michelle Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Pa gde ja mogu da nadjem taj njihov "The Boys Are Back In Town"? Zasto ste uopste odjednom poceli da pricate o tome... Dajte neki link... Dajte mi nesto... Quote
blondie Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) e pa ova mu je zena stvarno bezveze... nije sto je ruzna, ali ponasanje i garderoba ali zato ricijeva riba.... Edited August 22, 2004 by blondie Quote
blondie Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 btw, evo jos malo familijarnih slika a pogle ko viri iz okeana... btw, sta ce kraljica na ovoj slici? mala plava djevojcica Quote
blondie Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) i kao, mama doji bebu a tata se pravi da cita novine... Edited August 22, 2004 by blondie Quote
Марија П : Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Dorotea je meni oduvek bila ruzna, Heder Loklir do jaja riba, a Eva Hercigova ima odlicne sise. Quote
Archibald Reiss Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 jos malo pa cemo biti kao list SVET, samo za sveCke licnosti sa estrade Jeste culi kako su se smuvali? Kad su radili These Days album, Richie je seo na avion i zapalio za LA jer je imao date sa Heather... i ostavio Jon-a da sam pise pesme ... "Gotta go, I have a date with Heather Loclear" je rekao i zapalio Ne znam zasto sam vam ovo ispricao.. ali ne moze da skodi.. a cim ne skodi..... znate vec Quote
blondie Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Kad su radili These Days album, Richie je seo na avion i zapalio za LA jer je imao date sa Heather... i ostavio Jon-a da sam pise pesme ... "Gotta go, I have a date with Heather Loclear" je rekao i zapalio Quote
Марија П : Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 jos malo pa cemo biti kao list SVET, samo za sveCke licnosti sa estrade Jeste culi kako su se smuvali? Kad su radili These Days album, Richie je seo na avion i zapalio za LA jer je imao date sa Heather... i ostavio Jon-a da sam pise pesme ... "Gotta go, I have a date with Heather Loclear" je rekao i zapalio Ne znam zasto sam vam ovo ispricao.. ali ne moze da skodi.. a cim ne skodi..... znate vec Koliko ja znam to je istinita prica. Quote
Archibald Reiss Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Offcourse it is Zasto mene niko ne shvata ozbiljno? Quote
michelle Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 "Gotta go, I have a date with Heather Loclear" je rekao i zapalio Savrseno Quote
Archibald Reiss Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ludzak Reko' mi Jon poverljivo da je bio nacisto Richie odlepio tada... i da je ostao sam da radi These Days album /me prso with brain Quote
Марија П : Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ludzak Reko' mi Jon poverljivo da je bio nacisto Richie odlepio tada... i da je ostao sam da radi These Days album /me prso with brain Eto odgovora na zasto je TD los album. Nista bez Richiea Quote
michelle Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ludzak Reko' mi Jon poverljivo da je bio nacisto Richie odlepio tada... i da je ostao sam da radi These Days album /me prso with brain These Days je odlican album! Mislila sam da smo se oko toga vec dogovorili! Quote
dark earendil Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 These Days je odlican album! Mislila sam da smo se oko toga vec dogovorili! ma naravno da je dobar!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Archibald Reiss Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 (edited) Dobriji je New Jersey. Ili Keep the faith. Mada sam se nesto nalizio na Bitter Wine ovih dana sa Ovih Dana... Zbog jedne Amerikanke Edited August 28, 2004 by J0N B0N J0\/1 Quote
Марија П : Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Bitter wine je najbolja sa These Days-a. We met some time ago, when we were almost young... Quote
michelle Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 ... It never crossed my mind to ask... Where did you come from? Dobriji su, ali i TD je DO JAJCA! Quote
Archibald Reiss Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 My guitar lies bleeding in my arms. @Marija: odgledao sam Moskvu... ladno su oni tamo bili najvece zvede... Tek kad je pao mrak su nastupali, ai publika je najburnije reagovala ... SKid row i pepeljuga picili preko dana.. bas shit. Kako vam se dopada onaj DVD? BTW, Lay your hands on me kad ide izgleda identicno kao na spot-u, neverovatno, isto su obuceni. Quote
dark earendil Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Bitter wine je najbolja sa These Days-a. We met some time ago, when we were almost young... Ma bwe Something For The Pain je zakon! Quote
Archibald Reiss Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 boro sine, znam za tebe, ne moras da spamujes... Quote
Archibald Reiss Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 To Join, fill out the coupon below and mail or FAX (fax # 732 738-1277) it to us with your payment ($35.00 U.S. Resident/ $40.00 Foreign Resident). Check, Visa, MasterCard or Money Order in U.S. Funds only Please print clearly. Send to: BACKSTAGE WITH JON BON JOVI P.O. Box 326 Dept. A Fords, New Jersey 08863 NAME_______________________________________ CIRCLE ONE: MALE FEMALE (LAST NAME) (FIRST NAME) STREET ADDRESS________________________________________________________ CITY ___________________________STATE_________________ZIP________________ DAY PHONE ( ) ________________ NIGHT PHONE ( ) ________________ AGE___ COUNTRY _________________________________POSTAL CODE_________________ (FOR FOREIGN MEMBERS) EMAIL ADDRESS_______________@____________________________ Computer print outs of order form acceptable ( ) Check here to be included on pen pal page. Fax Credit Card Orders Only (732) 738-1277 - 24 Hours Every Day ( ) Visa ( ) Mastercard Card Expiration: Month_____ Year______ Card # _ _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ _ _ Cardholder's Signature X____________________________________ BACKSTAGE WITH JON BON JOVI the only official fan club, is not affiliated with any other fan club. Quote
Archibald Reiss Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 E sad, posto je verovatno svim fanovima cimanje da salju pare u inostranstvo bla bla, lepo vi to posaljite meni, ja sam zastupnik za nas region Quote
Марија П : Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Pfffffff... pazi da mu ne dam pare. Quote
michelle Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Ma bwe Something For The Pain je zakon! Hearts breaking even Quote
dark earendil Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Evo da se i ja malo vratim na ovu temu.Srecan Rodj i eve vam momci i devojcice vest koju sam negde pokupio: BON JOVI Bon Jovi is raiding its vaults for a forthcoming five-disc box set. Due Nov. 16 via Island, "100 Million Bon Jovi Fans Can't Be Wrong" will boast three discs of previously unreleased material, a disc of previously released rare tracks and a DVD of unseen film and video footage. Quote
Recommended Posts