Guest is_kogas Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 odium inc. - mislim da su ipak momci i devojka zasluzili da posle takve sinocne svirke budu pomenuti!!! definitivno zasluzuju mesto na ovom forumu!!! Quote
Hungry Wolf Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 (edited) Nema shta razvaljivanje totalno, samo nek tako momci (i devojka) nastave, bice neshto vece!!!U NS-u i u ZR su jednostavno ubili, demo zvuchi ok, ali pored takvog bubnjara ne bih nikada kucao bubanj na kompu...Svaka chast celom bendu!!! Totalni respect! Edited March 26, 2006 by Hungry Wolf Quote
Perfector Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ja cuh na 202 jednu stvar i zvuci skroz dobro. Bas me zanima da vidim bend uzivo? P.S. basistu upoznah pre neko vece u dvoristu pa ako prati temu onda Quote
lord6finger Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 I ja da se pridruzim bandi worshipovalaca I samo da ispravim Wolfa, DEVOJKA (i momci)! Em sto je devojka, em sto nosi ceo bend nenormalnom energijom. To sam vec pisao na temi za koncert, pa da se ne ponavljam... Demo sam dobio, i preslusao. Nije lose, mada trebalo bi josh poraditi na aranzmanima, tako da ONO sto je na svirci izadje i na snimku. Sto znachi (po meni), vishe groova i odredjenijeg ritma (da ne ode u thrash sa kucanjima) i mnogo vishe Romaninih deonica i poigravanja na tu temu (tipa efekti,brejkovi,ludilo...). Znam da je to teshko prelomiti kad bend tek pochinje i kad bi svi da se dokazu, ali pored takvog frontmena(frontmenke) potrebno je samo odrzati chvrstu ritmichku osnovu pozadi. Sve u svemu, samo napred i radite Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Hmm zvuci zanimljivo jel ima odakle da se skine? Quote
Guest is_kogas Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 bice uskoro sajt pa ce odatle moci da se skinu stvari - tj. bar bi trebalo!!! Quote
ch1zra Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 odium leti i jebe... jes da ja nisam u tom metalu, ja sam nekako vise za heavy , al skroz dobro rade... live su brutalni... Quote
Apeiron Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Da, da, veoma dobar bend. Nisam jos proverio uzivo, verujem da su 10 puta bolji nego na snimcima. Lady je strasan vokalni potencijal 1 Quote
Шöне Мики Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 U principu ne slusam death metal,ali ono sto su sinoc odradili je bilo odlicno,svaka cast za Crystal Mountain,kao sto sam rekao Romani,ta pesma se cesto izvodi,ali je ne izvodi svako kvalitetno Nisam gledao ceo nastup sinoc,ali ono sto sam video je bilo jako kvalitetno i siguran sam da ce se bend probiti! Quote
liMa neBa! XD Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Јебу матер милу, звуче никад јаче, много поздрава за Роману!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 voleo bih da cujem Sta ces ti da cujes?Mozda od kuce na radiju posto se non stop krijes iza tastature.Btw bili su super na koncertu. Quote
zak Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 (edited) Kako bi bilo da nadjes devojku pa da ne juris mene po forumu?! edit: pogledaj kad sam ostavio taj post, ako umes Edited April 21, 2006 by zak Quote
the.others Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ima li kakva svirka uskoro? Bash bih da vas cujem live... Quote
мать Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 ta pesma se cesto izvodi,ali je ne izvodi svako kvalitetno pa i treba da se izvodi! ajde bre ocemo neki LIVE bre! Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Gledao sam ih kad su bili predgrupa Korozy-u.Odlican vokal i veoma tehicki potkovani muzicari.Neka samo ovako nastave... Samo,eto nek na sledecim svirkama bude vise autorskih stvari,a manje obrada. Quote
Inuria Malkava Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Svaka cast Romani! Sumnjam da pola muskog sveta moze da joj parira. 1 Quote
Hungry Wolf Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Svaka cast Romani! Sumnjam da pola muskog sveta moze da joj parira. nema shta Romana radi posao vrhunski..... Ali ljudi, stvarno nemojte da zaboravite na ostale chlanove ovog mladog, prevezbanog kvalitetnog benda... ko ih je gledao uzivo, znaju o chemu govorim... Poz za Odium Inc.!!!! Quote
Hungry Wolf Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 to neshto na moj rachun? haha, jebiga, to je poklon...bice uskoro, javite se Neshi, njihovom menadzeru ako vas stvarno zanima! Cheerz! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Jel moze taj njihov demo nekako da se cuje?!? Quote
мать Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 to neshto na moj rachun? samo kompliment.. mnooooooooooooooooooogo fina majca jos ja gledam ma daj nemoguce da je to nas(srpski) odium inc. al kad sam malo bolje razmislila shvatih da ne postoji nijedan drugi bilo bi fino kad bi se neko iz odiuma licno oglasio ovde..da se lepo obratim-o ljudima Quote
Recommended Posts