PantelijA Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 To jebote nije tesko! imas 10000 likova koji sure, a basista ti ne treba. Ma ima milion likova koji shure, ali teshko ih je naterati da sviraju ... Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Haha, bolje je pitanje kad ce pesme? Quote
PantelijA Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 Ma imam nekih milion pesama, ali pocecu da snimam vokal preko midija kada kupim novi mikrofon i kada mi se zavrsi usmeni iz geodezije (3. jula) ! Jedina dilema mi je da li ce textovi biti na srpskom ili engleskom (ruski sam zaboravio i ono malo sto sam znao )... Quote
AGGRESSOR55 Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Ja sam konacno prikljucio mikrofon i uskoro snimam vokale. Dakle, ja cu da pevam. Textove sam promenio. Dakle, nema Srebrenice i tih sranja. I bice samo 6 pesama jer za Post Mortal Cleveland Steamer i Artificial Torture nemam textove. Ali nije bitno. Dodacu i neki Intro i bice 7 pesama. Sad samo treba da ostanem sam kuci i da urlam do mile volje jer necu ispred roditelja Quote
PantelijA Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 Ja sam konacno prikljucio mikrofon i uskoro snimam vokale. Dakle, ja cu da pevam. Textove sam promenio. Dakle, nema Srebrenice i tih sranja. I bice samo 6 pesama jer za Post Mortal Cleveland Steamer i Artificial Torture nemam textove. Ali nije bitno. Dodacu i neki Intro i bice 7 pesama. Sad samo treba da ostanem sam kuci i da urlam do mile volje jer necu ispred roditelja I ja sam imao slicne probleme sto se snimanja vokala tice ... Samo napred, MIDI do smrti ! Quote
PantelijA Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Sva obaveshtenja vezana za Kotizmay mozete videti na ovoj strani Quote
AGGRESSOR55 Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 album gotov. vokala nece biti. uskoro ce biti album dostupan za download Quote
Recommended Posts