blondie Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 ja sam se sokirala kad sam vidjela moju mamu neki da brise pod MOJOM BON JOVI MAJICOM (i to slika iz spota dry county) Quote
Марија П : Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Tanja: ko je Mile? Kad su u pitanju majice BJ-a imam i ja jednu, ali sam je poslednji put otprilike obukla za BJ tribute vece. Quote
blondie Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Tanja: ko je Mile? Kad su u pitanju majice BJ-a imam i ja jednu, ali sam je poslednji put otprilike obukla za BJ tribute vece. odgovor je na http://www.bonjovi.co.yu/forum/viewtopic.p...r=asc&start=195 Quote
michelle Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Nasla i These Days. Sada sam true fan Quote
blondie Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 da se vratimo na temu.. ovaj.. ja se davim spotovima BJ ovih dana... ali SHE DON`T KNOW ME.... pisancija!! kad god ocu da se smijem pustim to ili RUNAWAY!! ali sve drugo... mmmmm..... boze, on je stvarno frajer, cak i to sto je mator samo ga cini boljim (nema starca bez udarca ni supe bez starog pijevca ), pa i rici..... ali this ain`t a love song... majko mila.. toliko dlaka (neko bi rekao mljac )... pa bed of roses.. a tek blaze of glory! kad odem na koncert BJ, ocu da skacem dok mi noge ne otkazu IVANE, JA TE VOOOOOOOOLIIIIM!!! Quote
Марија П : Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 da se vratimo na temu.. ovaj.. ja se davim spotovima BJ ovih dana... ali SHE DON`T KNOW ME.... pisancija!! kad god ocu da se smijem pustim to ili RUNAWAY!! ali sve drugo... mmmmm..... boze, on je stvarno frajer, cak i to sto je mator samo ga cini boljim (nema starca bez udarca ni supe bez starog pijevca ), pa i rici..... ali this ain`t a love song... majko mila.. toliko dlaka (neko bi rekao mljac )... pa bed of roses.. a tek blaze of glory! kad odem na koncert BJ, ocu da skacem dok mi noge ne otkazu IVANE, JA TE VOOOOOOOOLIIIIM!!! Znam, za mene je She don't know me vrh. Najjace je kad ona riba njega krene da spasava ili kad se spusta niz ono brdo. A i za Only lonely je spot genijalan, ali samo ona verzija koja ima onde delove u kojima oni pricaju. Opet najbolje fora: Jon prilepljuje nekog debelog za zid i izgovara, onako, kroz zube: "Ju sould as aut"! Quote
Archibald Reiss Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Znam, za mene je She don't know me vrh. Najjace je kad ona riba njega krene da spasava ili kad se spusta niz ono brdo. A i za Only lonely je spot genijalan, ali samo ona verzija koja ima onde delove u kojima oni pricaju. Opet najbolje fora: Jon prilepljuje nekog debelog za zid i izgovara, onako, kroz zube: "Ju sould as aut"! To kad kaze You sold us out ako se ne varam govori Doc McGee-ju Odnosno njihovom tadasnjem menadzeru..... Ma najajci spot je Dry County......... All man are heroes, in dreams Quote
dark earendil Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 ma cela pesma dry county je kao san.To je mozda pesma sa najboljim tekstom od BJ! Quote
Марија П : Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Da li je neko slusao Tribute to Bon Jovi? Bas ima smehotresnih pesama iako su sve dobri pevaci pevali (LA Guns, Warrant, Tuff, Motley Crue/Union...). Quote
Archibald Reiss Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Da li je neko slusao Tribute to Bon Jovi? Bas ima smehotresnih pesama iako su sve dobri pevaci pevali (LA Guns, Warrant, Tuff, Motley Crue/Union...). Sta je to Marija? Gde ste nabacili to? E moramo konacno za onu VHS da se vidimo, ja nisam uspeo da digitalizujem. Quote
Марија П : Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Sta je to Marija? Gde ste nabacili to? E moramo konacno za onu VHS da se vidimo, ja nisam uspeo da digitalizujem. E-eee-eeeeee-eeeeee-ee-e (prekidam ). Ma to je neki tribute, kad se nadjemo dacemo ti. Quote
Archibald Reiss Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Nabavio sam jos dve BJ ploce danaske Yeah. 7800 i Slippery Quote
Марија П : Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Nabavio sam jos dve BJ ploce danaske Yeah. 7800 i Slippery Imam obe. + sam ih platila ne preko 35 dinara. Quote
dark earendil Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 hm ali gde??????????????????? Quote
darijus Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 al' sam se danas raspilavio...gledao neke spotove BJ-ja koje nisam video 7-8 godina..."Lie to me"npr...mozda i najbolji... Quote
blondie Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 (edited) nemam nista da kazem u vezi bon jovija.. samo rek`o da vas obavjestim da sam dobila VIZU za USA Edited October 5, 2004 by blondie Quote
dark earendil Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 al' sam se danas raspilavio...gledao neke spotove BJ-ja koje nisam video 7-8 godina..."Lie to me"npr...mozda i najbolji... hm da to nije mozda bilo na vh1?Ja sam gledao neki jukebox top 10 bon jovi-evih spotova! Quote
darijus Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 hm da to nije mozda bilo na vh1?Ja sam gledao neki jukebox top 10 bon jovi-evih spotova! UPRAVO TO...!!! Quote
dark earendil Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 hm vidis kako covek zna.Ja cak nisma imao pojma da imaju spot za lie to me! Quote
Telcontar Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Sto ne videh taj besto of... damn it.. Quote
Марија П : Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 hm ali gde??????????????????? Kod SKC-a, neki matori roker je prodavao ploce. Quote
Марија П : Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 UPRAVO TO...!!! Ona kurva je do jaja, onaj klinac iz spota me nervira. Quote
Archibald Reiss Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Ma ja sam ploce kupio u Bulevaru kod nekog lika... uzo' sam i Aerosmith - Permament Vacation, iako mi to nije naj album od njih.. @Marija: ja sam placao 20 din / ploca Ladno i bez bruke... sta kao, BJ je takav trash da se prodaje za toliku sicu jer niko nece da kupi?!? Damn it ni ja nisam gledao taj VH1 top ten.. a stalno mi upaljen VH1. :banghead: Mada koji tje mi kad i tako imam sve spotove. Koje su pesme bile osim Lie to me? Najjaci spot je Dry County. @Tanja: cim odes u USA ima da nam saljes ovaj Box set da se ne zlopatimo ovde cccccccccccc Quote
blondie Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 @Tanja: cim odes u USA ima da nam saljes ovaj Box set da se ne zlopatimo ovde cccccccccccc poslacu vam i jona licno ali prvo moram da ga posjetim (ako me tata pusti ), pa da ga zamolim da dodze u srbiju. Quote
Recommended Posts