Dark Sonja Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Ma ne, samo ste svi toliko brutalni, da to prevazilazi granice dobrog ukusa šale...kapiram da je to počelo kao zezanje, ali uopšte nije prijatno da ti neko sere po radu...toliko od mene!!! Dakle, opušteno...nemam ja protiv nikog ništa...niti sam imala, samo imam gard... to je tako bilo oduvek, i kada sam bila dete, uvek sam tako agresivno branila svoje...šta god!!! nemoj tako ozbiljno da gledas na forum... ni da primas k'srcu...
GROF Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) a jel mogu ja ovde da postujem svoje pesme btw...sonja i dalje licis na sonju Edited April 18, 2006 by GROF
Dark Sonja Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 da to ti sonja kaze iz svog iskustva upravo...
Dark Sonja Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 a jel mogu ja ovde da postujem svoje pesme btw...sonja i dalje licis na sonju ti se opet ulogovao..??? ajoooj...
Queen_of_the_ryche Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 TNX for advice!!! U svakom slučaju, ako jesam primala k srcu, neću više... Nije bilo svrhe natezati se sa svima vama...ionako je to bitka iz koje ne bih izašla kao pobednik, prosto sam nadbrojana....Nema tu mnogo PSIHO sranja...it's simple as that!!!! POZZZZZZZ
GROF Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 ti se opet ulogovao..??? ajoooj... pogledaj kad je nick registrovan @Queen of Norway...pa ja sam uz tebe...
Dark Sonja Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 pogledaj kad je nick registrovan @Queen of Norway...pa ja sam uz tebe... ti si,... ne bitno kada je registrovan... e, sad joj je garant laknulo...
Vresište Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 a jel mogu ja ovde da postujem svoje pesme E odlichno pitanje...S kim chovek ovde treba da se jebe da bi postovao topic? Ne daj se queen!!! Ovaj put si nasela k`o peder na lonche, al` you live and learn...vishe sreche drugi put.
Vresište Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Nego, da te vratimo na (zasluzheni) pijedestal paznje i interesovanja, i pritom ti ne nahranimo sujetu (to ja i moj alter ego)... orasi i med su i dalje moj favorit ovo ostalo je prilicno meka lirika Shta je bio povod za` i shta sad? (ako je matura odma` chu se upucam) par recenih reci na nerecene reci `pa pridji mu jebote...ko god da je!` a ajde sad nek imperija uzvrati udarac jer chu ja da osedim dok otvorim topic... MUSLIMANIA for the astute non-believers of the inane Depth of the wound A trail for the hounds, Acknowledge my crime, Sympathy transgresses my pride. A Gift, a Forgiveness, For the sad example of mankind, I cast my eyes down…at the shame of this loss Belief in all men In his imperfection Disqualifying attentive ears Express your disregard, discontent Decide what makes you perfect Become one with all The purpose of the gathering A mass of flesh Contorts in time For them who would gain In desperation we strive for the path left astray. Deny your own denial Of what your life fell short Eager to ascribe to what`s outside these walls And on the horizon A new wave comes Beckoning to be held within gluttony… P.M.B. D.S.feat.T.o.t.A.`99
Vresište Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Kome to? Ne razumIJem... Kako kome? Pa posveta je ispod naslova...
Queen_of_the_ryche Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 Strasno...oce li neko komentarisati pesme?
SelfHandOfGod Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Strasno...oce li neko komentarisati pesme? jbg, evo ja cu....pa lepa je
Zen Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ne oftopicite. Ako nemate sta da kazete, nemojte ni pricati.
Peti.Maj Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Pojedini bi mogli da se vrate spremanju kajgane. Ocigledno im forum skodi.
SelfHandOfGod Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Pojedini bi mogli da se vrate spremanju kajgane. Ocigledno im forum skodi. vazi.
Deftone Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 FANTASTICNO!!!!!!!!!!!!!!!! PREDIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SAMO NASTAVI, NEMOJ DA STAJES!
Deftone Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 IZABRAN OD LJUBAVI DA NE POSTOJIM LUTAM NACINIMA DA PREVARIM JUTRO OD DUSE NISTA SEM LAKE PARISINE OSTAVLJENE ZIVOTINJAMA NA STARNJE ...
Zen Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) Khm, khm, Deftone ocigledno si nov, dakle NIKADA NEMOJ PISATI SA UKLJUCENIM PROKLETIM CAPS LOCKOM!!! Ok, I hope that is clear. I otvori svoju temu... Neka ovi postovi stoje ovde dan dva da bi video, potom cu ih obrisati, nadam se da se u medjuvremenu autor ove teme nece naljutiti :mgreen: Ostalim clanovima... MOOOLIM VAS!!!!! Otvarajte SVOJE teme. Ne zelim da brisem radove, ali molim vas vodite racuna GDE ih postavljate. MitatrtaDgrejt vazi i za tebe! Edited May 23, 2006 by Smorock
Vresište Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 @Smoreck (znam da se ovako ne pishe, al` ni moj nick se ne pishe ko u tvom postu)- ja sam to tu postovao dok sam josh bio svezh i neupuchen u ways of the jedi a i stvarno muda su mi se otegla dok sam dobio topic...A sad da se izvuchem iz zamke offtopichenja: Evo ovaj autor zaista pokazuje istinski napor da rodi kreativnost iz samoche i da nam pokazhe svoja `tr00000` metafizichka stanja kroz technu prozu... Izgleda da su sve ptichice odleprshale- tj. da je presushila inspiracija, nema QOTR sa novim radovima...ili je proshao pubertet ili stvaralashtvo nije naishlo na dovoljno razumevanja? We`ll never know...
Queen_of_the_ryche Posted May 24, 2006 Author Report Posted May 24, 2006 NIJE NESTALO INSPIRACIJE, vec sam samo, eto, odustala od ovog topicovanja pesama...ima nesto novo...ako je neko zainteresovan, nalepicu!
Inuria Malkava Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 KONJ! Pesme mi se dosta svidjaju, moda u prvoj ima malo redudantnosti, ali, zanemaricemo... Nacitana si devojka, to se vidi, za razliku od bar pola "forumskih knjizevnika".
Recommended Posts