michelle Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Men' se nesto ne svidja ta pesmica :-( Quote
Марија П : Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Bolje je pitanje ko ne voli? Ali ko voli "I'd die for you"? Quote
blondie Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 aaaaaaaaaaaaaaa ja volim I`D DIE FOR YOU!! samo kazem - nabavih snimak (HVALA JON BON JOVI) tog cuvenog izvodjenja!! sramota bi bilo da se okaci ovdje, ali opet VRIJEDI vidjeti zaista. na pravi nacin se reklamira Bon Jovi. samo sto on to jos nije vidio. a cim vidi, bacice mikrofon i reci - zbogom svima, odo` ja u neku afganistansku pecinu da se pokrijem po usima, jer me SRAMOTA kako nemam pojma.. a riba razbija.. Raise your hands.. when you want to let it go.. raise your hands.. i tako to Quote
shock! Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ocu i ja taj link Ali ko voli "I'd die for you"? volem i ja tu pesmu.....samo me nervira ona cuvena rima "Die For You, Cry For You"......vrh neoriginalnosti Quote
Марија П : Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ocu i ja taj link volem i ja tu pesmu.....samo me nervira ona cuvena rima "Die For You, Cry For You"......vrh neoriginalnosti Cak i ja moram priznati da je to veoma ljigava, providna, vec 100 puta vidjena pesma, ali kako da mi ne udje u usi "I'd die for you, I'd cry for you, I'd do anything, I'd lie for you...you know it's true...baby I'd die for you" Quote
Archibald Reiss Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ocu i ja.... mene niko ne voli.. smrc... svi ste razdelili medju sobom.. a ja .. nista A koja je to pesma? Jel ima da je neko pevao Hey god?? Quote
zlaja Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Slusham grupu Bon Jovi od '84-te godine i zaista su sjajni!!!!!Grupa koja posle albuma Sliperry When Wet napravi josh bolji kao shto je New Jersey zasluzuje svo poshtovanje!!!Jedva chekam izklazak novog albuma ali prvi singl Have A Nice Day je sjajan..... Quote
Archibald Reiss Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 WOW... another tr00 fan Ja imam plocu Bon Jovi 1984 Quote
darijus Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 WOW... another tr00 fan Ja imam plocu Bon Jovi 1984 ja imam "sliperi ven vet" sa roze omotom pa nista... Quote
Archibald Reiss Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ne seri? cuveni limited edition.. W0W .. another one bites the dust Gde ga nabavi majke ti? To je samo bilo za Japan trziste.. Quote
Марија П : Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 A ja imam prva 4 albuma na plocama. Prvi je malo izgreban,pa se sjebe, al' nije bitno. Inace nas idol je odlican. Ivo, that was great. Quote
blondie Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 takodje, da nas moderatorka ne bi opominjala, evo da se vratimo na temu. ove strastvene izlive ljubavi, jon i ja smo imali u oktobru prosle godine! a onda je dosao znate vec ko... (izvinjavam se na losem kvalitetu slika) Quote
zlaja Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Da li neko deli moje mishlenje da je I'll be There 4 U Najbolja balada od Jovice? Quote
blondie Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 za dlaku ispred po meni je this aint a love song always je tu negdje (isforsirana je mnogo) dry county je mozda i najbolja ali nije ljubavna - jebi ga living in sin je po meni opet - najiskrenija, pjesma ima duh 80-ih, i citav onaj spot je legendaran without you nije losa, ali je za klasu niza od svih pomenutih. na kraju - I`D DIE FOR YOU JE NAJBOLJA! Quote
Archibald Reiss Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 a koja je to Without you? I'll be there for you je bolja od Always... 'ebem li ga, tu su negde. A Born to be my baby? Nije balada... samo po textu Quote
shock! Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Da li neko deli moje mishlenje da je I'll be There 4 U Najbolja balada od Jovice? ja delim ......ona mi je omiljena pa onda idu Always,This Ain't A Love Song, Bed Of Roses..... Quote
blondie Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 tu sam `always s krilcima` pjevala na idolu Quote
zlaja Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Always je najprodavaniji singl B.J. jeste isforsirana kao da je pisana za neki film,znam baladu Without you ali u izvodjenju Motley Crue....Po njihovom mishljenju kada bi morali da se opredele za jednu pesmu to bi bila Wanted Dead Or Alive,kao najbolja.... Quote
Archibald Reiss Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Pa ja sam odavno rekao da je WDOA pesma sa najvecim smekom Quote
Nightwing Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 dry county je mozda i najbolja ali nije ljubavna - jebi ga obozavam je..moj favorit skroz..all men are heroes Quote
Pretendress Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 pa...po meni najbolja Jovina balada je Thank U for loving Me...mada je za ljubav prema toj pesmi pretezno zasluzan spot koji je Quote
michelle Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 meni je to ubedljivo najgora njihova balada Quote
Pretendress Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 (edited) a argumenti za to su??? ja sam lepo rekla da tu pesmu prvenstveno volim zbog spota ali kako god, ako to nije pesma koju volis napisi koja jeste ili bar objasni zasto ne volis doticnu... a ako cemo o tome koja je naj pesma kako to da niko nije spomenuo Livin' on a Prayer.Meni je to tako swatka pesmica,bas u stilu 80-ih i tako je pozitivna Edited July 14, 2005 by Pretendress Quote
Recommended Posts