Pretendress Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 To su kao bonus pesme koliko sa skapirao... ali koliko ih ima??? a imam i - 16 Nothing.mp3 ali mislim da mi ipak fali jedna pesma... Ja ih imam 16 ali nemam 'Nothing'... Bells of Freedom Dirty Little Secret Complicated Have a nice Day Last Man standing (brza verzija) I am I want to be loved Last Cigarette Last man standing (sporija verzija) Novocaine Story of my Life Welcome to where ever you are These open Arms Unbreakable Who says you can't go home Wildflower to je ono sto ja imam,sta tebi fali? Quote
Nightwing Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Novi album... neko je pitao za linkove: hvala,hvala.... to je ono sto ja imam,sta tebi fali? Last Man standing (brza verzija) - valjda ovo... imam jednu verziju Quote
Pretender Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Last Man standing (brza verzija) - valjda ovo... imam jednu verziju Ma ta pesma se ne dobija uz album, to je anex... Quote
Nightwing Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 onda spora verzija...imam samo jednu..ne znam koju... Quote
Archibald Reiss Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 imate na linku koji sam naveo i tu novu, brzu, po meni bolju verziju LAst man standing. A ima i Nothing kao bonus. Quote
Tatyannahhh Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 e sladak je album....na prvo neko slusanje Quote
Pretendress Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Nabavila i nothing...da li postoji nesto sto ja sad nemam a,a,a,a,a Quote
darijus Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 na moju veliku zalost...album je totalno smecje... jedan hit...i petnaest filera... cak vise nemaju ni pevljive refrene... . Quote
Archibald Reiss Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 na moju veliku zalost...album je totalno smecje... jedan hit...i petnaest filera... cak vise nemaju ni pevljive refrene... . Ja imam album odavno, ali nisam preslusao temeljno sve pesme. Sto zbog trenutnog haosa.... sto zbog nekih drugih stvari. Ali na prvi pogled deluje bolji nego Bounce. U sustini ako je neko ocekivao novi New Jersey... Onda bolje da se prvo raspitao... toga nema vise, niti ce biti... jebiga takav je zivot. Quote
Pretendress Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Ali na prvi pogled deluje bolji nego Bounce. I na prvi i na drugi...ipak su se malo izvukli u odnosu na prosli album... Quote
Nightwing Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 meni je album skroz pevljiv... mada su neki textovi ocaj zivi... Quote
Pretender Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 I na prvi i na drugi...ipak su se malo izvukli u odnosu na prosli album... Bounce je (po meni makar) bio jedan od njihovih najgorih ako ne i najgori album... @estranged Slazem se, takva je vecina pesama sa ovog novog albuma. Nisam se ni nadao da ce se vratiti starom fazonu, moraju ipak i oni da prate nove trendove ako misle da opstanu. Quote
blondie Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Saturday Night Live - audicija... PISANCIJA ZIVA! ljudi, ako to nemate.. bruka! znaci, na kraju je i Jon puk`o od smijeha! Quote
blondie Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 LIME WIRE... ukucaj u search.. STL - Bon Jovi Dance Tryouts vristim od smijeha i sad... genijalno.. i traje mozda pet minuta! odlican snimak. ja bih ga okacila negdje, ali ne znam kako.. ni gdje Quote
Nightwing Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ja skidam koncert iz NY OneWildNight Tour... mada vi verovatno vec imate to... stigo download do 99.93% i stao...nema usera... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
blondie Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 http://www.megaupload.com/?d=C1SZ2RRW fajl ima 119MB. evo izvolite..... SLOW DOWN SPEEDY BON JOVI Quote
zlaja Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Skinuo sam,hvala Blondi fino sam se nasmejao!!!Speedy Bon Jovi Poslao mi drug disk H.A.N.D. iz Nemachke koshta 12,99 eura...ima 12 pesama + bonus track u principu mi smo skinuli vishe ...Inache naravno kao novitet istoimeni album je na prvom mestu u Nemachkoj ispred Stounsa i Barbare Streisend..... Quote
Nightwing Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 skinuo..pa onako.. jeste smesno..ali ne preterano... i ne znam zasto je file tako prokleto velik kad ima samo 7 min. odusevila me scena kada imitiraju nastup sa VMA Quote
Archibald Reiss Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 i ja skinuh pisijada.... a stvarno super kad imitiraju MTV awards iz 1989... Quote
blondie Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 meni je ipak najbolji it`s my life GET OUT! btw, evo skidam i Britney - dance auditions.. Quote
Archibald Reiss Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Promenio sam URL za download.... mnogo me ujebaste sa protokom...... http://sverceri.pointclark.net/download/mp3/BON_JOVI I mojne sirite linkove dalje.... vidim vec su se rasirili po ruskim forumima, a to znaci = katastrofa, oni su nehumani skidaju sve sa .mp3 extenzijom samo da imaju sto vise piraterije Quote
Archibald Reiss Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Jbt jel ovo Sambora ili Steve Vai?! Quote
blondie Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 sambora jebote patak.. vai je mrsaviji. i koscatiji. i prsti su mu posvuda po gitari Quote
Pretendress Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Jbt, i ako jeste Sombora onda izgleda OCAJNO...mora da nije popio kafu tog jutra Quote
Recommended Posts