shock! Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 pesma Everyday, nemam je na mp3, od kada je ta pesma i jel vredi nesto? Quote
dark earendil Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 ma to ti je sa zadnjeg albuma Bounce.Ja ga nisma slusao celog ali meni se uopste ne svidja onih par singlova koje sam video da su se vrtele po tv-u! Quote
Марија П : Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 pesma Everyday, nemam je na mp3, od kada je ta pesma i jel vredi nesto? Kao sto ti Dark rece sa Bounce-a je. To nije sa poslednjeg nego sa pretposlednjeg albuma, sem par dobrih pesmica, album je govnara. Quote
Archibald Reiss Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 (edited) @shock! : Dobra je Everyday... mozda i jedina svetla tacka na albumu. Dobro ne bas tako, ali za nekoga ko nije fan ta jedino moze da ima prodju. Hook me up je isto dobra, bas hard rock, cak vuce na NU metal. Ali posto vidim da drzis This ain't a love song u potpisu, mozda da probas i sa Open all night sa Bounce-a... i All about loving you... Edited October 9, 2004 by J0N B0N J0\/1 Quote
Zagrivuk Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Da li sam ja napisao da mi se jedino svidja ona stvar iz young guns Quote
Марија П : Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Da li sam ja napisao da mi se jedino svidja ona stvar iz young guns Jesi rekao, ja mislim. Quote
Archibald Reiss Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Da li sam ja napisao da mi se jedino svidja ona stvar iz young guns koja ima ih vise Quote
Zagrivuk Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 (edited) Blaze of glory valjda, to je jedino i sto imam, hahahahahaha zbog ovog lika u mom potpisu na beloj slicici Edited October 11, 2004 by black_totem213 Quote
shock! Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 @shock! : Dobra je Everyday... mozda i jedina svetla tacka na albumu. Dobro ne bas tako, ali za nekoga ko nije fan ta jedino moze da ima prodju. Hook me up je isto dobra, bas hard rock, cak vuce na NU metal. Ali posto vidim da drzis This ain't a love song u potpisu, mozda da probas i sa Open all night sa Bounce-a... i All about loving you... uzecu bounce ovih dana pa cemo videti, nego daj neke dobre starije stvari al da su anonimnije posto znam sve poznate Quote
Archibald Reiss Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Ovde imas neke raritente i live stvari.. http://www.bonjovi.co.yu/d0wn10ads.html A ovo sam davno okacio neki fun stuff.. mozda ti bude interesantno Malo multimedije - http://www.bonjovi.co.yu/multi.html Spotovi - http://www.bonjovi.co.yu/videos.html textovi - http://www.bonjovi.co.yu/lyrics.html "dobre starije stvari al da su anonimnije" Ja bas takve i volim najvise.. Ali to je individualno.. Pa sta znam, posulaj If I was your mother sa Keep the faith albuma. Onda I'd die for you sa Slippery-ja. Recimo Shot through the heart sa prvog albuma "Bon Jovi". Pogledaj spisak albuma i pesama http://www.bonjovi.co.yu/lyrics.html pa vidi sta ti se svidja... Uskoro pravim ultimate fan collection u DVD verziji... pa navrati do foruma http://www.bonjovi.co.yu/forum , kad bude gotovo tamo cu napisati Poz Quote
michelle Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 I'd die for you je HIT i te kakav, a ne anonimna pesma. If I was your Mother ja licno uopste ne gotivim Quote
darijus Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 hehe...darijus se javlja sa najlepseg mesta na planeti... a da i slusa...hmmm...pa sta drugo... dry country... Quote
Archibald Reiss Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 I'd die for you je HIT i te kakav, a ne anonimna pesma. If I was your Mother ja licno uopste ne gotivim pa nije izdata kao single tako da samo tr00 fanovi znaju za nju.. Darijuse jel se ti to vozikas nekom US pustinjom sa Harley-jem i slusas Dry C? Quote
Vlaja Buraz Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Je li bolan, jesu ono prave sise kod Heder Loklir? Quote
michelle Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 pa nije izdata kao single tako da samo tr00 fanovi znaju za nju.. To, ja sam konacno true na barem neki nacin Quote
Archibald Reiss Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 @Boro: Pa naravno da jesu, zar ti mislis da bi Richie dirao nesto vestacko, pa ako vec uzima sve original gitare zasto bi pravio izuzetak sa zenom? @Michelle: ti si oduvek bila tr00 Quote
michelle Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Ceo dam pevam Born to be my baby Nanana na nana na nana nanana And I’ll never let go cause There’s something I know deep inside Podseca me na mene, ja sam beskrajno dosadna Quote
darijus Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 upravo sam zakljucio da su "dry country" i "hey god" moji novi kucni ljubimci... Quote
michelle Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 E sad slusam Dry County Here in dry county The promise has run dry Where nobody cries And no one’s getting out of here alive Quote
Марија П : Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Je li bolan, jesu ono prave sise kod Heder Loklir? Jesu, odakle ti ideja da nisu? Quote
Archibald Reiss Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 E jeste culi da ce biti turneja 2005? Quote
Vlaja Buraz Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Jesu, odakle ti ideja da nisu? Gledam Spin City i blago ne vjerujem svojim očima. Dobro stoje. Quote
shock! Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Pa sta znam, posulaj If I was your mother sa Keep the faith albuma. Onda I'd die for you sa Slippery-ja. Recimo Shot through the heart sa prvog albuma "Bon Jovi". I'd die for you sam znao od ranije - gotiva, If I was your mother onako nije losa, a Shot through the heart mi se svidja E jeste culi da ce biti turneja 2005? jos jedna do yaya turneja u najavi za 2005 ,trebace para evo ako nekog zabole moj JBJ top 10 1.In These Arms 2.Bed of Roses 3.I'll be there for you 4.Always 5.Blaze of Glory 6.You Give Love a Bad Name 7.Bad Medicine 8.This Ain't a Love Song 9.Santa Fe 10.Runaway Quote
Archibald Reiss Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 eh, ja idem prva na sve koncerte. nadam se da ce krenuti od kalifornije. pozdrav svima iz prelijepog vegasa! Molimo moderatore i administratore da provere IP od ovog posta. Dokazi snajka, dokazi E pa sad imamo i "spoljnog" saradnika.. super A nema te na nasem forumu, jeli? evo ako nekog zabole moj JBJ top 10 1.In These Arms 2.Bed of Roses 3.I'll be there for you 4.Always 5.Blaze of Glory 6.You Give Love a Bad Name 7.Bad Medicine 8.This Ain't a Love Song 9.Santa Fe 10.Runaway jos samo Hey God i Dry County si trebao da ubacis na listu... P.S. Bez onog crvenog slova je pravilno Quote
Archibald Reiss Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Vi ste prsli Nego Marija odakle ta slika? Nikki Six & Jon? Hmmmm Quote
Recommended Posts