Imenjak Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 ma jel ono u spotu BJ-a ne secam se kom, uglavnom Sambora svira strelu, pojavljuje se stadion u Sarajevu... pishe bash S A R A J E V O !!! Jel to isto neko primetio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 (edited) ma jel ono u spotu BJ-a ne secam se kom, uglavnom Sambora svira strelu, pojavljuje se stadion u Sarajevu... pishe bash S A R A J E V O !!! Jel to isto neko primetio? vjerovatno mislis na spot everyday.. nisam upucena u spotove jer sam u bgd-u zivjela bez tv.. a sada se stalno seljakam pa nemam vremena za tv. ne znam bas to oko spotova, ali mislim da je everyday s novog albuma. ako grijesim, ispravite me. a stadion je kosevo, pobogu.. ko da nisi cuo za `zelju`? Edited December 23, 2004 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 ma jel ono u spotu BJ-a ne secam se kom, uglavnom Sambora svira strelu, pojavljuje se stadion u Sarajevu... pishe bash S A R A J E V O !!! Jel to isto neko primetio? Da, to je "Everyday" spot (Bounce 2002). Primetio sam ja odma', i barem kad su vec metnuli Sarajevo u spot mogli su da navrate i da odrze koncerAt tamo Spot ima takvu koncepciju pa idu slike iz raznih delova sveta... ne znam zasto bas stadion Zelje, ali eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 Da, to je "Everyday" spot (Bounce 2002). Primetio sam ja odma', i barem kad su vec metnuli Sarajevo u spot mogli su da navrate i da odrze koncerAt tamo Spot ima takvu koncepciju pa idu slike iz raznih delova sveta... ne znam zasto bas stadion Zelje, ali eto... zato sto je to kultno mjesto - spomenik na neki nacin ako nisi volio zelju - nisi bio iskreni sarajlija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 zato sto je to kultno mjesto - spomenik na neki nacin Upravo zato je i stavljen, znaju da je to mesto mnogima znacajno. I meni je to bas lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Bice... bice. Ova nova stvar od BJ najvljuje novi album ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Have a nice day? Pa album. To ce biti prvi single. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Bice sranje, vec vidim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Jbg, i zivot je sr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Cekaj ja ne znam zasto ljudi toliko ocekuju,jebote,ljudi su matori,za svoje godine su najveci carevi sta rade,treba postovati njihov rad a ne ismevati.Kakvi su ti ljudi uopste fanovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Pa u pravu si, bolje da se teturaju barem nekako... a ne kao 95% velikih imena iz tog perioda zlatnih godina ludih 80-ih.. Ali generalno - svetu se ne moze ugoditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Meni su se ipak oni vise svideli krajem 80-ih i pocetkom 90-ih nego to sto sad sviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Meni su se ipak oni vise svideli krajem 80-ih i pocetkom 90-ih nego to sto sad sviraju... pa naravno, cemu "ipak" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Cekaj ja ne znam zasto ljudi toliko ocekuju,jebote,ljudi su matori,za svoje godine su najveci carevi sta rade,treba postovati njihov rad a ne ismevati.Kakvi su ti ljudi uopste fanovi? Oni uopste nisu matori. A i da jesu- pogledaj npr. Slayer koliko imaju godina i sta i kako sviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 jeste li primetili koliko don johnson lici na samboru...???kao da su braca jebote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 ja ipak glasam za.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Ma pogledaj stounse Ne mogu, kad vidim Mick Jaggera dobijem napad povracanja. Don Johnson zatvarno lici na Samboru, meni jos od ranije, ali nisi nasao dobru sliku kao primer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Was is das Don Johnson? Ma gde bre lici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ma naravno da znam ko je, nego mi ne lici ni malo... mozda iz perioda kada je nosio duzu kosu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ma naravno da znam ko je, nego mi ne lici ni malo... mozda iz perioda kada je nosio duzu kosu.. epa vidis...ne znam zasto...ali meni jako lice...stvar je ocigledno individualne percepcije... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 oci znaju da prevare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 oci znaju da prevare heh...tuzna je istina sto sam to nekoliko puta sam sebi dokazao... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 heh...tuzna je istina sto sam to nekoliko puta sam sebi dokazao... . nisi jedini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 epa vidis...ne znam zasto...ali meni jako lice...stvar je ocigledno individualne percepcije... . Meni isto lici, i oduvek sam to mislila, i moja keva to misli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Meni isto lici, i oduvek sam to mislila, i moja keva to misli... mora da smo ja i ti odrasli na nekim slicnim drogama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts