darijus Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Ma to je zbog godista... svi smo pa to sam i rekao... Quote
blondie Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 mora da smo ja i ti odrasli na nekim slicnim drogama... mozda vas nisu pelcovali Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 mozda vas nisu pelcovali ajjj...??? Quote
michelle Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ona hoce da kaze da smo mi bolesni Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ona hoce da kaze da smo mi bolesni Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ja ne vidim sta je glava svinje e bre mikaelice...pa zar i ti...??? Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 HINT: Pazljivije pogledajte avatar, gde svinja....... aaaa ne smem vishe, saznacete... Quote
blondie Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ona hoce da kaze da smo mi bolesni nije ljubavi, samo kazem da niste mozda primili beseze kad ste bili bebe, male debele bebe! NE VIDIM NISTA VISE NA AVATARU, MENI I MOJOJ TETKI OBA SU OKA ISPALA TRAZECI!!!!!!!!!!!! Quote
michelle Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 e bre mikaelice...pa zar i ti...??? Pa gdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Pa gdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? pa leeeeeevooo...u pizdu materinu... Quote
michelle Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ne lici uopste, meni lici na slona iz profila Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ne lici uopste, meni lici na slona iz profila Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Ne lici uopste, meni lici na slona iz profila ja u profilu nemam slona...mada sam mozda ja iz profila slon... Quote
blondie Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 ja u profilu nemam slona...mada sam mozda ja iz profila slon... slusaj decko, ako mi ne objasnis dje ta svinjska glava hakovachu ti komp i pokajaches se Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 slusaj decko, ako mi ne objasnis dje ta svinjska glava hakovachu ti komp i pokajaches se TI MENI DA HACKUJES KOMP...??? Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 slusaj decko, ako mi ne objasnis dje ta svinjska glava hakovachu ti komp i pokajaches se TI MENI DA HACKUJES KOMP...??? pa sta da ti kazem...probaj... ne necu ti reci gde je glava...ali imam predlog kako da je vidis...uzmi naocare od nekog(a ako vec nosis naocare onda uzmi vecu dioptriju)i pogledaj avatar... kroz onu mutnu sliku ce ti vec izviriti svinjska glava... Quote
Марија П : Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Stigla sam do box seta danas. Prvi disk je dobar, sa par izuzetaka koji su zesca sranja. 1. WHY AREN'T YOU DEAD? - dobra Previously Unreleased 2. THE RADIO SAVED MY LIFE TONIGHT - dobra Previously Unreleased 3. TAKING IT BACK - dobra Previously Unreleased 4. SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT (DEMO) - SRANJE!! (sem prve recenice ) Demo; Previously Unreleased (Final version included on' Cross Road' album) 5. MISS FOURTH OF JULY - SRANJE!! Previously Unreleased 6. OPEN ALL NIGHT - nije losa Previously Unreleased 7. THESE ARMS ARE OPEN ALL NIGHT - dobra Previously Unreleased 8. I GET A RUSH - dobra Previously Unreleased 9. SOMEDAY JUST MIGHT BE TONIGHT - nije losa Previously Unreleased 10. THIEF OF HEARTS -nije losa Unreleased Studio Track (live version available only on TLFR DVD - audio never released) 11. LAST MAN STANDING - dobra Unreleased Studio Track (live version available only on TLFR DVD - audio never released) 12. I JUST WANT TO BE YOUR MAN - SRANJE!! Previously Unreleased Quote
blondie Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 TI MENI DA HACKUJES KOMP...??? pa sta da ti kazem...probaj... ne necu ti reci gde je glava...ali imam predlog kako da je vidis...uzmi naocare od nekog(a ako vec nosis naocare onda uzmi vecu dioptriju)i pogledaj avatar... kroz onu mutnu sliku ce ti vec izviriti svinjska glava... hakovache ti moja tetka ako ja ne budem tu slusaj, oci su mi se izbuljile, uzela sam od babe cvikadze i opet nista. ne nosim cvike inace, ali poslije ovoga cu sigurno da nosim ajde opisi ziv bio, ne mogu vise a interesuje me (radoznalost je ubila macku, a?) Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 slusaj, oci su mi se izbuljile, uzela sam od babe cvikadze i opet nista. ne nosim cvike inace, ali poslije ovoga cu sigurno da nosim ajde opisi ziv bio, ne mogu vise a interesuje me (radoznalost je ubila macku, a?) tvoj trud je za svaku pohvalu... ne diraj mi macku... svinja je kuca...plain and simple...ali ti si to vec znala zar ne...??? Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 postalo je dosadno opet ti nesto nije po volji...???pa evo rekao sam...ne svidza ti se odgovor...??? Quote
blondie Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 opet ti nesto nije po volji...???pa evo rekao sam...ne svidza ti se odgovor...??? ja cu sad da zovnem svog ljubavnika orbituateda, i on che mi pomochi, ti ne moras Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 ja cu sad da zovnem svog ljubavnika orbituateda, i on che mi pomochi, ti ne moras ...hvala bogu... Quote
Recommended Posts