Chicken Little 420 Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 ej, spot je do jaja... i ja se vidim! support bendu! samo da je logo bolji... sredite to! Quote
RNA Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Данас стигао ДВД, после ћу да га ошацујем. Quote
WoS Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) XEXEXEXE... Nisam siguran u cemu je fora ali: Sa 'therms of use" koji se inace treba da se zove "terms of use" sa vaseg promo DVD-ja: Photos which have copyright by Dejan Miloradov are forbidden to edit and publically present without copyright by Dejan Miloradov. Mentioned photos are forbidden to present in public in commercial intention, only with permission of author Dejan Miloradov. You can contact Dejan Miloradov by e-mail: [email protected] To je na DVD-u od exita,ne znam da li ste sredili te detaljcice odtad,ali reko da vam javim,nije lako provaliti uvek takve sitne grescice... Edited August 28, 2007 by Words Of Steel Quote
Ninoslav Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ni na mom nije ispravljeno! No dobro, to je grescica Quote
PuPaK Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 DAAAAAAJTE UPLOADUJTE SPOT I DAJTE LINK,HOCU TO DA VIDIM,PLZ! Quote
darthmoog Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 ^ ustvari hocesh da vidish samo pevachicu...priznaj? Quote
metallicus Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Kakav bend.Romana se istice i glasom i stasom.Ovako nesto je nedostajalo nasoj sceni.Ako oni ne uspiju,na svijetu stvarno vlada nepravda. Quote
PuPaK Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 ^ ustvari hocesh da vidish samo pevachicu...priznaj? Paa uvek je lepo videti dobru ribu u nekom bendu a i ovako ali ova ima glas da se useresh i likovi stavrno kidaju! Quote
hah Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 ^^^hoce li svirati negde u skorijoj buducnosti,jer koliko sam uspela da cujem,nevidjeno su dobri..... Quote
Uruk Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 А шта би са мојим ДВД-ом? Никад га не добих. Ni ja Ni ja Ali oni dobise kasnnije, a ja ne!!!! Da posaljem mejl ponovo???? Quote
Sisus Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Jbg, nama je bar kasnilo, a ti i ne dobijas. Moraces kod ginekologa. Izvinjavam se za spam, ali bilo je jace od mena. Quote
PuPaK Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Jer su uticale na krompirovu zlaticu kroz vekove!? :) Quote
DragonHeart Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Meni su rekli da zbog tehnickih razloga ne mogu da posalju DVD, ali trebalo bi da to ucine pocetkom oktobra. Quote
ch1zra Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 koliko sam upoznat sa situacijom, nesha the manager ima neku frku sa netom, pa se zato ne javljaju... Quote
Rüzgar /değişik/ Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Jel ima da se skine negde nesto od njih osim one jedne pesme sa spejsa? Quote
Melodicus Deathus... Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Na koji nacin mogu da nabavim SVE sto su oni ikada uradili? Romana BEST GROWL! Quote
Divlji Tigar Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Ja nisam fan ovog pravca i opste ga ne slusam sem ponekad pustim "Death", ali ovo je jebeno dobro, na myspace sam cuo pesmu "Odium" super svirak i dobar vokal. Moram da nabavim taj DVD. Quote
Chicken Little 420 Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Cuo sam da ne sviraju vise, ali nisam bas siguran. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Sve sto je lepo, kratko traje... Quote
Uruk Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Jeste da bend vise ne postoji, ali okacise jedan spot na youtube, pa rekoh da ostavim link ako nekog zanima da vidi. Mislim da je u pitanju pesma Odium Quote
RNA Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ја сам уз наш на истом диску добио и њихов наступ с прошлогодишњег Егзита... комплетан. Quote
WoS Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Ја сам уз наш на истом диску добио и њихов наступ с прошлогодишњег Егзита... комплетан. Nakon sto ovaj bend za par godina ode u istoriju kao totalni kvlt (s obzirom da nisu ni album izdali a gomila ljudi odlepila za njima ), taj snimak sa exita ima da bude ultra redak UG holy grail Quote
Recommended Posts