PantelijA Posted May 2, 2006 Author Report Posted May 2, 2006 Eh da, zaboravih da navedem jedan moj thrash/death - Brutal Dildo! Ali nemam bash mnogo pesama. Imam jednu celu - "High voltage vibrator" Quote
Geozee Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Kotizmay keva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 trenutno pregovaram sa jednom pevacicom da se prikljuci bendu evo kako teche konverzacija AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: pocheo sam da pravim muziku AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: novi pravac: midi metal The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: gail AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: ech hun schon 4 lieder AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: treba mi jos neko da peva AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: also AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: band as gtsa genannt The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: gtsa? The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: an wat bedait dat? AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: global thermonuclear sexual annihilator The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: yeahhh oh wi gail AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: hahah AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: wellste sangen? The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: ech kann ne dgudd sangen The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: *ned AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: t'ass dach egal The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: also momentan üben ech nach AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: je schlimmer desto besser The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: ech kréien no 10 min screams halswéi AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: wow AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: voll underground The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: majo AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: du bass akzepteiert AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: midi metal scena je jaka AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: ima vec 3 benda AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: gtsa The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: lol moment mai jong, ech sot ned jo AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: inhalator AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: i AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: kotizmay The True Nemesis© | All in me is poisoned love ... | We are the Atom StahlStürmer ... Vlad, Pino, Naïma says: wtf? AGGRESSOR a.k.a. METALLIVLAD *ORION* Worth dying for. Worth killing for. Worth going to hell for. Amen. says: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=25657&st=0 Quote
PantelijA Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 Vishe od pola nisam razumeo, ali koliko sam skontao hoce ... Uskoro KotizmaY-eve tablature na www.mysongbook.com ! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 ne rekla je da ce da vidi, zaboravio sam da prevedem. inace djevojka je bosanka, brat joj peva u jednom death metal bandu Quote
AGGRESSOR55 Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Uskoro novi singl. Na cd-u ce se naci 1 nova pesma i jedna Kotizmay obrada Quote
Geozee Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Kao shto vidite, tema KotizmaY se sada zove Midi Thrash... Za sada imamo 3 midi thrash benda - KotizmaY, Inhalator i Global Thermonuclear Sexual Annihilator... Napred Midi Thrash ! Ovo nisam procitao. do jaja. Moja puna podrska. Quote
PantelijA Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Uskoro novi singl. Na cd-u ce se naci 1 nova pesma i jedna Kotizmay obrada Cool ! Quote
PantelijA Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Ovo nisam procitao. do jaja. Moja puna podrska. Quote
PantelijA Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Yugoslawe kad ce novi album??? Posle junskog ispitnog roka ! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 I ja cu do tad da imam album. Ovako, za sada imam 6 gotovih pesama. uradicu jos jedan kotyzmay cover i najmanje jos jednu pesmu Quote
PantelijA Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Cool ! Posle juna izlaze dva nova midi thrash masterpiece-a ! Quote
PantelijA Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 I Kotizmay-ev "Kraj nove ere", album no. 4 ! Quote
Death rider Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ma mrs u kurac-ocu da vam pevam >(: )) Quote
Death rider Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ma mrs u kurac-Ocu da vam pevam ( : )) PS:Sutra u 9? Quote
PantelijA Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 ma mrs u kurac-Ocu da vam pevam ( : )) PS:Sutra u 9? Pa izadji, mi smo tamo svako veche ... I pevaces mame ti ga steram ... Quote
AGGRESSOR55 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 lepo, vi ste nasli pevaca vidim. ja jos uvek trazim jer je naima odbila kad je videla textove (srebrenica 1 i 2 recimo) jer je ona iz bosne. hahahahah u svakom sluchaju, ako ne nadjem pevacha, ja cu da pevam Quote
PantelijA Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Mogu da zamislim kakvi su textovi ... Quote
PantelijA Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 KotizmaY - Jel ti... (album King (2004)) Jel ti je navlazila majka, Il' ti je mrtva majka? Meni je svejedno, Ista mi je svaka! Jel ti je navlazila majka, Il' ti je mrtva majka? Nemoj da je gledash, Upravo je kljuca svraka! Vidim ochaj na tvom licu, Ali ne osecam krivicu! Privlachi me njeno telo, Spolja hladno, iznutra vrelo! Da li je mrtva ili nije, Ili se mozda od mene krije? Kazi joj da se ne plashi mene, Jer ja mnogo volim zene! Jel ti je navlazila majka, Il' ti je mrtva majka? Meni je svejedno, Ista mi je svaka! Jel ti je navlazila majka, Il' ti je mrtva majka? Nemoj da je gledash, Upravo je kljuca svraka! ... Bolesnije od ovoga ? Quote
Geozee Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Chuo sam tu pesmu. I rekao sam da se rodio novi, bolji Neegrothin (ne gera)! Quote
Recommended Posts