blondie Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 ja se kontam da l da ga fatam u los angelesu (ima par datuma u martu) ili u las vegasu.. vidim ima karata.. ali nije ni fer. nema ih uopste u oblasti sacramento/san francisco, ali zato atlanta - dva koncerta, nju dzersi - dva koncerta, boston - tri koncerta, njujork - tri koncerta, cak i sijetl i popisanoj key areni ima dva koncerta. bezveze. Quote
shock! Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ja se kontam da l da ga fatam u los angelesu (ima par datuma u martu jao ja bih trebao ici u LA tako mart-april ako prodjem dobro na faxu u januaru.....nece valjda i tamo da se rasprodaju karte par meseci unapred...ali dobro ostaju tapkarosi uvek Quote
blondie Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ja jos nisam vidjela da neko prodaje karte ispred hala i sl. osim pojedinacnih slucajeva, gdje su se ljudi predomislili u posljednjem momentu pa imaju kartu extra, ali na takve ne valja racunati. ovdje je to STROGO zabranjeno. takodje, imas u anahejmu koncert, sto ti je isto dio LA, pa ne vjerujem da ce se sve prodati. Quote
shock! Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 takodje, imas u anahejmu koncert, sto ti je isto dio LA, pa ne vjerujem da ce se sve prodati. dobro je.... ovdje je to STROGO zabranjeno. a jest, jesam glup, nije to Srbija Quote
blondie Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ali zato uvijek provjeri sta nudi e-bay. mozda je skuplje ali garantovano ima ljudi koji preprodaju. Quote
shock! Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 mozda je skuplje ali garantovano ima ljudi koji preprodaju polako....prvo ja da sredim da uopste dodjem u LA Quote
shock! Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 mozda ce neka Madjarska agencija da radi cert pogledacu to za 7 dana.....al opet treba vizu srediti........jel se neko raspitivao sta treba? cuo sam da je zajebana Quote
Pretendress Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Ma samo se ti raspitaj...mozes da vidis i da li ce kod njih (Madjara) dolaziti Jovi (mada )... A sto se tice vize tu ti je najbitnije garantno pismo iz Austrije koje je malo teze dobiti ako ne,as nekog tamo.... Quote
Archibald Reiss Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 ja imam pa mi o5 nije tako lako da ga dobijem Inace izasao novi spot/singl..... Who says you can't go home Quote
Pretendress Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 jel ima odakle da se skine? Quote
Archibald Reiss Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 (edited) not yet, radimo na tome BTW, koga zanima cert, neka pogleda ovo, agencija iz HR koja organizuje za Minhen....... 28.5.2006. http://www.eventim.hr/index.asp?page=event&IDevent=2262 Edited November 24, 2005 by J0N B0N J0\/1 Quote
michelle Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 dobro je.... a jest, jesam glup, nije to Srbija To inace uopste nije tacno, imas karte ispred hala (ne milijardu tapkarosa, ali moze da se navata) kao i karte koje se puste "na vece" tj. rano tog dana i razgrabe se odmah Quote
blondie Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 ja sam ovdje na koncertima srela par likova koji ovako daju svoje karte - recimo odustali su posljednjem momentu pa daju upola cijene kartu i sl. u sijetlu sam na NBA utakmicama (isla sam bar 10 puta) isto tako znala sresti po neke ljude koji daju strava mjesta za upola cijenu. moguce da u LA-u ima poneki tapkaros, ljudi svasta rade. e da, a to za karte `nA dan koncerta` - ima i toga ali treba znati kad se daje pa zauzeti red (moj stric se polomio za kings vs sonics, tri sata stajao u redu ). u svakom slucaju, prvo dodji, pa je onda lako nesto izmuvati. uvijek ima E-Bay Quote
Pretendress Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 jel ima nekih novosti sto se tice koncerata 'blize nama'? Quote
shock! Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 To inace uopste nije tacno, imas karte ispred hala (ne milijardu tapkarosa, ali moze da se navata) kao i karte koje se puste "na vece" tj. rano tog dana i razgrabe se odmah nisam mislio na to nego na tapkarose kojih se kod nas namnoze cim dodje prilika za to a muriju bole q....... pre dve nedelje gomila tapkarosa valja karte za jebeni bioskop(ivkova slava) kad se igra neka medjunarodna Zvezdina tekma ima ih milion i pre nego sto pocne prodaja karata!.....dovoljno je da puste nekoliko pandura u civilu da im jebu kevu ali to se nikad ne dogadja.......... Quote
blondie Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 dovoljno je takodje da ogranice kupovinu karata, kao sto se ovdje radi. imas pravo kupiti 2 ili 3 karte po koncertu/utakmici. i onda, kad ti otkuca podatke na kartu, unese te u komp, ne mozes vise dolaziti da kupujes. nije losa ta fora nikako. Quote
Pretender Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 jel ima nekih novosti sto se tice koncerata 'blize nama'? Ništa od novosti, sad videh da nema ništa ni na BJ forumu. Izgleda da je većina ljudi batalila što mi je jako krivo Quote
shock! Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 a jel su rasprodate karte i za Minhen ili samo za Linc? Quote
Pretender Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 (edited) Ne znam da li sam spomenuo da sam još pre mesec dana bio u Robinsonu i da sam tamo dobio informaciju da neće praviti ture za BJ koncerte, jedino ako dođu negde bliže. I samo su mi ponovili već izlizanu priču kako je extra teško dobiti vizu za Austriju I tako... Ajd javite se sa novim informacijama ako ima neko Edited December 21, 2005 by Pretender Quote
Pretender Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 (edited) Izašao je novi Jovin spot, evo i linka za direct stream => Who Says You Can't Go Home (radi isključivo iz Internet Explorera!) Meni se ne sviđa nešto preterano spot a ni pesma, vuče na country muziku... Edited December 23, 2005 by Pretender Quote
Pretendress Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Kada je prvo sto vidis u spotu TRAKTOR odmah znas kakav je spot ... Tipicno,kalsicno americko sranje od spota,a pogotovu kraj Quote
Pretender Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 (edited) Nisam hteo da bacam peglu pošto je ovo ipak Jova, zato sam i editovao post... Mada, kada videh onu ribu život mi se zgadio...a imaš pravo i za kraj spota. Baš BLjAK! Jedva čekam spot za Welcome To Wherever You Are A Dirty Little Secret može takođe da bude zanimljiv Edited December 23, 2005 by Pretender Quote
Archibald Reiss Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 a cemu cimanje... kad sam ja sve to lepo mirror-ovao evo vidite jos kada... http://sverceri.pointclark.net/download/mp...AND2005/VIDEOS/ Quote
Recommended Posts