blondie Posted December 17, 2002 Report Share Posted December 17, 2002 Meni je OK. Ne slusam ga nista posebno,i jeste komarcijala, ali kad idem na neki rodjedan, gde moram da se pojavim, uvek ima sanse da cujem "It's my life" na koju obavezno moram da skocim i iskoristim svaki trenutak koji mi je podaren. a: ma slicno je i kod mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirror Posted December 22, 2002 Report Share Posted December 22, 2002 pa shta znam...meni nisu nish posebno,al ne propushtam cak ni reprizu Ally McBeal kolko dobro izgleda chovek,pa ono je strashno... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 22, 2002 Report Share Posted December 22, 2002 pa shta znam...meni nisu nish posebno,al ne propushtam cak ni reprizu Ally McBeal kolko dobro izgleda chovek,pa ono je strashno... a: Mislim da to nije eticki ispravno. Gotivm ih (ga), ali ga i ne gotivim.. :? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted December 25, 2002 Report Share Posted December 25, 2002 Ja se izvinjavam, prethodni post je slucajno izbrisan .... JON BON JOVI sorry, ovaj put stvarno slucajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted December 25, 2002 Report Share Posted December 25, 2002 MENI JE BON JOVI OK,RICHI SAMBORA JOS BOLJE,I SVE JE TO STRAVA i ja ovo samo pisem da mi ne bi obrisali post... I TANJA VOLIM TE I SANJA..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted December 29, 2002 Report Share Posted December 29, 2002 ma dobri su bon jovi i sve to ali blondie hebemu daj nabavi neki normalan avatar, zgadi mi zivot s ovim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 3, 2003 Report Share Posted January 3, 2003 hmmmm....Bon jovi ....pa sta znam....onako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 12, 2003 Report Share Posted January 12, 2003 pa gdje svi odoste s teme?! ajmo komentare za novi spot Misunderstood! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted January 14, 2003 Report Share Posted January 14, 2003 Ja sam nazalost video samo neke delice...... ceo spot jos nisam uvatio' :ne: Zato ga sad skidam..... otelicu se al' nema veze. Ko je zainteresovan, chudo ima 53 MB (kad zonovi nisu kompresovali u DivX ) URL je: h**p://bonjovi.komnata.pl/piv/Misunderstood.mpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted February 21, 2003 Report Share Posted February 21, 2003 Neko je ovde ili o onom zatvorenom thead-u o Bounce albumu rekao da je bio na kocertu u Budimpesti 1995 ili 1997... Has Bon Jovi ever been in Hungary? asked by FanFromHungary on Thursday, December 20 Answer: Yes. They've performed in Budapest. September 1, 1993. answered by BON JOVI INFO HQ on Tuesday, January 8 12:00 AM Ovo je zvanicna informacija, tako da mi je bas cudno kako su to neki bili 97? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 ma budimpesta je zajeb... nego, u vezi spota misunderstood... jel neko primjetio da je van Gogh snimio gotovo slican spot za neku njihovu posranu pjesmu? jadno, stvarno, pa nemaju ideju za obican spot vec moraju da kradu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 Nisam video ali ne sumljam! Nasi shvertzeri.. jos i Van Gogh nije totalni sux 8O Strasno Nego, isto je i Bajaga za poslednji album (valjda za Zmaj od Nocaja pesmu) snimio spot identican onome od BJ-a iz 1992 - Keep The Faith ! Idu ulicom svi onako... ma ludilo, zar ne mogu da smisle nesto svoje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 Dragi moj muzu, zivim za dan kada ces se vratiti sa turneje meni u zagrljaj... :roll: i da opet popadamo jedno drugom na pluca kao nekada... :roll: ljubavi moja jedina, neprevazidjena, nikad osporavana... S r e c a n t i r o dj e n d a n! zauvijek tvoja blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 ) Neko je ovde ili o onom zatvorenom thead-u o Bounce albumu rekao da je bio na kocertu u Budimpesti 1995 ili 1997... Has Bon Jovi ever been in Hungary? asked by FanFromHungary on Thursday, December 20 Answer: Yes. They've performed in Budapest. September 1, 1993. answered by BON JOVI INFO HQ on Tuesday, January 8 12:00 AM Ovo je zvanicna informacija, tako da mi je bas cudno kako su to neki bili 97? :? Bio je koncert u okviru turneje These Days u Budimpesti ( Ja bila ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 Dragi moj muzu, zivim za dan kada ces se vratiti sa turneje meni u zagrljaj... :roll: i da opet popadamo jedno drugom na pluca kao nekada... :roll: ljubavi moja jedina, neprevazidjena, nikad osporavana... S r e c a n t i r o dj e n d a n! zauvijek tvoja blondie Ja sam prvi cestitao ovde 8) Mada nije na odmet, ajd opeth: Happy Birthday JBJ! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 Srecan Bozic...ovaj Srecan Rodjendan I evo tema je bila mrtva mesec i po dana, ako ne i vise...ali je PONOVO proradila Ziveli BJB fanovi...jeeeeeeeeeeeee! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 Ziveli BJB fanovi...jeeeeeeeeeeeee! Valjda JBJ... a ne BJB P.S. Ovo je istinita pricha: Pitam ja ortaka znas ko ce da dodje da mi svira na rodjenanskom party-ju? A on ce: "Ko? A, znam onaj tvoj... Jon Bovi!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted March 5, 2003 Report Share Posted March 5, 2003 )Neko je ovde ili o onom zatvorenom thead-u o Bounce albumu rekao da je bio na kocertu u Budimpesti 1995 ili 1997... Has Bon Jovi ever been in Hungary? asked by FanFromHungary on Thursday, December 20 Answer: Yes. They've performed in Budapest. September 1, 1993. answered by BON JOVI INFO HQ on Tuesday, January 8 12:00 AM Ovo je zvanicna informacija, tako da mi je bas cudno kako su to neki bili 97? :? Bio je koncert u okviru turneje These Days u Budimpesti ( Ja bila ). jebi se Ni na www.bonjovitour.info nema nista o koncertu u Madjarskoj 97... odnosno za TD turneju... :? To onda mora da je bio unofficial koncert. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 14, 2003 Report Share Posted April 14, 2003 I ja se pitam... :? Najverovatnije nista... Ipak smo mi pacijentska zemlja. :x Nego, jeli neko mozda na nekom satelitu gledao direktan prenos sa Bounce turneje koncert iz San Jose-a? Bilo je 12. na nekoj lokalnoj QVC televiziji, pa sam se pitao da nije neko u'vatio na nekoj poznatijoj svetskoj TV stanici... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 14, 2003 Report Share Posted April 14, 2003 Nisam gledala ali mislim da je bilo na VH1. Zasto ja ne mogu da otvorim KTFTD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 14, 2003 Report Share Posted April 14, 2003 Nisam gledala ali mislim da je bilo na VH1.Zasto ja ne mogu da otvorim KTFTD? Ako je bilo na VH1 bice ponovo, nadam se.. Mada cu to dobiti na diskovima od ortaka iz Germany a: 8) Kako ne mozes? Pa samo odes na www.bonjovi.co.yu/forum i eto ti... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 Bon Jovi.. najbolja grupa svih vremena.. slusam ih vec par godina i ne znam sta bih mogla bez njih.. najlegendarnija su grupa svih vremena.. nema sta.. a i ostavili su veliki trag na rock i metal.. e sada to sto su im poslednja 2 albuma malko shit i komercijala.. to nema veze.. a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Koga zanima novi singl sa albuma "Bounce" je izasao. Snimljen je i spot - pesma je "All about lovn' you" / klasicna Bon Jovi love song... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 20, 2003 Report Share Posted April 20, 2003 Spot mi se i ne svidja posebno- potseca me na This ain`t a love song (spot) a pesma nije ni upola toliko jaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 21, 2003 Report Share Posted April 21, 2003 Spot mi se i ne svidja posebno- potseca me na This ain`t a love song (spot) a pesma nije ni upola toliko jaka. Change, everybody's feeling strange.. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts