Elldamar Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Znachi ladno ne verujem da nema teme o njima Anyway,da ne bih sada ja ovde kopirao celu istoriju i diskografiju,to mozete videti na sajtu www.rage-on.de Ja bih samo da nahvalim novi album Speak of the dead koji je jebeno mozda i najbolji album koji su ovi matorci ikada izdali! Sada tek vidim kako sam se zajebao shto nisam hteo na njihov cert u Peshtu Chist heavy metal sa malim primesama thrasha i fenomenalnom melodikom... Odlichno uklopljene klavijature sa horskim prepevavanjem refrena i predivne solaze... Tips for a new album : No regrets ( verovatno najbolja stvar ikada snimljena ) Innocent You turn my world around Quote
Angelystor Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 ima bre http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...37&st=0&hl=rage s tim shto nije greshka ni ovde da stoji jedna tema pa i na thrashu Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Pa ispada svaki 3-ci clan na ovom forumu Rage smatra za drugi zanr... Quote
Elldamar Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 ima bre http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...37&st=0&hl=rage s tim shto nije greshka ni ovde da stoji jedna tema pa i na thrashu Brate,jebesh mi sve,ladno sam ishao na search i lepo napisao R A G E u naslovu topica i nishta nije nashao....svashta... Quote
Angelystor Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 mozda si trebao sastavljeno RAGE ma nebitno..na ovom forumu se svaki bend jebeno trpa na power bez obzira shta svira..bolje ovde da stoji tema... anyway..favoritni albumi su mi Black In Mind, Trapped i Unity..dodushe ne znam..slushao sam sve albume i nemaju nijedan losh Quote
Elldamar Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Ma slushaj novi ! Mene je skroz oduvao!! Znachi,jeste malo mekshi od recimo Sound-a ili Ghosta,ali mi se mnooooogo svidja....znachi totalno sam odlepio kada sam chuo! Quote
Angelystor Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Mekshe od Ghosta? To mora da je neshto ultrasoft then ma chekam da izadje normalna verzija 'buma...bez onog voice overa Quote
RNA Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 (edited) Одлична је нови албум, а они и јесу пауер, само са различитим утицајима у различитим периодима каријере. Сад имају доста прогресиве, па уплива класике, па треша, класичног хевија... Требало би затворити тему овда. Мислим да i нa треш форуму, нисам сигуран, постоји тема о њима коју нисaм хтео да затварам. Edited March 30, 2006 by RNA Quote
StarbreakeR Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Pa treba da odlucimo gde cemo da ostavimo jednu ostale da pozatvaramo... Quote
Apeiron Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ja bi njih ostavio na heavy forumu, iako nisu samo to. Novi album razbija. Quote
Jaymz Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ma novi album, pa novi album! **** vas novi album To pricam jer sam prvo skinuo novi album koji se ispostavilo da je promo i u svakoj jebenoj pesmi ima "you're listening to new Rage album", pa sam skinuo opeth novi album ali se ispostavilo da nije novi album nego stari album i vrhunac kad sam skinuo novi album a ono neka papazjanija Gde da nadjem novi album??? Quote
RNA Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Novi album razbija. Можда једино она песма између 'Lingua Mortis Suite' мало премодерно звучи. А и делови од 'Lingua Mortis Suite' звуче као Symphony X на некој гадној дрози! Quote
Angelystor Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Odlichan je novi album!! Sta vise..mislim da je trenutno Rage u najgodinama..znachi..ne znam koji im je ovo vec majka-dobar album za redom..al ljudi ga cepaju bez prestanka i nikako da zaseru! Kad sam video prvo kol'ko ima instrumentala smorih se u pochetku, al ono stvarno zvuchi super i genijalno je iskomponovano. Favoriti...pa glavni definitivno "Innocent". Ova mi je vec posle 2 slushanja ushla u top10 RAGE pesama. Ostali killeri: Be With Me Or Be Gone, No Fear, Kill Your Gods a i ova Speak Of The Dead polako ali sigurno me sve vishe vata.. UBICA. Quote
Grobodan Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 jos jedan original u mojoj kolekciji:RAGE - Welcome to the other side! Rage rules Quote
Angelystor Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Meni stigao "Black In Mind" pre neki dan, definitivno moj omiljeni Rage album Rage je vecinu svoje karijere pichio thrash, to ne moz's porekne! Quote
StarbreakeR Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ja jos uvek nisam cuo novi album ...a ni vecinu starih Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Rage je vecinu svoje karijere pichio thrash, to ne moz's porekne! jbg,definitivno su zajebani za klasifikaciju,ima thrasha,powera,heavyja,zrno proga...al bitno je da valja. Nisam ni ja jos nabavio novi album...ali bice uskoro...ne zurim se,mlad sam ja. Quote
Angelystor Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Novi vam chika Kai preporuchuje k'o od srca Jedan od heavy albuma godine za sada Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Nabavio sam Welcome... i Unity...razaraju koliko su jaki... Quote
Angelystor Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 German power metallers RAGE filmed their recent show in St. Petersburg, Russia in front of 15,000 fans for an upcoming live DVD, tentatively due in early 2007 via Nuclear Blast. According to a posting on the band's official web site, the band used a "specially designed laser and light show" during the concert and performed highlights from their latest CD, "Speak of the Dead", along with selections from their earlier albums which were not covered on their previous DVD. The band is currently editing and mixing the footage and is in the process of compiling "some interesting bonus material," to be included on the set. Quote
Lucio Holocausto Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 KOja je fora samo kopirati sa jednog sajta na drugi??? Inace sto se tice benda, nisu loshi... poprilicno dobro za Heavy\power kombinaciju iz Nemacke... Quote
StarbreakeR Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 (edited) Pa posto neke mrzi da idu na taj sajt a neki ni ne znaju za njega ovamo ionako dolaze i procitaju...sta fali tome? Edited July 3, 2006 by StarbreakeR Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Eh,nisam ostavio hvalospev novom albumu...Odlican je!!!Koliko bendova ima da na 17. izdanju imaju vrhunski kvalitet?!?Stvarno jedan od albuma godine. Quote
Recommended Posts