Hudini Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Moze se reci da je maaalko vishe thrashy nego shto navikosmo od ovog tria u "poslednje vreme", ali sve je tu... Baš tako. Upravo zbog toga mi se toliko i sviđa. Možda mi se samo čini, ali dosta vuče na "XIII" i "Black In Mind". Mogu komotno da kažem da je u rangu ova dva. Stvarno nisam mnogo očekivao, ali vrlo prijatno su me iznenadili. Quote
rhapsoad Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 koliko smarate sa tim pravcima... rage je u kvalitetnom metalu, a menjao je zvuk vise puta i stalno ostajao u tom kvalitetnom Quote
Bata Trokrilni Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Baš tako. Upravo zbog toga mi se toliko i sviđa. Možda mi se samo čini, ali dosta vuče na "XIII" i "Black In Mind". Mogu komotno da kažem da je u rangu ova dva. Stvarno nisam mnogo očekivao, ali vrlo prijatno su me iznenadili. Meni su upravo Black in Mind i XIII najbolji albumi do sada, tako da mu ovaj dođe kao treći. Quote
Angelystor Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 "Long Hard Road" mi definitivno najbolja na albumu. Quote
Bata Trokrilni Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Meni Without You i Long Hard Road podjednako. Quote
_powerslave_ Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Album me uopshte nije odushevio...al daleko od toga da je losh... mrzi me sad da kucam neshto opshirnije ocena albuma je 7.5/10. Quote
EnKi Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Nisam jos preslusao novi album al sam gledo koncert sa Wackena 2007. Ponovo su nastupili sa Lingua Mortis Orchestra. Prva polovina koncerta je nesto kao reinkarnacija onog iz 1998. ili vec koje bi godine. Onda nastavljaju sa novijim stvarima. Iako nije kao stari, ipak dobar cert ! Quote
_powerslave_ Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Ima na youtubeu chini mi se ceo koncert. Quote
Stormlord Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 ima li neko link za soundchaser album samo mi jos taj fali. hvala unapred!!! Quote
kiki Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 evo torrent diskografije... http://www.torrentreactor.net/view.php?id=923864 extra je novi album, najvishe mi se svidja mouth of greed Quote
WoI Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Album je superishka, stvarno ima finih pesmica, bas u ragovom fazonu, ali mozda cak i previse, jer me neke pesme bas podsecaju na njihove ranije radove, tj. dosta stvari je potpuno isto. cak me i ovaj bubnjar nedovoljivo u nekim delovima podseca na Terranu. Ali realno za ove ljude ne mozes da kazes da su ikad napravili losh album, pa je tako i u ovom slucaju Najjaca pesma na albumu Mouth Of Greed definitivno Quote
rhapsoad Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 ma bubnjar je klosar zbog njega su ih na leagcy-ju prebacili na prvi dan, tako da ja najverovatnije necu ici na festival Quote
_powerslave_ Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 evo torrent diskografije... http://www.torrentreactor.net/view.php?id=923864 Uh kad se setim kad sam skidao diskografiju Ragea preko torrenta kolko mu je trebalo da skine... od tad torrent ne mogu ochima da vidim... Quote
WoI Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 ma bubnjar je klosar zbog njega su ih na leagcy-ju prebacili na prvi dan, tako da ja najverovatnije necu ici na festival sto bre coveche. ima gomila dobrih bendova ne zna covek zbog koga pre da ide Quote
kiki Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Uh kad se setim kad sam skidao diskografiju Ragea preko torrenta kolko mu je trebalo da skine... od tad torrent ne mogu ochima da vidim... pa dobro, coveku treba jedan album... bolje je cekati torrent nego placati nekom za to.. barem meni Quote
WoI Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 e mamu im njihovu. kako su zarazni refreni na ovom novom albumu non stop ih pevushim i ne mogu ih izbacim iz glave Quote
rhapsoad Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 ja imam samo 2,5 interesantna benda jedan je rage, drugi finntroll ali njihovim setlistama i nisam bas zadovoljan, a preostala polovina je amorphis i kao i finntorll ne svidja mi se sta sam video o njihovim prethodnim nastupima, kada je rage odvojen od ova 2 izgubio sam zelju da idem, a ostale bendove i ne zelim da slusam... Quote
Kamaitachi Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Au nikako da uvatim da preslusam taj novi album! Quote
Hudini Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Obavezno preslušaj! Stvarno vredi! Quote
_powerslave_ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Ta shta znam za mene neshto i ne vredi... prosechan album... Quote
Hudini Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Ako ne računam period osamdesetih, jedan od tri najbolja! Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 ^slazem se...a i kad se ubaci i taj period moze visoko da se kotira.. Dodushe sve su to za nijansu razlike, budite mudo pa recite ima li Rage losh album? A ovaj album je daleko od ikakvog smora, i mozda nije svima u vrhu, ali jebesh ga, meni jeste, i vishe puta chitah "recenzije" na m-a, i ne verujem...pa ako ce da slushaju album po jednom kao powerslave i da mi donose zakljuchke, e jebesh ga... download kvari ljude... Quote
RNA Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Откад ја то тврдим, али мене нико неће да слуша. Quote
Recommended Posts