shtuckensyglieben Posted June 20, 2006 Author Report Posted June 20, 2006 He,he,he.. Nabavio sam novi album "Liberation Transmission". I ko ga bude preslusao,shvatice zasto ova tema ne treba da bude nu-metal delu.Novi album je MNOGO blazi od ranijih albuma.Dobro,na svakom albumu bude po nekoliko laganijih pesmica ali uvek im ravnotezu prave agresivnije i tvrdje pesme .Znaci ovde ima i skate-punka,i emo-rocka i popa,ali nu-metala nema ni u najavi.Cak me muzika u nekim delovima podseca na Franc-Ferdinand. Naravno,nista od ovoga ne znaci da je album los.Naprotiv,album je odlican,bez obzira sto su pesme malo laganije.Tu je idalje njihov prepoznativ fazon,totalno su svoji,i naravno genijalni Ian-ov glas... Dobro,za ocekivati je bilo da ce vremenom prophets-i ublaziti svoju muziku,ali drago mi je da su idalje kreativni.Novi album je super. Nego,da li je neko slusao "Holographic Mirror"? Tu se nalaze i neke obrade i remiksi starih pesama ali ima i novih.Zvanicno,oni imaju tri studijska albuma,ali i "Holographic" se moze okarakterisati kao album. Ili ona zajebancija na spanskom "para todas las putas celosas"? i to mu dodje kao neki mini album ili je to mozda neki side-projekat? Uglavnom,zanimljivo je da tu prophetsi dosta flertuju sa rap-core muzikom.Taj neki fazon... Quote
(-1) Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 prethodni albumi su bili taman dovoljno gay... ovde su ga malo preterali ne svidja mi se Quote
Господин Граул Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Oni nisu new metal , vishe kao neki californian rock , a novi album nema ni m od metala u sebi , tako da je ovo definitivno rokic bend. Quote
captain mica Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Oni su strava bend....najjače pesme meni su We Are Godzilla You Are Japan ...Kobrakai...Start Something...Make a Move...A Town Called Hypocrisy....Everybodys Screaming...i naravno Shinobi Vs. Dragon Ninja Ma da kažem da su sve dobre...ali ipak su mi bili bolji pre nego sad...Ovaj Liberation Transmission mi je onako...samo nekoliko pesama mi se baš sviđaju...Malo su im ovi noviji spotovi shit....pogotovo za A Town Called Hypocrisy... Quote
captain mica Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 aj ne kaki ko foka molim te Quote
ZheX Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Prva 2 albuma su odlicna.Na 3. albumu su dosta promenili zvuk,vishe su se okrenuli nekim komercijalnijim vodama, ali album je EXTRA!!!! Quote
Old Smuggler Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 E skorije sam ih izvalio, preslušao sam prva dva albuma i oba su odlična, treći ću tek da nabavim. Čudo kako ovako hitičan i zanimljiv bend leži ispod radara, stvarno imaju mega potencijal za komercijalan uspeh ... Ima Nu momenata i to odlično uklopljenih, ali baza zike im je više u nekom brit/alternativni rok zvuku ... Quote
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 meni se jedino prvi album svideo. ima bas ok pesama... bas ok fazon... ali to je sve... ovo novije mi je totalno bezveze... btw, ne mogu da verujem da i dalje ima ljudi koji koriste izraz "new metal"... tesko cemo mi u EU Quote
Natasha! Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 brate ti sve kontriras album Fake sound of progress je najbolji! sve pesme su extra! novi je odlican isto. malo su vise gay za moj ukus al je solidan Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 pa u principu nista... ma i start something je ok, samo treba malo vise vremena da udje u usi. wake up i we still kill the old way su bas bas odlicne pesmice Quote
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ma mislim da sam i cuo neku ok, ali samo ok pesmu sa drugog, ali me nesto nije zanimalo da ih vise slusam... ... and don't mess around! Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-25108439 Quote
Мајор Гашпар Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Читам данас у новинама. Јебена болештина. Убити одма'. Quote
Vuk Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 To je od previshe dvadesetogodishnjakinja, ne moze chovek da izdrzi toliko staro, mora da se podmladi... Quote
SkullKrusheR Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 One laptop seized from Watkins' home was password protected with the password "If***kids", which was uncovered when it was sent to GCHQ to be cracked. jebote Quote
Mena13Suvari Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Ко јуче се сећам тог музичког блока на Метрополису, пустили су њих, Drowning Pool и сличне бендове. Ишао сам у основну школу. Ко што рече Вук, превише 20-годишњакиња. Лик је тотални шмекер, нашетао се манекенки тај више него све модне писте у Милану. Очигледно је полудео под старе дане. Ајде ове од 16-17 година што је наватавао, није страшно, оне су га саме звале, али оно што сам прочитао.. Тешка болест. Quote
Recommended Posts