Jump to content

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imao sam priliku da cujem pesme koje treba da budu na cetvtom albumu i na prvo slusanje su skroz do jaja. Jos samo neko cepanje od vokala, i imaceh hit! icon_rockdevil.gif

Posted
Imao sam priliku da cujem pesme koje treba da budu na cetvtom albumu i na prvo slusanje su skroz do jaja. Jos samo neko cepanje od vokala, i imaceh hit! icon_rockdevil.gif

Hvala biggrin.gif ! Vokal ce valjda biti ok, a pesme cu josh da doradim, ali se otprilike vidi da je u pitanju neki Bay area/nemachki midi thrash icon_smile.gif ...

Respect za AoorA-u pivopije.gif ! Novi Midi, a i pravi Megadeth icon_wink.gif !

Posted

moj je cist alzette area/southern midi thrash (alzette je reka koja protice blizu moje kuce) icon_rockdevil.gif

juce sam video da imam jos par ne dovrsenih stvari koje odlicno zvuce tako da je moguce da ce se na albumu nasi vise od 8 pesama

Posted

ма какав андердет! има ја да правим своје личне пројекте, само немам микрофон, али да се и то импровозовати! ево сад си ме напалио! има и ја да направим свој миди бенд! Srbija.gif

Posted
ма какав андердет! има ја да правим своје личне пројекте, само немам микрофон, али да се и то импровозовати! ево сад си ме напалио! има и ја да направим свој миди бенд! Srbija.gif

Imam ja mikrofon, snimaj vokale kod mene, u studiju "KotizmaY"... I neka se bend zove "Dildo's heart" pivopije.gif !

Posted (edited)

Jos malo, pa mozda napravimo revoluciju u muzickoj industriji! laugh.gif

Ja sam smislio jednu foru. Dakle, svi se povezemo, svako roka svoje ideje, medjusobno se dopunjujemo i dodajemo svoje riffove na pesmice, smisimo neke izdrk-svrsh textove i onda snimimo vokale na celu tu zbrku, recimo, svako na po jednu pesmu i to izdamo kao mega-giga kompilaciju srpskog midi thrasha.! icon_rockdevil.gificon_mrtav.gif

EDIT: pivopije.gif midi thrash keva

Edited by Mega_Deda
Posted
Jos malo, pa mozda napravimo revoluciju u muzickoj industriji! laugh.gif

Ja sam smislio jednu foru. Dakle, svi se povezemo, svako roka svoje ideje, medjusobno se dopunjujemo i dodajemo svoje riffove na pesmice, smisimo neke izdrk-svrsh textove i onda snimimo vokale na celu tu zbrku, recimo, svako na po jednu pesmu i to izdamo kao mega-giga kompilaciju srpskog midi thrasha.! icon_rockdevil.gificon_mrtav.gif

EDIT: pivopije.gif midi thrash keva

To bi bilo cool icon_rockdevil.gif ... Sad vec imamo dosta midi bendova, mogli bi da napravimo neku kompilaciju ili, to shto ti kazesh, da napravimo zajednicke pesme (svako uradi po jedan ili dva rifa u pesmi) pivopije.gif ....

I, naravno, da smislimo originalan naziv za tu kompilaciju... Tipa:

"The Meanest of Midi Thrash vol. 1 mrred.gif " ili "Midi Thrash... The Punishment Due" ili tako neko sranje pivopije.gif ...

Predjimo sa rechi na dela. Ima nas dosta. Radicemo u Guitar Pro-u 4. Znaci neko mora da zapochne pesmu, pa cemo u krug da shaljemo i dopunjavamo, prepravljamo itd. Nismo vremenski ogranicheni, radicemo kvalitetno, cilj ce nam biti da dobijemo neshto shto ce da slusha mladez icon_smile.gif ...

Napravicemo i jednu baladu posvecenu svim puzevima koji su pregazeni po autoputevima u Srbiji icon_cry.gif ...

Aj necu vishe da kenjam, dajte predloge, pa da se izdogovaramo musik19.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif !

Posted (edited)

Ona pesma sto sam ti poslao sto nije dovrsena, poslacu ti sada guitar pro fajl, nek to bude pocetak. Kontam da je ok za uvod. Sta mislis?

EDIT: Da li je "Deratizacija - U stomaku pacova" dovoljno tr00 ime za pesmu? pivopije.gif

Edited by Mega_Deda
Posted

E, da... Kada komponujem, koristim dve trake za bubnjeve (zbog duple bas)... I ne radim sa repeat... Tako da nemoj da se chudish shto ce da bude malo sharena tablatura icon_smile.gif ... Dodushe mogao bih da koristim repeat umesto ctrl+c & ctrl+v icon_smile.gif ...

Posted

Ja radim bubnjeve kao sto si video, znaci jedan red za bas, jedan za dobos, jedan za prelaze, jedan za kres cinele, jedan za het i rajdove, sesta mi ostane za ne znam ni ja sta, nikada mi u sustini ni ne zatreba...