Queen_of_the_ryche Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Jao, pa hvala ti.... Dobar ti je potpis...QR? Volim tu pesmu...
A_thouch_of_evil Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Nema na cemu...i nemoj da shvatas ozbiljno ove...
Ivan_Creed Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 sad sam se ukljucila... devojka odlicno pise, ja ne znam zasto je krtitkujete a pogotovo oni koji nisu nista u zivotu napisali..... RIBA JE DIS!!!! NISTE JOJ NI DO KOLENA!!!!!! Ne pomazes situaciji ovom izjavom - niti bi pomoglo da se pisu neiskreni hvalospevi! Kad otvoris temu na forumu kao sto je ovaj, ne ocekuj samo lepe reci i ulizivanje... jer ima iskrenih ljudi ovde.
blondie Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) ja mislim da se neko ovdje dva puta registrovao.. i to samo da bi ishvalio pjesmu, a slucajno voli i QR ima iste konstrukcije recenica, s jako puno usklicnika na kraju ili je u pitanju sizofrenicni rascjep licnosti.. Edited April 9, 2006 by blondie
Queen_of_the_ryche Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Nije sizofrenicni rascep licnosti...nego drugarica iz srednje, koja se tako zajeb... Nismo se videli dugo...a onda se nasli na forumu....kad je videla prvu pesmu...znala je da sam ja...jer je bila tu za vreme stvaranja iste... Eto, toliko o misteriji...
Painkiller_JP Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 2 devojke koje vole Queensryche,na jednom mestu???AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Neke planete su se poravnale u kosmosu.... Still walking in shadows...
Queen_of_the_ryche Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Obe smo to slusale...u SREDNJOJ...a hodnici su odzvanjali sa...I feel the rain comin' down... i i i: What you say...you're trough with me...
Queen_of_the_ryche Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Da, da, da.... Nisam mogla da verujem kad sam ovde nju nasla... Duki...ako si tu...javi se!!! Isti je broj...he, he!!!
forever*autumn Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 devojka odlicno pise, ja ne znam zasto je krtitkujete a pogotovo oni koji nisu nista u zivotu napisali..... hoces da kazes da je tvoj komentar objektivniji od onog koji je ostavio, recimo, darijus? NISTE JOJ NI DO KOLENA!!!!!! slazem se. vecini ljudi je njenih pesama preko glave. ps. kako vidim, blondie nastavlja svoju seriju nesvakidasnjih i, ovog puta, ne bas zanemarljivih komentara.
Peti.Maj Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Pjesme su ok. Ali ono sto bi Queen mogla da promijenis je atmosfera i tematika koje su slicne svim pjesmama. Ja shvatam da su pjesme cesto odraz nekog emotivnog stanja kroz koje prolazi tvorac pjesama u odredjenom periodu. Pa upravo zbog toga i nastaju zbirke pjesama. Ali ipak bi mozda mogla postepeno da usmeravas svoje nadahnuce na neke vedrije teme. Tipa: zivotinje, cvijece, drvece, Sunce, Telperion... jer ipak je stiglo proljece zar ne? ;]
blondie Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Da, da, da.... Nisam mogla da verujem kad sam ovde nju nasla... Duki...ako si tu...javi se!!! Isti je broj...he, he!!! ma isti. samo nemoj da se iznenadis kad cujes svoj glas kako vidim, blondie nastavlja svoju seriju nesvakidasnjih i, ovog puta, ne bas zanemarljivih komentara.
Axeanosilas Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) 174. Дуки Мислила сам отишла си, ти заувек, из мог краја, видела те дуго нисам, а биле смо баш до јаја. Седела си ти крај мене, док ја писах моје песме, гледала си, исправљала: "овде зарез, а ту не сме". А тек кад се сетим школе, тих предивних момената, чега ту све није било, и љубави, а и рата. Али, авај, тад он дође и украде љубав нашу, остави ме, оде њему, а та кап ми прели чашу. Замрзела ја сам тебе, нервираше ти ме јако, прекидосмо ми односе тако јаке, само тако. Повређена одох преко, држало ме није место где си, с ким си, с ким другујеш, размишљала ја сам често. Мислила сам да те никад, ја видећи више нећу, заборавит нисам могла шта делисмо, ону срећу. Много пута питах себе, да ли ћу те опет икад срести, да ли ћеш ме ти позвати, телефоном, јер ми је број исти. Срећо моја, нема ти граница, ти се мени преко Јума јави, ој, админе, хвала теби, овај форум што направи. Edited April 11, 2006 by Axeanosilas
Dark Sonja Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 174. Дуки Мислила сам отишла си, ти заувек, из мог краја, видела те дуго нисам, а биле смо баш до јаја. Седела си ти крај мене, док ја писах моје песме, гледала си, исправљала: "овде зарез, а ту не сме". А тек кад се сетим школе, тих предивних момената, чега ту све није било, и љубави, а и рата. Али, авај, тад он дође и украде љубав нашу, остави ме, оде њему, а та кап ми прели чашу. Замрзела ја сам тебе, нервираше ти ме јако, прекидосмо ми односе тако јаке, само тако. Повређена одох преко, држало ме није место где си, с ким си, с ким другујеш, размишљала ја сам често. Мислила сам да те никад, ја видећи више нећу, заборавит нисам могла шта делисмо, ону срећу. Много пута питах себе, да ли ћу те опет икад срести, да ли ћеш ме ти позвати, телефоном, јер ми је број исти. Срећо моја, нема ти граница, ти се мени преко Јума јави, ој, админе, хвала теби, овај форум што направи. CARE!!!!
Queen_of_the_ryche Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 HA, HA.... Da, ali nismo prekinule kontakt svaki!!!
Axeanosilas Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 CARE!!!! Хвала, хвала. HA, HA.... Da, ali nismo prekinule kontakt svaki!!! Па, морало је имати и мало заплета...
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Nije sizofrenicni rascep licnosti...nego drugarica iz srednje, koja se tako zajeb... Nismo se videli dugo...a onda se nasli na forumu....kad je videla prvu pesmu...znala je da sam ja...jer je bila tu za vreme stvaranja iste... Eto, toliko o misteriji... to zestoko smrdi na soul mejt pricu koju vole devojchice da forsiraju....samo vaS jebe shto se devojchice u takvom fazonu uglavnom intenzivnije druze....
blondie Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ne kapirate sustinu. to je sizofrenicni rascjep licnosti - prica
Queen_of_the_ryche Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 Au, plavusica koristi dugacke reci....bolje da se pazimo...he, he!!!
blondie Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) mozda je vrijeme da ih i ti pocnes koristiti, ipak ces skoro biti punoljetna Edited April 13, 2006 by blondie
Mjaua Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Axeanosilas-Dukijao jao ne setjam se da me je nesto ovoliko nasmejalo u skorije vreme hahahah svaka ti svaka cast!
Axeanosilas Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 jao jao ne setjam se da me je nesto ovoliko nasmejalo u skorije vreme hahahah svaka ti svaka cast!
Peti.Maj Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 ne kapirate sustinu. to je sizofrenicni rascjep licnosti - prica A ovo je show. Au, plavusica koristi dugacke reci....bolje da se pazimo...he, he!!! Da vam daljina nije najveci problem davno bi pao neki fight.
Mjaua Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 trebalo bi da otvoris svoju temu mozda to bude medju prvima koja tje biti prihvatjena s odusevljenjem na ovom forumu hahahaha
Recommended Posts