Mirjana_90 Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Iskreno, ni meni nije neschto posebno zanimljjiva. Quote
blondie Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 ja sam bruka i sramota.. nisam ni odslusala posteno.. navukla se na Chris Daugtryija.. http://flipstah.com/blog/myfolder/chris.jpg Quote
Марија П : Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 hhaha...prvi put kad sam cula [ne i videla] utripovala sam se da je neki emo u pitanju, stalno ga vrte na VH1. nisam ni ja jos odslusala ceo album, al' po prvom singlu ne obecava nesto. Quote
Archibald Reiss Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Aj svi na glasanje http://www.ticketline.co.yu/ mozda nas i ukenja da ih dovedu Quote
blondie Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 glasah, a poslije dobih ovo: Hvala na interesovanju. Uskoro ćemo Vas kontaktirati sa najnovijim informacijama vezanim za ovu predstavu. Quote
Марија П : Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 I ja sam to dobila...pa nece valjda Muse i ta sranja da dovode. Dobra je i ona We got it going on i The Last night Quote
LARA CROFT Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ovaj novi album nisu ni morali da izdaju..... Quote
Rox Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Novi album je direktno dosao na prvo mjesto po prodaji, u USA. Tako da njima i nije lose. Licno, slazem se, nije morao ni izaci. Quote
LARA CROFT Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 A prošli? Tolerisala sam ga samo zbog smajlija .... Quote
Vlaja Buraz Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Novi album je direktno dosao na prvo mjesto po prodaji, u USA. Tako da njima i nije lose. Licno, slazem se, nije morao ni izaci. Jedan od faktora: Lost Highway is the title of the tenth studio album by Bon Jovi. Described by Jon Bon Jovi as "a Bon Jovi album influenced by Nashville", the album influences the band's rock sound with that of country music following the success of a country version of the band's 2006 single "Who Says You Can't Go Home", a duet with Jennifer Nettles, which reached #1 on the U.S. country chart in May 2006. http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Highway_%28album%29 Tolerisala sam ga samo zbog smajlija .... Meni je ono zvučalo kao Bon Jovi za djecu. Sad sam uhvatio da slušam Keep the Faith, nisam ga slušao sigurno 3 godine, a stavio sam da skidam Bounce. Sutra idem na pramenove. Quote
Rox Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ma znam za te county sheme......Sambora zavrsi na rehabu. Zadnjih par albuma su tanki. Quote
blondie Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 zene su krive. oce da ih zavade. pobiti deniz i heder.. ostaviti samo grupi, cisto da se ima sta jebati. Quote
Guest anajbj Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 [/size]OVAJ POSLEDNJI ALBUM JE SRANJE,ALI I PORED TOGA BON JOVI JE NAJBOLJI BEND NA SVETU A I JON BON JOVI JE LEPOTAN Quote
Марија П : Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 O, pa ko nam se to pridruzio. Nije toliko sranje, samo je losiji od prethodnih. Quote
Guest anajbj Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Nije toliko sranje, samo je losiji od prethodnih. MOZE DA PRODJE YOU WANT TO MAKE A MEMORY I ANY OTHER DAY ,ALI OVO OSTALO Quote
Archibald Reiss Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Album nije "arena rock", vise je za slusanje uz neke naked ladies Kad ce ta turneja bre. Quote
Марија П : Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ma cak i za tako nesto je dosadan! Quote
Poison Ivy Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 MOZE DA PRODJE YOU WANT TO MAKE A MEMORY I ANY OTHER DAY ,ALI OVO OSTALO U,da dobre stvari.... Quote
Марија П : Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Je l' izasao spot za Lost highway? Mrzi me da kopam po netu Quote
Apeiron Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Uzasan album Gde su te osamdesete majku mu, gde je ta kosa natapirana, gde su te helanke i koza... ccc... Tanko. Quote
Марија П : Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 pa jebi ga, takvi bendovi vise nisu popularni. moraju da se priviknu na nove pravce Quote
Rox Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Pa ne mora ponovo natapirana kosa i helanke ali moze ipak bolje od ovoga trenutno. JBJ hoce od benda da napravi family entertaiment i postao je obicni biznismen. Quote
_powerslave_ Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ocajan album, mislim da su dalji komentari suvisni. Quote
Apeiron Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 pa jebi ga, takvi bendovi vise nisu popularni. moraju da se priviknu na nove pravce Ma, sve je to relativno. Popularno je ono sto muzicka industrija odluci da je popularno. Onom liku iz The Darkness-a helanke uopste nisu smetale da proda desetine miliona primeraka albuma. Samo je pitanje ko koliko zivi za ono sto radi. Bon Jovi je vec toliko ime da i black metal da svira imao bi milione fanova... Ali eto, on hoce country da svira. Quote
Recommended Posts