Shamandalie Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Na VIVI ili na VIVI plus? Kako je bilo, neki opsti utisak? kako sada peva Jon? Quote
Archibald Reiss Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 pogledaj ovde: http://www.bonjovi.co.yu/forum/?showtopic=...indpost&p=17946 Quote
Archibald Reiss Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 btw, kako je ocajan zvanicni fun club, odes na tour dates, a ono nista nema.. tuga. http://www.backstagejbj.com Quote
blondie Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 pise GEJ BJ ja sam tamo davne 96. dobila pismo od fan cluba mal` u nesvijest nisam pala kad sam vidjela pecat Bon Jovi Quote
Pretendress Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 iskreno se nadam da je ovo bila zezancija sto si rekla jer ako nije ... Quote
blondie Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) da, kao i ti.. s filovanim kolinsom dalje.. pretendress, a sto bi bila zajebancija, ajd mi objasni ljeba ti? ok, ovako.. napisem ja pismo na adresu fan kluba, jer u to vrijeme nisam koristila net. uvalim im pricu kako sam neki opasan fan jos od sliperija, i tako svasta nesta, ali da nemam para da se uclanim u klub. tada su svakom clanu davali fotku benda, plus jon - potpisane, plus dobijes 4-5 brosura godisnje o aktivnostima benda, pa onda stalno neke zajebancije (tipa bedz, naljepnica i sl.) i naravno, privilegovanost na svirkama - sto mi nije mnogo znacilo jer sam zivjela u pizdi materinoj. nakon 15-ak dana, sasvim NEOCEKIVANO dobijem odgovor od fan kluba, PRAVO PRAVCIJATO PISMO DAKLE, u kome me pozivaju u klub, i to nesto u pola cijene, ja mislim da je bilo nesto tipa samo 10 dolara. meni je 10 dolara te 96. bilo pravo bogatstvo, i ja ih definitivno nisam imala. takodje su mi poslali onako par jonovih slika, sto je bilo strava i formular i jos neke zajebancije - BITNO, STA JE U CITAVOJ OVOJ PRICI ? prije nekoliko dana sam postala clan fan kluba megadeth - dobila sam strava majicu, CD, potpisane dvije slike, pozdravni pamflet, mogucnost ulaska na sajt i skidanja stvari koje nisu dostupne siroj javnosti, i najbitnije, olaksice prilikom kupovine karata, posjecivanja koncerata itd. sto mi je u stvari najbitnije. ja bih jos jednom da se sretnem s daveom. jel ima nesto u ovoj prici ? da imam para, uclanila bi se i u Manowar, Maiden, Metallicu, Bodome, Dimmu Borgir, sve zivo - samo ako cu tako lakse doci do karte, dobiti neku strava fotku, MOGUCNOST DA UPOZNAM TE LJUDE. a vama pozdrav uz pjesmu BJELASICOM OVCE PASU, CINI MI SE MOJE DA SU. EDIT: pretvaracice, srecan ti rodjendan, da velika porastes! Edited November 4, 2005 by blondie Quote
Pretendress Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ma neeeeeeeee,nisam mislila na pismo fan club-a vec na ono da pise GAY BJ...malo nerazumevanja ...inace sto se tice samog kluba i ja sam se kao nesto prijavljivala i sve sto sam dobila je bio automatski odgovor nesto tipa 'Thank You for joining in' I hvala na cestitci,trudicu se da porasem i dorastem ali ne previse Quote
Archibald Reiss Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 devojke, oladite Ko na kraju ide za Linz da cujemo? Quote
blondie Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 pise gay. ja juce u radnji prvi put vidjela album. fino izgleda, onako je bas upecatljiv. Quote
Pretendress Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ljudi pazite sad ovako... Ortakinja mi je danas preko telefona pustila Jovi-a kako peva 'It's My Life' live i to neku akusticnu verziju...Znaci ono zvuci fenomenalno,totalno drugacija pesma,ali...Posto je to bilo na Info 24 nije uspela da vidi odakle je taj snimak jer su donjim delom ekrana isle neke glupave poruke... Pa sad,pitam ja vas,da li je neko video taj snimak ranije,da li ga neko kojim ludim slucajem ima (Jon Bon Jo\/1 gledam u tebe ) a i ako ne samo da li znate gde je bilo to izvodjenje posto ja stvarno ranije nisam cula tu pesmu u slow fazonu... Quote
Shamandalie Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Moj kolega je skinuo sa net-a u mp3 formatu jedan ceo akusticni koncert Bon Jovi-ja. Mozda na to mislis. Quote
shock! Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ko na kraju ide za Linz da cujemo? verovatno cu se cimati......mada jos nisam nista detaljnije planirao.....ima vremena Quote
Archibald Reiss Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 @shock!: pa i nije bas... vec 2-3 nedelje je neizvesno da li jos ima karata... znaci loodnica nisu isli 3 godine na turneju i opsta pomama.. kao da je Elvis ustao iz groba.. @pretvaracica: pa verovatno mislis na This left feels right verziju? Tu su sve pesme preradjene... pa i IML. I ona je jedna od retkih koja zvuci lepo sa tog albuma... ostale su onako... Share-ovao sam ceo album na mom serveru: http://sverceri.pointclark.net/download/mp..._JOVI/TLFR2003/ A ima jos par verzija.... npr. kao sto je slow verzija Runaway iz Ciriha 2000. sa Crush turneje..... poslusaj sa TLFR.... pa vidi jel to to. Quote
:Dea Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ljudi pazite sad ovako... Ortakinja mi je danas preko telefona pustila Jovi-a kako peva 'It's My Life' live i to neku akusticnu verziju...Znaci ono zvuci fenomenalno,totalno drugacija pesma,ali...Posto je to bilo na Info 24 nije uspela da vidi odakle je taj snimak jer su donjim delom ekrana isle neke glupave poruke... Ta ortakinja sam ja! Prvo nisam prepoznala presmu, dok nije krenuo refren! Mnogo je dobra, bas mi se svidela! Ajde, Jovana, kad skines to odma' da mi forward-ujes! Blago vama koji idete na koncert, ja sam se razmisljala Bon Jovi ili Robbie Williams i odlucila sam se za Robbija, jer on dolazi u Budimpestu! Quote
Pretendress Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 dobila pesmu i to od onog koga sam zaboravila da pitam ...Thanx Pretender Quote
Archibald Reiss Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 dobila pesmu i to od onog koga sam zaboravila da pitam ...Thanx Pretender i koja je verzija na kraju? Jel TLFR? Quote
Pretender Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 i koja je verzija na kraju? Jel TLFR? Jeste, sa This Left Feels Right... Quote
shock! Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 @shock!: pa i nije bas... vec 2-3 nedelje je neizvesno da li jos ima karata... znaci loodnica nisu isli 3 godine na turneju i opsta pomama.. kao da je Elvis ustao iz groba.. ........au, nisam racunao na to......fuck.....pa koliko ljudi prima taj stadion(sta je vec) u Lincu? Quote
Pretender Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) Da li je ovo moguce: http://en.salzburgticket.com/show/6029/ Edited November 17, 2005 by Pretender Quote
shock! Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Tickets for Bon Jovi 15.05.2006 19:30, Linz, Linz Gugl Stadion VIP-Ticket à € 223.00 sold out Wellenbrecher à € 102.00 sold out seating à € 61.50 sold out Arena Stehplatz à € 75.00 sold out standing à € 61.50 sold out au ..........lepo sam ja to smislio da ima vremena al dobro.....radice neke agencije koncert, ako ne nase radice Madjarske recimo sigurno Quote
Pretender Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Josh uvek sam u shoku, pa krvi cu im se napiti Fuck, taj koncert je za 7 meseci.....nisam ocekivao ovo.... Quote
Pretendress Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Znaci ako ne dodju u Budimpestu ima da se samoupucam ... Da li je moguce da sam (smo) takvi baksuzi... @Bon Jovi-jesi ti nabavio kartu za Litz ili si i ti izvisio? @Dea-dobijas pesmu u subotu ili ako hoces mogu da ti je posaljem mail-om Quote
:Dea Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Fuck, taj koncert je za 7 meseci.....nisam ocekivao ovo.... Mene ne cudi. I depeche mode su rasprodali koncert u Budimpesti 7 meseci ranije. Kada sam ja kupila kartu (8 meseci pred koncert) nije bilo karata za stajanje! @Dea-dobijas pesmu u subotu ili ako hoces mogu da ti je posaljem mail-om Alo, mala, nemaju svi ADSL! Bar ne jos! Doneces mi u subotu sa onom pesmom od onog lika! Da li je moguce da sam (smo) takvi baksuzi... Ne znam za druge, ali ti si gori baksuz od mene! Ako je to moguce! Kolike su sanse da dodju u Budimpestu ili negde tipa Grcka, Italija? Quote
Archibald Reiss Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Nikakve. Oni zaobilaze u sirokom luku sve govnjave zemlje, znaci prodju Austriju, pa odu do Nemacke, i do Engleske... manje-vise to je to... cak ni u skandinavske zemlje ne svracaju vise... a znate koliko su Norvezani i Svedjani bogati.... dakle kakva crna Grcka, Pesta ili nekim Bozijim cudom SCG... Quote
Pretender Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Toga sam se i ja plašio, zato sam i izpizdeo toliko... Jbg, it's my half-life Quote
Recommended Posts