PantelijA Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Chuo sam tu pesmu. I rekao sam da se rodio novi, bolji Neegrothin (ne gera)! Puz-shecerna bolest-tramvaj! Quote
Mega_Deda Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Imao sam priliku da cujem pesme koje treba da budu na cetvtom albumu i na prvo slusanje su skroz do jaja. Jos samo neko cepanje od vokala, i imaceh hit! Quote
PantelijA Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Imao sam priliku da cujem pesme koje treba da budu na cetvtom albumu i na prvo slusanje su skroz do jaja. Jos samo neko cepanje od vokala, i imaceh hit! Hvala ! Vokal ce valjda biti ok, a pesme cu josh da doradim, ali se otprilike vidi da je u pitanju neki Bay area/nemachki midi thrash ... Respect za AoorA-u ! Novi Midi, a i pravi Megadeth ! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 moj je cist alzette area/southern midi thrash (alzette je reka koja protice blizu moje kuce) juce sam video da imam jos par ne dovrsenih stvari koje odlicno zvuce tako da je moguce da ce se na albumu nasi vise od 8 pesama Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 па зар је и аура миди метал? ја сам мислио да су они реалан бенд? Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Aura jeste pravi bend, ali ima svoje pesme u midi formatu, zato su midi ! Underdeath, join our troops ! Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 ма какав андердет! има ја да правим своје личне пројекте, само немам микрофон, али да се и то импровозовати! ево сад си ме напалио! има и ја да направим свој миди бенд! Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 ма какав андердет! има ја да правим своје личне пројекте, само немам микрофон, али да се и то импровозовати! ево сад си ме напалио! има и ја да направим свој миди бенд! Imam ja mikrofon, snimaj vokale kod mene, u studiju "KotizmaY"... I neka se bend zove "Dildo's heart" ! Quote
Mega_Deda Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 (edited) Jos malo, pa mozda napravimo revoluciju u muzickoj industriji! Ja sam smislio jednu foru. Dakle, svi se povezemo, svako roka svoje ideje, medjusobno se dopunjujemo i dodajemo svoje riffove na pesmice, smisimo neke izdrk-svrsh textove i onda snimimo vokale na celu tu zbrku, recimo, svako na po jednu pesmu i to izdamo kao mega-giga kompilaciju srpskog midi thrasha.! EDIT: midi thrash keva Edited May 11, 2006 by Mega_Deda Quote
AGGRESSOR55 Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 keve mi, danas sam o tome razmisljao. Midi thrash kompilacija Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Jos malo, pa mozda napravimo revoluciju u muzickoj industriji! Ja sam smislio jednu foru. Dakle, svi se povezemo, svako roka svoje ideje, medjusobno se dopunjujemo i dodajemo svoje riffove na pesmice, smisimo neke izdrk-svrsh textove i onda snimimo vokale na celu tu zbrku, recimo, svako na po jednu pesmu i to izdamo kao mega-giga kompilaciju srpskog midi thrasha.! EDIT: midi thrash keva To bi bilo cool ... Sad vec imamo dosta midi bendova, mogli bi da napravimo neku kompilaciju ili, to shto ti kazesh, da napravimo zajednicke pesme (svako uradi po jedan ili dva rifa u pesmi) .... I, naravno, da smislimo originalan naziv za tu kompilaciju... Tipa: "The Meanest of Midi Thrash vol. 1 " ili "Midi Thrash... The Punishment Due" ili tako neko sranje ... Predjimo sa rechi na dela. Ima nas dosta. Radicemo u Guitar Pro-u 4. Znaci neko mora da zapochne pesmu, pa cemo u krug da shaljemo i dopunjavamo, prepravljamo itd. Nismo vremenski ogranicheni, radicemo kvalitetno, cilj ce nam biti da dobijemo neshto shto ce da slusha mladez ... Napravicemo i jednu baladu posvecenu svim puzevima koji su pregazeni po autoputevima u Srbiji ... Aj necu vishe da kenjam, dajte predloge, pa da se izdogovaramo ! Quote
Mega_Deda Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 (edited) Ona pesma sto sam ti poslao sto nije dovrsena, poslacu ti sada guitar pro fajl, nek to bude pocetak. Kontam da je ok za uvod. Sta mislis? EDIT: Da li je "Deratizacija - U stomaku pacova" dovoljno tr00 ime za pesmu? Edited May 11, 2006 by Mega_Deda Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Dobra je pesma, ima snagu ... A jel neces to da koristish za Auru? Quote
Mega_Deda Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Necu, komplikovana je situacija sada sa aurom, posle ovih par svirki pravimo promene u sastavu i tako to... nebitno... tab je poslat. Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Ok. Skinuo sam, pogledacu da ubacim neshto sutra-prekosutra, sad moram na spavanje. Onda to prosledjujem sledecem clanu projekta ... Midi Thrash RulZ ! Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Shto bi rekao KotizmaY "Paralizovani Puuuuuuuuuz!" Quote
PantelijA Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 E, da... Kada komponujem, koristim dve trake za bubnjeve (zbog duple bas)... I ne radim sa repeat... Tako da nemoj da se chudish shto ce da bude malo sharena tablatura ... Dodushe mogao bih da koristim repeat umesto ctrl+c & ctrl+v ... Quote
Mega_Deda Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ja radim bubnjeve kao sto si video, znaci jedan red za bas, jedan za dobos, jedan za prelaze, jedan za kres cinele, jedan za het i rajdove, sesta mi ostane za ne znam ni ja sta, nikada mi u sustini ni ne zatreba... Quote
AGGRESSOR55 Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Imam par imena za kompilaciju: Midal Massacre Mideath Midestruction Midamnation Midallica Metal Thrashing Mid ... Quote
Mega_Deda Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Operation: MIDIstorm MIDIcrime Back to the MIDItive The legacy of MIDIthrash The MIDInight MIDology suite: vol.1 Quote
Recommended Posts