba A ih izvredja i kaze im da su glupi i da ne razumeju poJeziju, i da oni pisu jos gore, i da ih niko nije pitao za misljenje.
Queen_of_the_ryche Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Znam da je asocijacija na mjetal grupu, ali mislio sam na nesto drugo.... Na sta asocijacija?
darijus Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 I to se dalje nastavlja, osoba A objavi (po svom 'objektivnom' misljenju) fantasticnu poJeziju, trazi misljenje, osobe B, C, D, i mozda i E je zezaju jer ne misle da je njena poJezija fantasticna, osoba A ih izvredja i kaze im da su glupi i da ne razumeju poJeziju, i da oni pisu jos gore, i da ih niko nije pitao za misljenje. ... da li je potrebno bilo sta dodati...??? mislim da ne. osim dobre poezije na temi naravno... toga fali... MNOOOOOOOOOOOGO...
Dark Sonja Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 I to se dalje nastavlja, osoba A objavi (po svom 'objektivnom' misljenju) fantasticnu poJeziju, trazi misljenje, osobe B, C, D, i mozda i E je zezaju jer ne misle da je njena poJezija fantasticna, osoba A ih izvredja i kaze im da su glupi i da ne razumeju poJeziju, i da oni pisu jos gore, i da ih niko nije pitao za misljenje. ... sve je to mJetal ....
blondie Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ili bolje, emigriraj u afganistan, u neku pecinu - sakrij se dok svijet zaboravi ove pjesme i izjave, pa se pojavi kroz nekoliko godina.. ili se prijavi na Idol, da te ukljuce medju Top10 najgorih, pa da bar pokazes do kraja svoje mentalne probleme
Ivan_Creed Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Devojka je ocigledno nova na forumu i neiskusna sa agresivnim ljudima, polako narode i ostala bagro! Sa druge strane (duge), Kraljice (Rajha ili trotoara - nije bitno, bitno je da znas da kuvas i pravis sarmu) - zapamti da nisu svi fini/slatkorecivi na forumu i udarice ti direktnu kritiku - medju tom grupom sam (mozda) i ja, ali nisam sada u fazonu/raspolozenju da citam te epske spJeve i dJela pa da komentarisem, ali samo znaj da kada si vec nesto postovala NE ocekuj samo hvalospeve i pozitivne komentare... Moras nauciti ISTINU i kako da ucis iz kritika, jer nisu sve samo 'udri i bJezi'.. no da ne filozofiram dalje, hevi je mJetal to! Slava Bjethoru, ko ne slusa Satyricon i Emperor, taj ne zna sta je MJETAL!!!!
Queen_of_the_ryche Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 A svi ste mi vi clanovi MENSE!!!! Ha, ha... STRASNO!!!! E tupadžije jedne... A Ivanu_Creed-u: Hvala na savetu, sve je to tacno, ali imam jezik...na kraju krajeva, videćemo ko će se skrivati po pećinama, jer to ja sigurno nisam... Ne stidim se ni jedne pesme, niti komentara koji sam ostavila, jer je svaki bio na mestu, a sa druge strane oštre kritike mi ne smetaju, s obzirom ko ih daje!!! Ljudi, naučite da pišete, samo ću vam to reći...ko ne zna maternji jezik, bolje da ga nije...
Dark Sonja Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) samo kada si ti nama clan MENSE... a, da! nisi ni tupadzija... Edited April 7, 2006 by Dark Sonja
Queen_of_the_ryche Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 Pa da znas moje ime i prezime, mozda bi nesto novo, i neočekivano, saznala o meni....A ovako mogu samo da ti se smejem...ha, ha!!!!
Dark Sonja Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 uuuuuu!!! jedva cekam da saznam... smeh je zdravlje...
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) ,7. 4. 2006, 13:55] jebote ima li shta bolje od chicks fighta? ima - to isto u cokoladi!! Edited April 7, 2006 by FromTheMIndOfASickPeople
Ω Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 kako ste svi jebozovni sa svojim slikama u avataru
Ivan_Creed Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Nemojte se svadzati, to me cini tuznim, BA! :tuga_je_to: :ba: :zli_obucjar_se_konacno_javio: Ajmo na neku temu od sretjica da kenjamo, ovo je ipak iznad 'curenja sokova' i one WC teme... Mjetal je to BA!
[4] Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 kako ste svi jebozovni sa svojim slikama u avataru ne smes da okacis svoju srecice?
VOJVODA Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) A svi ste mi vi clanovi MENSE!!!! Ha, ha... STRASNO!!!! E tupadžije jedne... I prica se nastavlja dalje... I dalje... I dalje... I dalje... Edited April 7, 2006 by VOJVODA
Axeanosilas Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Паааа, песме јесу безвезњикаве, али шта сте напали ову јадну девојку, није вам ништа скривила... А ти, обожаватељко QR, мораш знати да ти тај начин "одбране" неће учинити песме квалитетнијим. Прихвати критику, постуј још нешто, немој никада више постовати, теби на вољу шта ћеш учинити. Eonsko sunce, prži strašno, I poput pahulje u šaci se topi, Okopneli zubi, starosti se keze, Шта се топи, Сунце? Имаш гомилу непотребних рима које више кваре, него што улепшавају песме. Имаш гомилу непотребних запета, поведи рачуна о томе. Ова песма "Исконско зло" би била одлична да се ниси упетљала у те безвезне риме.
SlaughtererFaca Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ja sam clan menze. Juce bila neka paprika.
Ivan_Creed Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Prekinimo sa spamom. Ja volim maloletne i neiskusne.....
Dark Sonja Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Ja sam clan menze. Juce bila neka paprika. MenZa - KonZa!!! Edited April 8, 2006 by Dark Sonja
A_thouch_of_evil Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 sad sam se ukljucila... devojka odlicno pise, ja ne znam zasto je krtitkujete a pogotovo oni koji nisu nista u zivotu napisali..... RIBA JE DIS!!!! NISTE JOJ NI DO KOLENA!!!!!!
Recommended Posts