Bata Trokrilni Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Nisam ni sumnjao da će Rage da bude na visini zadatka. Samo zbog njih mi je žao što nisam išao. Quote
rhapsoad Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 ljudi su kraljevi svaka im cast za ono sinoc, onako malo publike a oni su bili skroz raspolozeni drago mi je da sam cuo down, set this world on fire, no regerts, soundchaser, don't fear the winter sto se mene tice setlista je mogla biti i bolja jer je izstavljeno mnogo meni omiljenih pesama, ali kada bih ja pravio setlistu koncert bi trajao 3-4 sata sve u svemu ja sam zadovoljan Quote
lemmy sixx Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Snimio sam i solo na "Down", kachim kasnije. Jedan od najboljih soloa u metalu, ever. You're goiiiin' dooooown Preteska je recenica "jedan od najboljih ever",ali je definitivno jedan od najboljih u novijoj eri.Sjajan solo,jebeno sjajan. Okaci to obavezno. Quote
Angelystor Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Jebiga, ja isto to tvrdim za solo u "Sillicon Messiah" To su soloi u kojima ja uzivam i koje znam napamet.. Kachim sutra obavezno, sad me mrzi da se bakcem sa kablovima i tim munjama, a i veceras cu mozda da snimim neshto.. Quote
under_the_sky_soo_blue Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Preplakacu jednom to sto nisam bio,a tako sam zeleo da cujem Smolskog kako svira ((( Kazete da je bilo manje ljudi,steta ali stavrno steta!!!! Quote
WoI Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Under Control!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: Legende!!! :pivopije: :pivopije: Quote
RNA Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 (edited) Preplakacu jednom to sto nisam bio,a tako sam zeleo da cujem Smolskog kako svira ((( Kazete da je bilo manje ljudi,steta ali stavrno steta!!!! Не, није било мање људи. Силом прилика (непуштање напоље), сви су били ту. Међутим, гомила их је преседела њихов наступ. Металски смо ми и даље једна врло некултурна земља. Edited June 1, 2008 by RNA Quote
WoI Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 ne znam mislim to mi nikad nece biti jasno vezano za nasu publiku i verovatno ne treba razbijati vise glavu s tim. Majku mu Rage je to! Bar neko postovanje treba pokazati cak i ako ne slusas, a ne nas sacica jada da skace tu i peva, a ostali da bleje dole u klozetu. Ako nista drugo bar si dao tolike pare za kartu onda ostani i odslusaj sve sto ima ko zna mozda ce ti se i svidi nesto. Ali strasno... Quote
Angelystor Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Preplakacu jednom to sto nisam bio,a tako sam zeleo da cujem Smolskog kako svira ((( Evo ti prilike Jebiga, kriv je snimak, ako neko zna kako bih mogao da okrenem snimak neka javi.. Ali bitno je da je zvuk ok, mislim, dzitra se chuje extra na snimku, i to preko ovog moba preko kojeg nikada nisam uspeo neki valjani snimak da snimim.ali anyway, otprilike kapirate kol'ko je u stvari bio dobar zvuk na Rageu! Quote
Divlji Tigar Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 ne znam mislim to mi nikad nece biti jasno vezano za nasu publiku i verovatno ne treba razbijati vise glavu s tim. Majku mu Rage je to! Bar neko postovanje treba pokazati cak i ako ne slusas, a ne nas sacica jada da skace tu i peva, a ostali da bleje dole u klozetu. Ako nista drugo bar si dao tolike pare za kartu onda ostani i odslusaj sve sto ima ko zna mozda ce ti se i svidi nesto. Ali strasno... Pazi s ovim se slaem ako neko ranije nije čuo za bend, pa da odsluša nešto novo ali ako je neko čuo i ne sviđa mu se ona ne vidim niakav razlog što bi slušao. Quote
lemmy sixx Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Jebiga, kriv je snimak, ako neko zna kako bih mogao da okrenem snimak neka javi.. Okaci na rs,sredicu ga u premieru. Quote
Angelystor Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 pa mogao si sa jutuba da downloadash ima programa..ali anyway: http://rapidshare.com/files/119316862/Rage_-_Down.3gp.html pa vidi shta mozesh uchiniti.. Quote
RNA Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Pazi s ovim se slaem ako neko ranije nije čuo za bend, pa da odsluša nešto novo ali ako je neko čuo i ne sviđa mu se ona ne vidim niakav razlog što bi slušao. Проблем је што 90% људи којима поменеш овај бенд и даље директну асоцијацију има само и једино на Rage Against The Machine. Ја против те заблуде већ више од 10 година безуспешно водим рат, као и за престанак блаћења честитог имена рower метала. Quote
Divlji Tigar Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Say no more. Ja sam bukvalno naišao na maksimum 3 osobe koje nisu imale asocijaciju na RATM. Da stvar bude gora tu je bilo i likova od 30tak godina. Ja naravno uvek popizdim zbog toga i objasnim. Nije mi samo jasno kako mešaju ta dva bend kada RATM nije metal? Sećam onog tvog pisama iz Mexa. Bar misim da je tvoje ako me sećanje ne vara. A za Power Metal, to je već jako zajebano. Quote
RNA Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Заправо је врло просто, само нико неће јебено да схвати! Моје писмо, него шта. А тада сам мислио да сам метал екстремиста. Ето у шта човек израсте. Quote
Jovan Cvijic Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Genijalan nastup! Rage pratim negde od 1994. i iskreno mi je žao što nismo čuli Invisible Horizons sa jednim od najboljih rifova IKADA. (mislim, komotno su mogli da izbbace Under Control, npr.), šteta što ne čusmo Sent by the Devil, Solitary Man, Black in Mind.... Drug uhvatio palicu ovog novog bubnjara, kako li se zvaše... Izuzetna svirka, kako god Quote
Laurelin Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Bogami...al uopste nisu bili losi... Nisam ih pre slusala, i evo sad mi se ukazala prilika, i bas su mi bili ok! Quote
RNA Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Види ти то, неки ће људи још почети да слушају добру музиук захваљујући овом фестивалу. Quote
Sale B.C. Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Проблем је што 90% људи којима поменеш овај бенд и даље директну асоцијацију има само и једино на Rage Against The Machine. Ја против те заблуде већ више од 10 година безуспешно водим рат, као и за престанак блаћења честитог имена рower метала. takođe. smolski je no1 gitara ovog festa, niko mu nije bio ni blizu (svaka čast pos-u) akonto likova koji su spavali po hali i wcu, a duplo su mlađi (a i lakši ) od mene koji je sve vreme boravka na festu bio na nogama - ja recimo unleashed u životu nisam slušao, ali su me oduševili i eto u 30oj ću i njih početi da slušam. problem mladih metal naraštaja je nezainteresovanost i ograničenost, a nadasve lenjost Quote
WoI Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Genijalan nastup! Rage pratim negde od 1994. i iskreno mi je žao što nismo čuli Invisible Horizons sa jednim od najboljih rifova IKADA. (mislim, komotno su mogli da izbbace Under Control, npr.), šteta što ne čusmo Sent by the Devil, Solitary Man, Black in Mind.... Drug uhvatio palicu ovog novog bubnjara, kako li se zvaše... Izuzetna svirka, kako god slazem se da je trebao da bidne invisible horizions, al bre under control je kvlt! Takodje potpuno se slazem sa tobom po pitanju ovih pesama koje si naveo a koje nisu svirali, ali zato me je onaj miks pesama na kraju odusevio Quote
RNA Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Ако је нешто требало да буде са тог албума, требао је да буде 'End Of All Days'... пардон, и та песма. 'Under Control' не бих избацио, ипак је најбоља на албуму. Quote
Sale B.C. Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 idealan bi bio njihov samostalni koncert, ali to se u srbiji najverovatnije neće desiti Quote
Recommended Posts