Jump to content

Recommended Posts

Posted
Moze se reci da je maaalko vishe thrashy nego shto navikosmo od ovog tria u "poslednje vreme", ali sve je tu...

Baš tako. Upravo zbog toga mi se toliko i sviđa. Možda mi se samo čini, ali dosta vuče na "XIII" i "Black In Mind". Mogu komotno da kažem da je u rangu ova dva.

Stvarno nisam mnogo očekivao, ali vrlo prijatno su me iznenadili.

Posted
Baš tako. Upravo zbog toga mi se toliko i sviđa. Možda mi se samo čini, ali dosta vuče na "XIII" i "Black In Mind". Mogu komotno da kažem da je u rangu ova dva.

Stvarno nisam mnogo očekivao, ali vrlo prijatno su me iznenadili.

Meni su upravo Black in Mind i XIII najbolji albumi do sada, tako da mu ovaj dođe kao treći.

Posted

Nisam jos preslusao novi album al sam gledo koncert sa Wackena 2007. Ponovo su nastupili sa Lingua Mortis Orchestra. Prva polovina koncerta je nesto kao reinkarnacija onog iz 1998. ili vec koje bi godine. Onda nastavljaju sa novijim stvarima. Iako nije kao stari, ipak dobar cert !

• 2 weeks later...
Posted

Album je superishka, stvarno ima finih pesmica, bas u ragovom fazonu, ali mozda cak i previse, jer me neke pesme bas podsecaju na njihove ranije radove, tj. dosta stvari je potpuno isto. cak me i ovaj bubnjar nedovoljivo u nekim delovima podseca na Terranu.

Ali realno za ove ljude ne mozes da kazes da su ikad napravili losh album, pa je tako i u ovom slucaju :pivopije:

Najjaca pesma na albumu Mouth Of Greed definitivno :rockdevil:

Posted
ma bubnjar je klosar

zbog njega su ih na leagcy-ju prebacili na prvi dan, tako da ja najverovatnije necu ici na festival

sto bre coveche. ima gomila dobrih bendova :rockdevil: ne zna covek zbog koga pre da ide :rockdevil:

Posted
Uh kad se setim kad sam skidao diskografiju Ragea preko torrenta kolko mu je trebalo da skine... od tad torrent ne mogu ochima da vidim...

pa dobro, coveku treba jedan album...

bolje je cekati torrent nego placati nekom za to.. barem meni

Posted

ja imam samo 2,5 interesantna benda jedan je rage, drugi finntroll ali njihovim setlistama i nisam bas zadovoljan, a preostala polovina je amorphis i kao i finntorll ne svidja mi se sta sam video o njihovim prethodnim nastupima, kada je rage odvojen od ova 2 izgubio sam zelju da idem, a ostale bendove i ne zelim da slusam...

• 2 weeks later...
Posted

^slazem se...a i kad se ubaci i taj period moze visoko da se kotira.. Dodushe sve su to za nijansu razlike, budite mudo pa recite ima li Rage losh album? A ovaj album je daleko od ikakvog smora, i mozda nije svima u vrhu, ali jebesh ga, meni jeste, i vishe puta chitah "recenzije" na m-a, i ne verujem...pa ako ce da slushaju album po jednom kao powerslave i da mi donose zakljuchke, e jebesh ga... download kvari ljude...