AGGRESSOR55 Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Zavrsena je nova pesma. nesto na fazon machine head uskoro ce vam biti dostupna Quote
AGGRESSOR55 Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Izvol'te link za najnoviju G.T.S.A. pesmu pod nazivom Denied. To ce inace biti 5 pesma na albumu koji izlazi za nekoliko dana (prvo je bilo isplanirano da album izadje posle junskog roka, ali zbog velike turneje koja pocinje u junu, bio sam primoran da izdam album ranije). Na albumu ce se naci jos jedan outro. Na cd-u namenjenom Kazahstanskom trzistu ce se naci i jedna KotizmaY obrada. Kao sto znate, pevaca nisam nasao i odlucio sam da ovaj album bude cisto instrumentalan. Takodje radim na omotu novog cd-a. Ako vas nesto interesuje, mozete me intervjuisati. http://rapidshare.de/files/20269289/05_-_Denied.mp3.html Quote
AGGRESSOR55 Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 E, da kod ove zadnje pesme sam zaboravio da utisam crash cinele. ma nije bitno. zivi vi meni bili Quote
PantelijA Posted May 13, 2006 Author Report Posted May 13, 2006 Upravo skidam pesmu ... Valjda za Azerbejdzansko trziste treba da ima KotizmaY obradu ... Ja cu danas videti da ubacim neki rif u pesmu za nash zajednichki Midi Thrash album, koliko sam skontao, zvace se "Deratizacija - u stomaku pacova" ... Kada je svi chujemo, pisacemo rechi ovde na forumu ... Ko ce sledeci da mu poshaljem da ubaci neki svoj deo? Quote
PantelijA Posted May 13, 2006 Author Report Posted May 13, 2006 Cool je pesma, ali nije iskreni midi, ovo su semplovi ... Radi u Guitar Pro-u, tu se dobija najiskreniji zvuk ... Quote
AGGRESSOR55 Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Najbolje bi bilo da svako odsvira po neki instrument za nasu zajednicku pesmu. ja bi evo svirao bubnjeve Quote
PantelijA Posted May 13, 2006 Author Report Posted May 13, 2006 Ali to onda nece biti midi ... I ja ne znam da sviram nijedan instrument ... Zavrshio sam svoja dva rifa u "Deratizaciji", sada shaljem Mega_Dedi na proveru ... Quote
AGGRESSOR55 Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 mislio sam u guitar pro-u da ''odsvira'' Quote
PantelijA Posted May 13, 2006 Author Report Posted May 13, 2006 Ma jok, bolje je ovako da nadovezujemo delove pesama ... Quote
Mega_Deda Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Poslusao prosledjeni materijal, konstatovao zavidan kvalitet. Bas cu da doradim sutra-prekosutra, danas moram da ucim ko svinja, kraj skole za 2 nedelje. Stim je bio D (snizen za stepen od standarda) zato sto tako sviramo u mom bendu, a to se lako menja, i moze da bude bilo koji. Quote
PantelijA Posted May 14, 2006 Author Report Posted May 14, 2006 Shto se tice pesme, doradjuj drugu verziju (2b)... Mogao sam da ubacim josh par rifova, ali reko' aj da ostavim malo posla za ove ostale koji zele da ucestvuju u projektu (ako ih ima) ... Gledao sam da se uklopi sa ostatkom pesme... Da, primetio sam da je shtim za gitaru D... Nego nisam dodao bas, dodaj ga ti... I do jaja zvuchi u tom shtimu, brutalnije je ... Nece da mi ubacuje smajlije, ne znam koji mu je ... Kada odradimo ovu do kraja, pisacemo rechi ovde, na forumu. Quote
Mega_Deda Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Dakle, konkurs je otvoren, ko zeli da ucestvuje u stvaranju revolucije na muzickom trzistu ovih prostora? Potrebno i dovoljno je samo da su slusali thrash i da znaju da rade sa guitar pro softverom. Svi zainteresovani neka ostave mail meni ili panteliji i bice kontaktirani, zaduzenja su spremna. Najverovatnije ces sutra dobiti bas na pesmu. Ziveli! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 meni se ne svidja ta fora, a i ne snalazim se u gp u svakom sluchaju imam jos par pesama koje treba da zavrsim. mozda ce se naci na novom albumu, a mozda i na sledecem Quote
PantelijA Posted May 15, 2006 Author Report Posted May 15, 2006 Onda cemo neke tvoje pesme radjene u FL-u da stavimo na kompilaciju, samo snimi neki vokal ! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 mislim da je glupo sto se pravac zove midi thrash. ovo je pure midi metal. vi radite recimo gp midi metal, a ja sam egzemplar fl midi metala Quote
PantelijA Posted May 15, 2006 Author Report Posted May 15, 2006 Pa u principu jeste Midi Metal, ali je preciznije da kazemo Midi Thrash... Posto su pesme Thrashchina ! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ja imam razne uticaje tako da ne bih mogao moj stil da odredim. to je jednostavno midi metal Quote
Mega_Deda Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Osnova naseg midi thrash pravca bice tolerancija prema svim ostalim midi metal pravcima! Evo, uzimam bas da radim, Pantelija, da cekamo nekog drugog, ili da odradimo ovu pesmu sami kao uzorak? Quote
PantelijA Posted May 16, 2006 Author Report Posted May 16, 2006 Prosledicu je Jaymz_Doofy_Neegroothin-u da je doradi, posto je i on ukljucen u projekat ... Znaci samo uradi bas za svoj deo, pa mi prosledi. A sledecu mogu ja da zapocnem, a moze i on... Uradicemo i 3 pesme samostalno. Znaci da uradimo 3 svoje i jedno 6 zajednickih ! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Lepo, lepo. Ja se bacam opet na posao. Znaci, treba mi jebeni pevac Quote
Mega_Deda Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Bass uradjen za moje deonice, ti dodaj sebi bass kako ti odgovara, pa prosledjuj. Radio sam verziju 2, ne 2b, ova prva mi se vise dopala, ako mislis da treba 2b, samo kopiraj bas u tu verziju. (primetices da je petozicani bas, nikad se ne zna kada ce zatrebati ta duboka zica ) Kada sledeci doda svoj deo pesme, mogli bi poceti sa pisanjem texta. Dakle, naziv pesme je: Deratizacija - U stomaku pacova Trenutno nemam neku inspiraciju, ali kako se cega setim, tako cu dodavati... Ziveo MIDI!!! Quote
Novaliis Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ajde mi malo objasnite neke stvari oko ovog..MIDI muzika se pravi iskljucivo na kompu?Jel ima zivih instrumenata?Sta je ovo? Jbg, glup sam. Quote
PantelijA Posted May 16, 2006 Author Report Posted May 16, 2006 @Mega_Deda: Ok. Prosledio sam Jaymz_Doofy_Neegroothin-u obe verzije, odradio sam bas, pa koja se njemu vishe svidi, na tu ce da se nadogradi. Znaci on prakticno zavrshava pesmu i onda nam shalje na reviziju . Sto se mene tice, svejedno je kako ce se zvati, vazno je da ima pouchan text . "Deratizacija - U stomaku pacova" je sasvim ok za prvenac ... @Varg: Jeste, Midi Thrash se zove zato shto su pesme radjene u midi formatu, na kompjuteru. Prvo ih radimo u Guitar Pro-u, pa ih exportujemo u midi. Eventualno posle nasnimimo vokal i sve to spojimo npr. u Magix-u ili tako nekom programu. Quote
Novaliis Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 A jel se racunaju FL Studio i ostali programi? poceo sam i ja da pravim nesto na frutiju. Quote
Recommended Posts