Jump to content

Recommended Posts

Posted

otkopcale mu kosulju, skinule cvike.. ima nas koji smo se slikali s rukom u njegovim gacama! icon_smile.gificon_smile.gif

Bogami,veselo...

gde Srbi prodju tu vise morala nema

Da,da pivopije.gif

Posted

da, valjda bar govori engleski.. biggrin.gif

btw, nemam nista protiv H. ali ja sam eto ovdje u USA upoznala uzasno mnogo mladih ljudi koji godinama unazad zive ovdje, a ne znaju beknut ingliski!!!!!!!!!!!! icon_smile.gif

Posted

cher u portlandu ljudi.. ali karta je 55 dolara.

pa jebi ga, mislim stvarno.. no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

ajde Ivane, istresi dzepove, trebas da vodis malu plavu djevojcicu na cher koncert. wub.gifwub.gif i poslije jos samo Bon Jovi i eto! nista vise. icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

molim vas da me podrzite u mojim nastojanjima da odem na koncert. ph34r.gif233.gif

Posted
cher u portlandu ljudi.. ali karta je 55 dolara.

pa jebi ga, mislim stvarno.. no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

ajde Ivane, istresi dzepove, trebas da vodis malu plavu djevojcicu na cher koncert. wub.gifwub.gif i poslije jos samo Bon Jovi i eto! nista vise. icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

molim vas da me podrzite u mojim nastojanjima da odem na koncert. ph34r.gif233.gif

evo ja te podrzavam... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted
Je l' ima neka turneja skoro, nesto zanimljivo... neka novost...

Nesto sto ce izvaditi ovu temu iz govana

Ajde ja da probam...

darijus me u poslednje vreme drogirao ovim bendom pa sam nesto razmisljao icon_smile.gif ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog...

Posted
...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog...

To stoji, njihova poslednja 2 albuma su meni POTPUNO neslusljiva pukeface.gifpukeface.gif

Posted
Ajde ja da probam...

darijus me u poslednje vreme drogirao ovim bendom pa sam nesto razmisljao icon_smile.gif ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog...

Evo i ja da probam icon_biggrin.gif

Zavisi sta si konkretno slusao.. koje albume... iz 80-ih... pocetkom 90-ih..

A "patetika" je oduvek bila srednje ime za ovaj bend. Neke pesme kad procitas zvuce lose, odnosno bas tako - pateticne i slinave, ali kada je cujes sa muzikom, utisak je drugaciji, nesto kao filmska muzika... Takodje jedna recenzija kaze da je samo BJ to dozvoljeno, i cak sta vise pozeljno da pisu takve pesme...

Inace, pare su uvek u pitanju.. jebiga takva su vremena dosla. icon_rolleyes.gifpukeface.gificon_frown.gif

Ja mislim da su noviji albumi takvi kakvi su zbog nedostatka inspiracije... jednostavno 15 godina dobre karijere je iscedilo svaku kap kreativnosti.. ako nekome odgovara takvo objasnjenje... icon_rolleyes.gif Ja sam posle nekih 50-ak svojih pesma doziveo bas to... smoris se i pocnes da pises sranja, koja onda iscepas/obrises {barem ja}. no.gif

Mozda je i razlog da bi se privukli novi, mladi fanovi? Ljudi, da se ne lazemo - ROCK 'N' ROLL is dead. To dokazuje i cinjenica da su 90% bendova koji su 80-ih zarili i palili danas samo ostali u knjigama...

Pa eto i Metallica je sa St. Anger postala starim fanovima sranje, ali su se neki novi klinci nalozili.

A mozda je to ono kao sa filmovima.. odgledas neki i strasno ti se dopadne, a posle izbace 2. deo i ti se smoris jer to nije nesto sto si ocekivao.. icon_spava.gif

Uglavnom bitno da su neke pesme/albumi ostali zauvek.. {ala ovo zvuci pateticno a? mhihi.gif }

uf, kako bi mu sad prisla otpozadi

Otpozadicarka a? icon_mrgreen.gif

Zbog njegovog dupeta bend ima vise stete nego koristi... a i zbog vas devojaka icon_rockdevil.gif

LOL

Mico mani me se pravopisa draga...

bitna je muzika i mr. Jovije

I agree biggrin.gif Me iz cepidlaka sometajms...

Posted (edited)

Evo i ja da probam  icon_biggrin.gif

Zavisi sta si konkretno slusao.. koje albume... iz 80-ih... pocetkom 90-ih..

A "patetika" je oduvek bila srednje ime za ovaj bend. Neke pesme kad procitas zvuce lose, odnosno bas tako - pateticne i slinave, ali kada je cujes sa muzikom, utisak je drugaciji, nesto kao filmska muzika... Takodje  jedna recenzija kaze da je samo BJ to dozvoljeno, i cak sta vise pozeljno da pisu takve pesme...

Inace, pare su uvek u pitanju.. jebiga takva su vremena dosla.  icon_rolleyes.gif  pukeface.gificon_frown.gif

Ja mislim da su noviji albumi takvi kakvi su zbog nedostatka inspiracije... jednostavno 15 godina dobre karijere je iscedilo svaku kap kreativnosti.. ako nekome odgovara takvo objasnjenje...  icon_rolleyes.gif Ja sam posle nekih 50-ak svojih pesma doziveo bas to... smoris se i pocnes da pises sranja, koja onda iscepas/obrises {barem ja}.  no.gif

Mozda je i razlog da bi se privukli novi, mladi fanovi? Ljudi, da se ne lazemo - ROCK 'N' ROLL is dead. To dokazuje i cinjenica da su 90% bendova koji su 80-ih zarili i palili danas samo ostali u  knjigama... 

Pa eto i Metallica je sa St. Anger postala starim fanovima sranje, ali su se neki novi klinci nalozili.

A mozda je to ono kao sa filmovima.. odgledas neki i strasno ti se dopadne, a posle izbace 2. deo i ti se smoris jer to nije nesto sto si ocekivao..  icon_spava.gif

Uglavnom bitno da su neke pesme/albumi ostali zauvek.. {ala ovo zvuci pateticno a?  mhihi.gif }

I agree  biggrin.gif  Me iz cepidlaka sometajms...

Milsim da si u pravu u vezi svega, nazalost...ja licno nikada ne bih ni ubacio neki njihov disk u cd player da Sambora ne svira u tom bendu...

Edited by Marty F