Orbituated Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 (edited) ja cu sad da zovnem svog ljubavnika orbituateda, i on che mi pomochi, ti ne moras ljubavnik ....daj bre .. ne preteruj ... ja sam fin dechachic ..)))))))))) ja nemam ljubavnice ..samo zaruchnice.. ali kao i svaki dzentlmen cu ti pomoci ...... GDE krv ? Gde bijem .. ja sam ti pesnica ..ti usmeri ..?! !: ) Edited January 3, 2005 by Orbituated Quote
blondie Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 ljubavnik ....daj bre .. ne preteruj ... ja sam fin dechachic ..)))))))))) ja nemam ljubavnice ..samo zaruchnice.. ali kao i svaki dzentlmen cu ti pomoci ...... GDE krv ? Gde bijem .. ja sam ti pesnica ..ti usmeri ..?! !: ) ok, ja sam onda zarucnica finog djecaka! udri u darijusov avatar!! ja sam se rastuzio sto ne vidim svinjsku glavu Quote
darijus Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 udri u darijusov avatar!! ja sam se rastuzio sto ne vidim svinjsku glavu [/b] ne lozi decka...polomice ruku... Quote
Archibald Reiss Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Stigla sam do box seta danas. Prvi disk je dobar, sa par izuzetaka koji su zesca sranja. 1. WHY AREN'T YOU DEAD? - dobra Previously Unreleased 2. THE RADIO SAVED MY LIFE TONIGHT - dobra Previously Unreleased 3. TAKING IT BACK - dobra Previously Unreleased 4. SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT (DEMO) - SRANJE!! (sem prve recenice ) Demo; Previously Unreleased (Final version included on' Cross Road' album) 5. MISS FOURTH OF JULY - SRANJE!! Previously Unreleased 6. OPEN ALL NIGHT - nije losa Previously Unreleased 7. THESE ARMS ARE OPEN ALL NIGHT - dobra Previously Unreleased 8. I GET A RUSH - dobra Previously Unreleased 9. SOMEDAY JUST MIGHT BE TONIGHT - nije losa Previously Unreleased 10. THIEF OF HEARTS -nije losa Unreleased Studio Track (live version available only on TLFR DVD - audio never released) 11. LAST MAN STANDING - dobra Unreleased Studio Track (live version available only on TLFR DVD - audio never released) 12. I JUST WANT TO BE YOUR MAN - SRANJE!! Previously Unreleased Pa sto ti i Joey ne vicete da ste dosli u posed? Pisi na KTFTD forumu opsirnije... Quote
michelle Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 svinja je kuca...plain and simple...ali ti si to vec znala zar ne...??? Nema tu nikakve svinje. Sta joj je (na kuci) koji deo (svinje)? Quote
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Nema tu nikakve svinje. Sta joj je (na kuci) koji deo (svinje)? vrata za njusku...prozor za oko...and I'll have my revenge... Quote
michelle Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ne lici, i sad cu da te banujem sto sam buljila tri dana ko debil :-P Quote
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ne lici, i sad cu da te banujem sto sam buljila tri dana ko debil :-P kako hoces... sidenote:nocas sam skinuo onaj njihov akusticni nastup daleke 89'...na dodeli mtv nagrada...livin' on a prayer/wanted dead or alive...samo sambora i ovaj fegetlija... cuo sam negde da su zbog tog nastupa producenti odlucili da naprave "emtivi anplagd"...stvarno su super zvucali... Quote
Imenjak Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 kako hoces... sidenote:nocas sam skinuo onaj njihov akusticni nastup daleke 89'...na dodeli mtv nagrada...livin' on a prayer/wanted dead or alive...samo sambora i ovaj fegetlija... cuo sam negde da su zbog tog nastupa producenti odlucili da naprave "emtivi anplagd"...stvarno su super zvucali... nemoj sada da se vadih... ban je neminovan! Quote
michelle Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ma necu, salila sam se... Volim ja darijusa Quote
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 (edited) Ma necu, salila sam se... Volim ja darijusa kako je ovo cakan smajli... Edited January 4, 2005 by darijus Quote
Марија П : Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Pa sto ti i Joey ne vicete da ste dosli u posed? Pisi na KTFTD forumu opsirnije... Jaoj, mrzi me. Ma, nije los, ali moglo je biti mnogo bolje. Quote
blondie Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 vrata za njusku...prozor za oko...and I'll have my revenge... am i so stupid? Quote
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 am i so stupid? a znaci ipak vidis...??? Quote
blondie Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu MAMAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Quote
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu MAMAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! no da plakis devojcice...evo bata darko pusti pesmu da te razveseli... NAU PLEJING:SWEET SISTER MERCY BAJ:LYNCH MOB Quote
blondie Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ljudi.. ja sam skontala da se najbolje igra uz one wild night................................................... shit, izlazim veceras - i am so god damn wild rekli su mi da je specijalitet veceri bon jovi `one wild night`.. i brajan adams `the only thing that looks good on me is u`.. chubby checker `let`s twist again` u strasnoj sam kondiciji nadam se da nisam jedina Quote
michelle Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Volim vas oboje jako, ali prekinite, svega vam! Quote
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 (edited) Volim vas oboje jako, ali prekinite, svega vam! jao nemoj sad...vidis kako nam je lepo krenuo spamic...ajde kupi bata darko toblerone od trista grama...??? Edited January 4, 2005 by darijus Quote
michelle Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ne volim Toblerone, ne mozes me tako lako potkupiti. I moram li na svakoj strani da ti kazem da cu te banovati. Quote
blondie Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 treba nam leading man kao michelle!!! pazi keza! oprosticemo joj jer je trudna! ovo da ubijete vrijeme! Quote
darijus Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 bonjiovanijeva zena je lepsa od ove zubate zonfulje... Quote
blondie Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 bonjiovanijeva zena je lepsa od ove zubate zonfulje... od julie?? ja ne znam sta ti znaci taj izraz!! Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 ljudi.. ja sam skontala da se najbolje igra uz one wild night................................................... shit, izlazim veceras - i am so god damn wild rekli su mi da je specijalitet veceri bon jovi `one wild night`.. i brajan adams `the only thing that looks good on me is u`.. chubby checker `let`s twist again` u strasnoj sam kondiciji nadam se da nisam jedina van vajld najt je najbolja njihova pesma! Quote
Recommended Posts