Archibald Reiss Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 ccc e jel ti volis onu pesmu One Wild Night? Quote
darijus Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 ccc e jel ti volis onu pesmu One Wild Night? ja volem onu...onu...kako se zove...jao bre sad cu...samo malo...hik...!!!sad cu...a da...mmmmm...ja volem IN THIS ARMS...i danas kad je cujem ja malo pisnem u gace... Quote
dark earendil Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 ccc e jel ti volis onu pesmu One Wild Night? hm realno darijuse mislim dea je poruka bila upucena meni:) sto se tice one wild night pa sta da kazem dobra je mada ne pasuje mi novi bon jovi kao stari>inace od novijih albuma ubedljivo po ceo dan mogu da slusam These Days.ja stvarno ne razumem kako mogu ljudi da ne vole taj album.Hey God & Gimme Something for The Pain dovode me do delirijuma,a i ostale realno!!!!! Quote
darijus Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 hm realno darijuse mislim dea je poruka bila upucena meni:) sto se tice one wild night pa sta da kazem dobra je mada ne pasuje mi novi bon jovi kao stari>inace od novijih albuma ubedljivo po ceo dan mogu da slusam These Days.ja stvarno ne razumem kako mogu ljudi da ne vole taj album.Hey God & Gimme Something for The Pain dovode me do delirijuma,a i ostale realno!!!!! pa to ja hocu da ti mislis kako ne volim taj album...in these arms je pesma nad pesmama...u pola slucajeva kad je sviram sa nekim ja zaplacem... Quote
shock! Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 "In these arms" je stvarno fenomenalna pesma, obozavam i "This Ain't a love song" uz Bad Medicine i Blaze of Glory naj pesme Quote
Archibald Reiss Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 hm realno darijuse mislim dea je poruka bila upucena meni:) sto se tice one wild night pa sta da kazem dobra je mada ne pasuje mi novi bon jovi kao stari>inace od novijih albuma ubedljivo po ceo dan mogu da slusam These Days.ja stvarno ne razumem kako mogu ljudi da ne vole taj album.Hey God & Gimme Something for The Pain dovode me do delirijuma,a i ostale realno!!!!! Da tebi je bilo upuceno Ma nisam bukvalno pitao dal' ti se dopada OWN.. vec onako.. posto si bio u tom fazonu Da, These Days kad preslusash svaka pesma para dusu Quote
darijus Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 skoro sam tek provalio da jedino sto mogu nekako da otpevam od pratecih(a i to je scary) je lie to me,bed of roses i this ain't a love song...jebiga...ne moze svako kao sambora... Quote
Archibald Reiss Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 OK Juce je na VH1 bila lista Top 40 of the 90's i Keep the faith pesma je zauzela 8. poziciju. Quote
Марија П : Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Richie Sambora je izjavio da bi rado saradjivao sa Jay-Z-em i Eminemom. Quote
michelle Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Podrzavam. Ne znam ko je Jay-Z ali verujem da ima razloga zasto to kaze Quote
Марија П : Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Jay-Z ti je jedna glupava camuga (citaj: reper) koji se pali sa nekim kajlama i slicnim govnima. Gde je njemu sluh otishao? Mada je vec saradjivao sa nekim reperima na soundtrack-u za "Wild, wild west". Quote
Archibald Reiss Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Pa shta. Nek saradjuje, bitno je da mu izadje novi blues solo album. Quote
Марија П : Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Sve vise i vise pocinjem da sumnjam u taj album. Quote
Archibald Reiss Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 (edited) E sad mogu da umrem. Kad sam docekao da je PINK pustio BJ. Bili gosti oni iz Amadeus benda, i svirali neke obrade.. Toto im omiljeni bend itd.. I imaju pravo na muzicku zelju - a oni ce: Bon Jovi Naravno glupa voditeljka je rekla a sada snimak sa koncerta grupe ZON Bon ZOVI grrrrrrrrrrr Edited May 22, 2004 by J0N B0N J0\/1 Quote
Марија П : Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 E sad mogu da umrem. Kad sam docekao da je PINK pustio BJ. Bili gosti oni iz Amadeus benda, i svirali neke obrade.. Toto im omiljeni bend itd.. I imaju pravo na muzicku zelju - a oni ce: Bon Jovi Naravno glupa voditeljka je rekla a sada snimak sa koncerta grupe ZON Bon ZOVI grrrrrrrrrrr Ne, ne, ne. Ipak je bolje bilo kada je Bosko City pustio "Queen Of New Orelans" '97. Mada se tada na Pinku vrteo i Janie don't you take your love to town ili Midnight In C. Quote
Archibald Reiss Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Pa Queen of N.O. je bila aktuelna 97.. A boskic je bio u fazonu "pratim strana desavanja" pa eto .. Molim ucesnike da ne diskutuju o RNB, Disco, House and ostali shitove BRE! Quote
Марија П : Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Pa Queen of New Orleans nije bas bila hit. Ne ako mene pamcenje dobro sluzi. Quote
michelle Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Bila je QONO aktuelna, sa Destinationa su vile aktuelna ona i Janie, Don`t you take your love to town i Midnight in Chelsea Quote
Марија П : Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 (edited) I Ugly se vrtela na RTS 2 i RTS 3. Edited May 24, 2004 by Marija Prokopijevic Quote
Марија П : Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 http://www.funtrivia.com/dir/1655.html 15ak bon jovi kvizova. Quote
darijus Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 should've see it in your eyes,when you said goodnight...you really meant goodbye... ...blablabla...shubidu shalala... Quote
Archibald Reiss Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Au Darijuse ala si se ti izgleda zaljubio Prvo In these arms, pa sad This ain't a love song.. Pusti bre npr. Let it rock da se malo oraspolozis.. Quote
Recommended Posts