Шöне Мики Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ljudi su legende...a i majica je prilicno dobra....prvo sam gledao kakva je to kvlt slika a onda sam izvalio da je to bend Quote
Death rider Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 (edited) koji je bend bioo na majci? koje su obrade svirali? nevolim melodicni DM al ako valja Edited June 6, 2006 by Death rider Quote
Hungry Wolf Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 postoji demo od tri pesme, ali je sve radjeno na kompu=tanka i sintetichka "produkcija".... ali uzhivo......to je vec neshto drugo......nisam ni ja neki veliki fan takve vrste metala (daleko od toga da ga ne volim, samo mi vishe lezhe neki drugi zvuk), ali stvarno zrache kvalitetom koji je bogami postao i redak kod nas... p.s.odium inc. je bio na majici Quote
Novaliis Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Kako su iz Zrenjanina..nisam ih jos nikad video.. Quote
мать Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 aj bre ljudi,ocemo opet odium.. mogao bi neko da napravi tribute to odium inc. posto oni ne dolaze.. Quote
Zlobog Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) Slava!!! Najpre cu vam se svima zahvaliti na, zaista ogromnoj podrsci!!! Kao menadzer i PR benda Odium Inc. javljam se zvanicno da odgovorim na sva vasa pitanja, interesovanja, kao i zelje da dobijete nas promo CD!!!! Odium Inc. trenutno stagnira sa Live nastupima jer je utoku snimanje novih pesama ( od kojih se jedna zove Oblivion ), takodje veoma smo angazovani na snimanju promo spota koji ce vam naravno biti dostupan!!!! Iz vasih reakcija, uvidjam da postoji interesovanje za nase majice...bice ih veoma skoro, naravno bice malo drugacije nego one koje ste videli, ali nista manje zanimljive!!! Uvidjamo vase sugestije i dobronamerne kritike, stoga i ocekujem da ih stalno upucujete!!! Zelim se i javno zahvaliti bendovima : Raw Gore, Nekropolis, Korozy, Svartgren, a narocito Wolf's Hunger ( PODRSKA VUKOVIMA )...kao i Frubiju (Legacy Promotion ), Ani (Nocturne Zine ), Milanu ( Awaken ), Darkmenu ( Santos RTV),Lazi GNR, ARS Grafika- ci, Muzickom studiju KPTM...i mnogim drugim!!!!!! Kontakt za bilo kakva pitanja 064/24-85-871 HVALA SVIMA JOS JEDNOM!!!!! NENAD SLADOJEVIC Edited June 27, 2006 by Zlobog Quote
Zlobog Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Hitno potreban gitarista radi realizacije ozbiljnog Black metal projekta, pod radnim nazivom ANGBAND (Carstvo mracnog Valara- Morgota)!! Postojace rezeci, growl, kao i zenski clean vokali, klavijatura koja ce dominirati, bas gitara... ...sve u svemu kvalitetan melodic black metal sa mnogo razlicitih deonica.. u stilu Summoning, Avatar (Belgijski)... Textovi bi bili odpevani najvise na "Crnom jeziku Mordora (Lugburz)" kao i na vilin-jeziku (sto se tice zenskih vokala), a ideologija bi bila zasnovana iskljucivo na korenima Silmarila, Starijim danima, Valinoru, kao i nekim temama iz Gospodara Prstenova!! Od potencijalnog gitariste bi se zahtevala ritam gitara u zvuku koji bi strujao ( npr. Immortal na albumu Battles in the North), poneko soliranje, i naravno Clean deonice, moze i neki akusticni deo... Ljubitelji Melodic Black metala, kao i Tolkinovog sveta...javite se!!!! Info: 064/24-85-871 Nenad Quote
Guest lngdeath Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Konacno se forum vratio u funkciju, pa da iskoristim priliku... Bio sam na svirci u Zrenjaninu. Ljudi... Jebeno nisam mogao da verujem! Bendu skidam kapu.Sa pravom mogu reci da su nesto novo na domacoj sceni.S' obzirom da su mlad bend,ne zameram na obradama,a sto se tice autorskih stvari....Svaka jebena cast!Momci su izuzetno dobri muzicari,a vokal...LJudi VOKAL!!!Devojka me stvarno impresionirala!Stas,glas,energija...nemam reci...KRALJICA!!Jedva cekam spot!!! Da ne smaram vise,veliki pozdrav ekipi iz odiuma, posebno dami,samo tako nastavite!!!! FULL SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zena_od_metala Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 (edited) Ako se ne varam (imam malo problema sa pamcenjem datuma) Odium Inc. 14.11. - Kulturni centar Zrenjanin!!! Treba da proverim, u medjuvremenu dok se neko iz benda ne oglasi! Edited October 21, 2006 by zena_od_metala Quote
Zlobog Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 18. 11. 2006. 21h Zrenjanin Amfiteatar Kulturnog centra Nastupaju: AMON DIN ODIUM INC. Cena ulaza: 100 dinara. Quote
Шöне Мики Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 @Zlobog Nema potrebe da se zahvaljujete,nadam se da cemo jos imati prilike da delimo binu,jer smo se prosli put super proveli Meni obavezno ostavite jednu majicu,XXL Quote
zena_od_metala Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Sta da kazem ljudi - VIDIMO SE NA SVIRCI Quote
Chicken Little 420 Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Hoce li Odium Inc. da se pojavi na www.serbian-metal.org ? Quote
Apeiron Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Hoce li Odium Inc. da se pojavi na www.serbian-metal.org ? Dobro pitanje Ja ih vec neko vreme drzim u folderu za postavljanje na net, ali fale informacije (biografija npr.). Ako ima ovde clanova, neka se jave na PP, posalju na mejl, kako god vec... Quote
zena_od_metala Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Hm...svirka bese JIIIIIHHHAAA! Bili su , bili su i bili smo mi ! Sve u svemu svirka je bila vise nego odlicna i radujem se ponovnom slusanju, vidjenju i sl. I naravno zeljno iscekujem njihov prvi album! Momci i Romana samo tako nastavite Quote
Guest lngdeath Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Sta reci... Odlican koncert, za razliku od dosadasnjih desavanja na kojima sam bio, ozvucenje je bilo mnogo bolje. Amon Din su zaista odusevili svojim novim numerama, a naravno i starim. Racunajuci sve to odlican scenski nastup. Sto se tice Odiuma, jako me je odusevilo to sto su Zrenjaninci imali sta da pokazu i to uglavnom na polju scenskog nastupa, mislim konktretno na basistu i gitaristu... oni koji su bili znaju o cemu govorim. Naravno Romana koja nam je zaledila krv u zilama, svojim growl/scream vokalom. Stvarno je carica. Po meni je definitivno jedina devojka u death metal bendu, a na srpskoj metal sceni koja moze slobodno da parira mnogim pevacima muskog pola. Sve u svemu, odlican koncert i jos bolji provod!!! FULL SUPPORT!!! Quote
Zlobog Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Hvala svima na podrsci u nase ime!!!! Vidimo se sledeci put!!! Quote
Zlobog Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Bice uskoro nastup Odium Inc. samo jos nista konkretno za objaviti, naravno postavicemo informacije cim budemo nesto organizovali!!! Veoma brzo bice aktiviran nas oficijalni sajt gde ce biti postavljene sve informacije koje se ticu benda kao i semplovi demo, live i video numera, koje cete moci preuzeti!!! Quote
Guest lngdeath Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Ejjjjj!!!!!!Kad ce neka svirka???Znam da bas i nisam skroman,ali....Skontao sam za sajt...Jebeno jedva cekam...Ne sumnjam da ce biti extreman!!!!Sve najbolje u novoj,sto vise svirki,pa i album da padne...Romana ostani prelepa i extremna:red: kao do sad, ma NAJBOLJA!!!!!Pozdrav celoj ekipi od EKIPE !!!!!! Quote
Guest lngdeath Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 CESTIIIIIITTTTAAAAAMMMM!!!!Upravo sam procitao spisak za W.O.A. Metal Battle!Ako je tako kao sto pise,svaka jebena cast!!!Samo napred!Znate kako to ide,bitno je ucestvovati Vidimo se i Quote
мать Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ejjjjj!!!!!!Kad ce neka svirka???Sve najbolje u novoj,sto vise svirki.Romana ostani prelepa i extremna:red: kao do sad, ma NAJBOLJA!!!!! Quote
Guest lngdeath Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) Edited January 23, 2007 by lngdeath Quote
Zlobog Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 POZDRAV!!!!! Odlicno sto si pitao , ovako ce biti: 03.02.2007. Novi Sad NS- Raiders (EX- Dvoriste) Nastupaju: - Anguish Sublime - Odium Inc. + jos 2- 3 benda jos ne znam koji ce biti Zatim Odium Inc. ce nastupati oko 15.02. u Somboru, i naravno nastupace u okviru takmicenja za Wacken festival, ali jos se ne znaju termini za to!!! U svakom slucaju objavicemo tacne informacije blagovremeno!!! Hvala na podrsci i interesovanju, vidimo se !!! Quote
Шöне Мики Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ljudi,cestitam za Wacken kvalifikacije,da idete na to takmicenje i da ih sve rasturite! Poz od RG-a Quote
Recommended Posts