Pretendress Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 'always' bih mogla da gledam always ... spot je do jaja... Quote
Archibald Reiss Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 taj decko iz always spota je inace glumac... Da, bili su kosijaneri... to je bilo do jaja vreme. Sada je malo fancy.. novo doba... godine dosle... mora se. Jbg Quote
michelle Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 taj decko iz always spota je inace glumac... Jack Noseworthy Quote
Марија П : Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Samo da napomenem: Drugi disk Box seta ne preporucujem nikome, toliko je sranje da je to strasno (sa par pesama izuzetaka), pogotovo "We rule the night", ta pesma je ok sa HammerFall ili neki takav bend, ali kad Jon krene da vristi uz muzicku pratnju koja zaista lici na HammerFall to je prosto . Dobre su jedino: Rich man living in a poor man's house, Outlaws of Love, Good guys don't always wear white i mozda jos neka. Quote
Archibald Reiss Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 hmmm meni je bas okay ta We rule the night.. Bas je onaj smek 80-ih... sirov zvuk ja ni ne znam koji je koji disk, sve sam snimio na 1 DVD a na kompu pici mp3.. tako da... Quote
darijus Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 khmmm...ovako nekako... konacno sam nabacio koncert sa wembley-a...neke 95'... na momente je stvarno cudo... Quote
Archibald Reiss Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Live from London Super je taj cert... vidis koliko je ljudi? Za tri veceri uzastopce po 80 hiljada sold out Quote
darijus Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 (edited) Live from London Super je taj cert... vidis koliko je ljudi? Za tri veceri uzastopce po 80 hiljada sold out jebote... sad serem...ali moram... ja u principu nesto i ne varim njihove albume...osim mozda jednog... deonica "always"-a na prelazu druge stofe(ono...when he holds you bla bla bla...)...je jedan od najintenzivnijih momenata na nekom koncertu ikad...po meni naravno... feel free to call me silly... Edited May 6, 2005 by darijus Quote
Archibald Reiss Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jebote... sad serem...ali moram... ja u principu nesto i ne varim njihove albume...osim mozda jednog... deonica "always"-a na prelazu druge stofe(ono...when he holds you bla bla bla...)...je jedan od najintenzivnijih momenata na nekom koncertu ikad...po meni naravno... feel free to call me silly... Sta, varis samo These Days? Ne kapiram bas za tu deonicu... mislis solaza? Nenadjebiva je deonica iz Dry County Solaza od 2 minuta... Quote
Demonizer Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Sta reci sto se ne zna ali po meni najbolji album je prvi tj. Bon Jovi iz '84 pa Keep the Faith iz '92 i to je otprilike to, nema tu sta da se kaze grupa je inace prodala do sada oko 9,5 miliona ploca sto je svrstava ni medju prvih 100 rock sastava ali bi Richie Sambora mogao da se svrsta u dobre gitariste ali ne i posebne svoga vremena cuvek svira kratko i tacno sto je veoma dobro, toliko. Quote
Archibald Reiss Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Demonizer... da se nisi malo preracunao? Prodato je preko 100 miliona ploca... a ne ispod 10... Pa samo Slippery when wet 1986. se prodao u preko 16 miliona.. @Veronika: sta slusas? Quote
Archibald Reiss Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Poslusaj i Good guys don't always wear white Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Pitamse ...da li ce oni ikada doci kod nas?Ima li traga slichnom TRACHU?eh? Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 ili decenija salim se.. bice, mora - ima nade, nisu oni gotovi! pa covjece, ide novi album, treba napuniti kasu! kazu, novi album ce biti neko rokanje.. samo da ne bude nesto tipa `open all night`. Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 malopre slusala.. ali sa ricijevog albuma. do jaja. Quote
Jessy Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 konachno sam uzela njihovu mp3-ku i nije mi sve rastureno ko zna gde po diskovima (koji su uzred, u zemlju propali)...konachno mogu o5 da slusham moju favourite-Always... Quote
blondie Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 konachno sam uzela njihovu mp3-ku i nije mi sve rastureno ko zna gde po diskovima (koji su uzred, u zemlju propali)...konachno mogu o5 da slusham moju favourite-Always... ja volim onu unplugged verziju s MTV-ja - ako se sjecate kad je Jon pravio zajebanciju na racun princ carlsa? Quote
BeeGee Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Без увреде, али мени Џон делује помало безлично, као да све што ради ради без страсти. Слушала сам га када сам била мала. Једно је сигурно: далеко је он од најбољег ми певача, али мелодије су му заразне. Quote
dark earendil Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 jel ko gledao ono insult comic dog sa boin joviem? Quote
Archibald Reiss Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Без увреде, али мени Џон делује помало безлично, као да све што ради ради без страсти. Слушала сам га када сам била мала. Једно је сигурно: далеко је он од најбољег ми певача, али мелодије су му заразне. LOL pa ko ovde govori o Jon-u? Izgleda svi zaboravljaju da je to bend a ne one man stand.. Nisu sve njegove melodije, etc. Quote
dark earendil Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 To je kao neki intervju sa njima i nekim dzukcem-lutkom i ako on nesto kenja,i peva sa njima you give poo a bad name....mnogo smesna parodija na njihovu pesmu.....Skinuo sa nekog Tv-a na kablovskoj na komp! Quote
Марија П : Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 salim se.. bice, mora - ima nade, nisu oni gotovi! pa covjece, ide novi album, treba napuniti kasu! kazu, novi album ce biti neko rokanje.. samo da ne bude nesto tipa `open all night`. To sam i ja cula...samo da ne bude neko "Everyday" rokanje. Quote
blondie Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 pa da.. ali jebi ga, nemaju ni oni vise 25, nego preko 40.... nije im vise do rokanja.. Quote
blondie Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ova michelle opasna neki dan vidjoh na rasprodaji u virginu BJ ono govno `this left` i ne kupih. kao, ima i fora da igras poker s clanovima benda. sta jos nece izmisliti............... Quote
Recommended Posts