:Dea Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Omiljena Jovina balada? SVE!!! Ali sam za these days nesto posebno vezna... Quote
michelle Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 a argumenti za to su??? ja sam lepo rekla da tu pesmu prvenstveno volim zbog spota ali kako god, ako to nije pesma koju volis napisi koja jeste ili bar objasni zasto ne volis doticnu... argument je to sto su ukusi razliciti. Omiljana mi je In These Arms pa mozda Bed Of Roses Quote
Archibald Reiss Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 argument je to sto su ukusi razliciti. Omiljana mi je In These Arms pa mozda Bed Of Roses Damn it. Ja sam zamrzeo In this arms... some sweet moments uz tu pesmu... but ended much too soon.. Heheh to je samo u pesmama Zato treba prziti uz Hey God... Quote
shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 e da...........zaboravio sam In These Arms ...... Quote
Марија П : Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 "In these arms" ja uopste ne mogu da shvatim ozbiljno, uvek kad je cujem setim se Beavis-a kako gleda taj spot i vice: "Hmm, hm...like the roses want the rain? That's stupid!". Quote
shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 "In these arms" ja uopste ne mogu da shvatim ozbiljno, uvek kad je cujem setim se Beavis-a kako gleda taj spot i vice: "Hmm, hm...like the roses want the rain? That's stupid!". ali ali..... "We stared at the sun And we made a promise A promise this world would never blind us These were our words Our words were our songs Our songs are our prayers These prayers keep me strong And I still believe If you were in these arms" Quote
:Dea Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Ja uvek umrem od smeha kada dodje ovaj deo: Your clothes are still scatteder All over our room This old place still smells like Your cheap perfume Everything here reminds me of you And there’s nothing that i Wouldn’t do to be in your arms Nekako mi je ljigav. Sad ce Biljana da me ubije, ovo joj je omiljena pesma! Quote
Archibald Reiss Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 ma jebes bivisa i batheda.. @shock!: samo sto je to sve only in songs Evo iskopao sam linkove sa Live8.. video downloads! Pa ko voli nek izvoli.. tri pesme sto su Dzovi svirali.. Maj Lajf, Prejer, i novi singl Hev a najs dej.. http://www.bonjovi.co.yu/forum/index.php?showtopic=631 Quote
Марија П : Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 ali ali..... "We stared at the sun And we made a promise A promise this world would never blind us These were our words Our words were our songs Our songs are our prayers These prayers keep me strong And I still believe If you were in these arms" Aliiiiiii Beavis and Butt-head. Slicno je i sa pesmom Sth for the pain. Nemanja kakav je kvalitet slike toga sa Live8? Quote
Archibald Reiss Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 ODLICAN upravo sam skinuo Have a nice day Mislim, kao divx... kad bas zumiras vide se pixeli.. al' ja ga bacim na tv pa onda deluje iz daljine kao dvd skidaj.. Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 zlaja: Always je najprodavaniji singl B.J. jeste isforsirana kao da je pisana za neki film,znam baladu Without you ali u izvodjenju Motley Crue. without love (sviralo mi nesto drugo u tom momentu pa se presaltah) fantasmic: moj favorit skroz..all men are heroes .. in dreams. (frojd) marija prokopijevic: Jesi li skakala ziriju po stolu ili tako nesto? biggrin.gif Tesko je premasiti onu koreografiju. mhihi.gif icon_smile.gif jesam, skakala sam. sajmon me samo blijedo gledao! ali ja sam jebi ga, ipak dogurala do americkog idola. nije to mala stvar. sto se tice thank you for lovin me, slazem se s michelle - to moze da se svidi eventualno samo novim fanovima! Quote
zlaja Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Iako sam molo stariji fan Jovice poshtujem baladu Thank You For Loving Me,uz spot ima poseban smehk.... Quote
Pretendress Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 sto se tice thank you for lovin me, slazem se s michelle - to moze da se svidi eventualno samo novim fanovima! Ja se i dalje ne slazem...prvo sto ja slusam Bon Jovia vec dobrih 7 godina sto je super kad se uzme u obzir da imam 18...a i da kazemo da ja nisam merodavna znam jednog drugog,mnoooogo okorelijeg fana od mene koji bi isto rekao da je ta pesma dobra (ne bas najbolja ali opet dobra), a ti ga cak i znas sa Bon Jovi foruma... Poz' Quote
zlaja Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Hvala Blondie ja sam imao Top 5 Idola....Od sada cu drugin ochima gledati na pesmu I Die 4 U a i ona cura se bash uzivela u ulogu!!!!!! Quote
Archibald Reiss Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Iako sam molo stariji fan Jovice poshtujem baladu Thank You For Loving Me,uz spot ima poseban smehk.... I ja isto. Ne znam sta oche ove gospodze gore... samo se nesto zale.. Pesmica je super... i spot... mada ono "When I look into your eyes the sky's are different blue" .. (opet only in songs..) Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 kao sto rece zlaja - POSTUJEM pjesmu, ali ona mi nikako nije u rangu s always, this ain`t i sl. spot je ok naravno, ali to je zato sto je jon (i rici) najveci smeker na svijetu. sjecam se kao je izasla born to be my baby (tacno, jesam gospoDZA, tacnije baba cim se toga sjecam) - pade mi napamet, jer je text bas za baladu, muzika je nesto drugo. ali se sjajno uklopilo. zlaja: ta riba je LARA CROFT s foruma, takodje fan Bon Jovija. posalji joj pp, pitaj je sta joj bi.. (btw, fali tu dio kad ona izlazi pred ziri i onako baca jaknu preko studija, smekerski ) Quote
zlaja Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Slazem se za dotichne rechi iz pesma In These Arms.ali je melodija i cela pesma odlichna... Quote
blondie Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 YEAH, NISAM NI JA JEDINA PLAVUSA OVDJE ! e, na wimixu ima strava stvari.. na primjer.. skines have a nice day, tj mislis da si to skinuo. pustis.. ono CHER! Quote
Марија П : Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 YEAH, NISAM NI JA JEDINA PLAVUSA OVDJE ! e, na wimixu ima strava stvari.. na primjer.. skines have a nice day, tj mislis da si to skinuo. pustis.. ono CHER! Vala nisi, ova 1/5 plave kose me potpuno otupljuje. Idalje nisam nasla ovu glupost od winimixa. Novi album izlazi 20. septembra. Je li izasao spot za Hev a najs dej vise??? Quote
shock! Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 (edited) Idalje nisam nasla ovu glupost od winimixa. evo ga Edited July 20, 2005 by shock! Quote
zlaja Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Danas je zvanichno izashao singl Have a Nice Day obevestili me iz Island Records....Super...Album se ochekuje u Evropi oko 20-og septembra a u Japanu 14-stog.Blago njima Quote
Archibald Reiss Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 ufff dok dodje do nas ima da izadje i album.... A spot ocekujte oko nove godine Quote
zlaja Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 20-og u USA,a 19-og u Evropi!!!!!!!!!!!!! Quote
blondie Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 nadam se da ce mi se posreciti ko s megadethom da vidim jona.. cim krene ta turneja.... Quote
Recommended Posts