LazaGNR Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 otkopcale mu kosulju, skinule cvike.. ima nas koji smo se slikali s rukom u njegovim gacama! Bogami,veselo... gde Srbi prodju tu vise morala nema Da,da Quote
blondie Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 kako se zove selo? VESELO! veselo i tebi bilo domacine! Quote
Helle Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ne slusam Mr. Jovija...nisam njegov velik fan al' ona pijesma ''Bed od rosses''! Quote
michelle Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Pilicei, slobodno postujte na ovoj temi... necu da vas diram vise... sto ste se svi razbezali? Quote
blondie Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Pilicei, slobodno postujte na ovoj temi... necu da vas diram vise... sto ste se svi razbezali? tu smo mama! Quote
Archibald Reiss Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Ne slusam Mr. Jovija...nisam njegov velik fan al' ona pijesma ''Bed od rosses''! Pise se roses. Quote
michelle Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Mico, pogresila je u kucanju, ako se ne varam devojka zivi u Australiji Quote
blondie Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 da, valjda bar govori engleski.. btw, nemam nista protiv H. ali ja sam eto ovdje u USA upoznala uzasno mnogo mladih ljudi koji godinama unazad zive ovdje, a ne znaju beknut ingliski!!!!!!!!!!!! Quote
michelle Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Je l' ima neka turneja skoro, nesto zanimljivo... neka novost... Nesto sto ce izvaditi ovu temu iz govana Quote
Марија П : Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 U prolece izlazi novi album sa nekim optimistickim, crapy naslovom koji nisam zapamtila. Sve to me asocira na samo jos jedno govno od albuma. Quote
michelle Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Ako ne izdaju jedan album godisnje, nisu nista uradili :roll: Quote
Archibald Reiss Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Dok se ne dodje do nivoa Shitty Recordsa - album na 3 meseca sve je OK Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 cher u portlandu ljudi.. ali karta je 55 dolara. pa jebi ga, mislim stvarno.. ajde Ivane, istresi dzepove, trebas da vodis malu plavu djevojcicu na cher koncert. i poslije jos samo Bon Jovi i eto! nista vise. molim vas da me podrzite u mojim nastojanjima da odem na koncert. Quote
darijus Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 cher u portlandu ljudi.. ali karta je 55 dolara. pa jebi ga, mislim stvarno.. ajde Ivane, istresi dzepove, trebas da vodis malu plavu djevojcicu na cher koncert. i poslije jos samo Bon Jovi i eto! nista vise. molim vas da me podrzite u mojim nastojanjima da odem na koncert. evo ja te podrzavam... Quote
Mr. Smarty Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Je l' ima neka turneja skoro, nesto zanimljivo... neka novost... Nesto sto ce izvaditi ovu temu iz govana Ajde ja da probam... darijus me u poslednje vreme drogirao ovim bendom pa sam nesto razmisljao ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog... Quote
Helle Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Pise se roses. Mico mani me se pravopisa draga... bitna je muzika i mr. Jovije! Let's Rock'N'Roll Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Let's Rock'N'Roll uf, kako bi mu sad prisla otpozadi Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 evo ja te podrzavam... hvala druze, znala sam da mogu da racunam na vasu podrsku! hvala! Quote
michelle Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog... To stoji, njihova poslednja 2 albuma su meni POTPUNO neslusljiva Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 u pitanju su pare i starost. trece nema. Quote
Archibald Reiss Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Ajde ja da probam... darijus me u poslednje vreme drogirao ovim bendom pa sam nesto razmisljao ...sta se tim ljudima desilo...zasto su postali tako slinavi i pateticni...nije mi jasno...nemojte mi reci da su samo pare u pitanju...para su verujem imali i vise nego dovoljno...mora da postoji neki drugi razlog... Evo i ja da probam Zavisi sta si konkretno slusao.. koje albume... iz 80-ih... pocetkom 90-ih.. A "patetika" je oduvek bila srednje ime za ovaj bend. Neke pesme kad procitas zvuce lose, odnosno bas tako - pateticne i slinave, ali kada je cujes sa muzikom, utisak je drugaciji, nesto kao filmska muzika... Takodje jedna recenzija kaze da je samo BJ to dozvoljeno, i cak sta vise pozeljno da pisu takve pesme... Inace, pare su uvek u pitanju.. jebiga takva su vremena dosla. Ja mislim da su noviji albumi takvi kakvi su zbog nedostatka inspiracije... jednostavno 15 godina dobre karijere je iscedilo svaku kap kreativnosti.. ako nekome odgovara takvo objasnjenje... Ja sam posle nekih 50-ak svojih pesma doziveo bas to... smoris se i pocnes da pises sranja, koja onda iscepas/obrises {barem ja}. Mozda je i razlog da bi se privukli novi, mladi fanovi? Ljudi, da se ne lazemo - ROCK 'N' ROLL is dead. To dokazuje i cinjenica da su 90% bendova koji su 80-ih zarili i palili danas samo ostali u knjigama... Pa eto i Metallica je sa St. Anger postala starim fanovima sranje, ali su se neki novi klinci nalozili. A mozda je to ono kao sa filmovima.. odgledas neki i strasno ti se dopadne, a posle izbace 2. deo i ti se smoris jer to nije nesto sto si ocekivao.. Uglavnom bitno da su neke pesme/albumi ostali zauvek.. {ala ovo zvuci pateticno a? } uf, kako bi mu sad prisla otpozadi Otpozadicarka a? Zbog njegovog dupeta bend ima vise stete nego koristi... a i zbog vas devojaka LOL Mico mani me se pravopisa draga... bitna je muzika i mr. Jovije I agree Me iz cepidlaka sometajms... Quote
Mr. Smarty Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 (edited) Evo i ja da probam Zavisi sta si konkretno slusao.. koje albume... iz 80-ih... pocetkom 90-ih.. A "patetika" je oduvek bila srednje ime za ovaj bend. Neke pesme kad procitas zvuce lose, odnosno bas tako - pateticne i slinave, ali kada je cujes sa muzikom, utisak je drugaciji, nesto kao filmska muzika... Takodje jedna recenzija kaze da je samo BJ to dozvoljeno, i cak sta vise pozeljno da pisu takve pesme... Inace, pare su uvek u pitanju.. jebiga takva su vremena dosla. Ja mislim da su noviji albumi takvi kakvi su zbog nedostatka inspiracije... jednostavno 15 godina dobre karijere je iscedilo svaku kap kreativnosti.. ako nekome odgovara takvo objasnjenje... Ja sam posle nekih 50-ak svojih pesma doziveo bas to... smoris se i pocnes da pises sranja, koja onda iscepas/obrises {barem ja}. Mozda je i razlog da bi se privukli novi, mladi fanovi? Ljudi, da se ne lazemo - ROCK 'N' ROLL is dead. To dokazuje i cinjenica da su 90% bendova koji su 80-ih zarili i palili danas samo ostali u knjigama... Pa eto i Metallica je sa St. Anger postala starim fanovima sranje, ali su se neki novi klinci nalozili. A mozda je to ono kao sa filmovima.. odgledas neki i strasno ti se dopadne, a posle izbace 2. deo i ti se smoris jer to nije nesto sto si ocekivao.. Uglavnom bitno da su neke pesme/albumi ostali zauvek.. {ala ovo zvuci pateticno a? } I agree Me iz cepidlaka sometajms... Milsim da si u pravu u vezi svega, nazalost...ja licno nikada ne bih ni ubacio neki njihov disk u cd player da Sambora ne svira u tom bendu... Edited January 15, 2005 by Marty F Quote
Recommended Posts