Jump to content

Recommended Posts

Posted

da se vratimo na temu..

ovaj.. ja se davim spotovima BJ ovih dana... ali SHE DON`T KNOW ME.... pisancija!! kad god ocu da se smijem pustim to ili RUNAWAY!! icon_smile.gificon_smile.gif

ali sve drugo... mmmmm..... boze, on je stvarno frajer, cak i to sto je mator samo ga cini boljim (nema starca bez udarca ni supe bez starog pijevca ), pa i rici..... ali this ain`t a love song... majko mila.. toliko dlaka (neko bi rekao mljac icon_smile.gif )... pa bed of roses.. a tek blaze of glory! kad odem na koncert BJ, ocu da skacem dok mi noge ne otkazu biggrin.gif

IVANE, JA TE VOOOOOOOOLIIIIM!!! icon_rolleyes.gifbiggrin.gif

user posted image

icon_redface.gif

Posted
da se vratimo na temu..

ovaj.. ja se davim spotovima BJ ovih dana... ali SHE DON`T KNOW ME.... pisancija!! kad god ocu da se smijem pustim to ili RUNAWAY!! icon_smile.gificon_smile.gif

ali sve drugo... mmmmm..... boze, on je stvarno frajer, cak i to sto je mator samo ga cini boljim (nema starca bez udarca ni supe bez starog pijevca ), pa i rici..... ali this ain`t a love song... majko mila.. toliko dlaka (neko bi rekao mljac icon_smile.gif )... pa bed of roses.. a tek blaze of glory! kad odem na koncert BJ, ocu da skacem dok mi noge ne otkazu biggrin.gif

IVANE, JA TE VOOOOOOOOLIIIIM!!! rolleyes.gifbiggrin.gif

user posted image

icon_redface.gif

Znam, za mene je She don't know me vrh. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Najjace je kad ona riba njega krene da spasava ili kad se spusta niz ono brdo.

A i za Only lonely je spot genijalan, ali samo ona verzija koja ima onde delove u kojima oni pricaju. Opet najbolje fora: Jon prilepljuje nekog debelog za zid i izgovara, onako, kroz zube: "Ju sould as aut"! icon_smile.gif

Posted
Znam, za mene je She don't know me vrh. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Najjace je kad ona riba njega krene da spasava ili kad se spusta niz ono brdo.

A i za Only lonely je spot genijalan, ali samo ona verzija koja ima onde delove u kojima oni pricaju. Opet najbolje fora: Jon prilepljuje nekog debelog za zid i izgovara, onako, kroz zube: "Ju sould as aut"! icon_smile.gif

To kad kaze You sold us out ako se ne varam govori Doc McGee-ju icon_smile.gif Odnosno njihovom tadasnjem menadzeru.....

Ma najajci spot je Dry County......... All man are heroes, in dreams icon_da.gif

Posted
Da li je neko slusao Tribute to Bon Jovi?

Bas ima smehotresnih pesama iako su sve dobri pevaci pevali (LA Guns, Warrant, Tuff, Motley Crue/Union...).

Sta je to Marija? ph34r.gif Gde ste nabacili to? E moramo konacno za onu VHS da se vidimo, ja nisam uspeo da digitalizujem.

Posted (edited)
nemam nista da kazem u vezi bon jovija.. samo rek`o da vas obavjestim da sam dobila VIZU za USA icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Edited by blondie
Posted
al' sam se danas raspilavio...gledao neke spotove BJ-ja koje nisam video 7-8 godina..."Lie to me"npr...mozda i najbolji...

hm da to nije mozda bilo na vh1?Ja sam gledao neki jukebox top 10 bon jovi-evih spotova!

Posted

Ma ja sam ploce kupio u Bulevaru kod nekog lika... uzo' sam i Aerosmith - Permament Vacation, iako mi to nije naj album od njih..

@Marija: ja sam placao 20 din / ploca icon_mrgreen.gif Ladno i bez bruke... sta kao, BJ je takav trash da se prodaje za toliku sicu jer niko nece da kupi?!? :wacko:

Damn it ni ja nisam gledao taj VH1 top ten.. a stalno mi upaljen VH1. :banghead:

Mada koji tje mi kad i tako imam sve spotove.

Koje su pesme bile osim Lie to me? Najjaci spot je Dry County.

@Tanja: cim odes u USA ima da nam saljes ovaj Box set da se ne zlopatimo ovde icon_razz.gif cccccccccccc

Posted

@Tanja: cim odes u USA ima da nam saljes ovaj Box set da se ne zlopatimo ovde icon_razz.gif cccccccccccc

poslacu vam i jona licno biggrin.gif

ali prvo moram da ga posjetim (ako me tata pusti icon_rolleyes.gificon_uhoh.gificon_redface.gificon_da.gif ), pa da ga zamolim da dodze u srbiju. biggrin.gif