blondie Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 kakve veze ima koji je album bolji koji gori u kontekstu turneje? BJ je bend koji rasproda stadion pa sve da snimi prdeze na album.. ja volim svaki album, svaku zivu pjesmu, kao sto reko`, mogu da mi se i isprde na CD, ja i dalje furam na svirku.. Quote
Download_manager Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Ima li neko album od Đžonove rođake Jodi Bongiovi? To tražim mesecima a nemogu nigde da iskopam. Quote
Rox Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Kako vreme prolazi ono staro ispada uvek bolje od novog... Za koju godinu i Lost Highway ce biti zakon Pa kakvi ce biti ti novi albumi. Quote
Sleaze Glammer Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Nisam odslusao Lost Highways a niti imam zelju iskreno da vam kazem. Ne secam se da me je neki njegov album skoro odusevio, a bogami ne verujem ni da bi me ovaj COUNTRY album odusevio. Ja hosu jos jedan 80's rock album od BJ pa nek se onda nosi u pizdu materinu!! Quote
Rox Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ja bas i ne bih volio da se vracaju sad na Slippery ili New Jersey ali moze puno bolje od ovoga sada. Ima li neko album od Đžonove rođake Jodi Bongiovi? To tražim mesecima a nemogu nigde da iskopam. Nisam ni znao da mu se rodica bavi muzikom. Quote
Download_manager Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) ma da. mislim da mu dodje sestra od strica. snimila je jedan album. neki rokić 80-ih. evo je i slika: http://bp1.blogger.com/_qhVng9QhHcU/RrrPjD...di+Bongiovi.jpg Edited January 5, 2008 by Download_manager Quote
Rox Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Vidjeo sam danas neki njen spot na netu. Bezveze. Quote
Guest Mad Max Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ex oce da se ogrebe o Dzona ebi ga,tamo ipak traze i malo talenta al daleko od toga da bez njega ne mozes da uspijes. Bon Jovi je izgradio jedinstven muzicki stil dosta ljudi se pronalazi u njihovim pjesmama tako da ne znam kakvo sranje od albuma da naprave imace dobar tiraz a na koncertima ce uvjek biti puno. Lost Highway je solidan album ima tu onih hitica lala,ninana ali Bon Jovi esencija je prisutna i album moze da prodje. Quote
black_bane Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Nisam odslusao Lost Highways a niti imam zelju iskreno da vam kazem. Ne secam se da me je neki njegov album skoro odusevio, a bogami ne verujem ni da bi me ovaj COUNTRY album odusevio. Ja hosu jos jedan 80's rock album od BJ pa nek se onda nosi u pizdu materinu!! to ti kazem Quote
Sleaze Glammer Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Evo upravo slusam Blaze Of Glory na internet radiju. Kako je to dobra pesma brate... a i nekako mi odgovara u ovom trenutku Quote
Rox Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) Evo upravo slusam Blaze Of Glory na internet radiju. Kako je to dobra pesma brate... a i nekako mi odgovara u ovom trenutku Jeff Beckov solo tu je odlican. Edited January 13, 2008 by Rox Quote
Sleaze Glammer Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Gledao sam neki intervju od BJ kada su pravili taj album, svi su jedva cekali da vide sta koristi JB kada svira gitaru... Bili su MNOGO iznenadjeni kada su provalili da ne koristi nista! Samo se uplaguje i ima taj zvuk... Quote
shock! Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 treba ovih dana da mi kupe kartu koji ce to biti koncert.... Quote
Sleaze Glammer Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Kupio sam kod kineza danas ogrlicu BOn Jovi. Kao krst na kojemu pise crossroads, na vrhu krsta Bon, a na dnu Jovi. Samo 200 kinti. Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Hahaha kod kojih Kineza?!!? Sta sve oni nemaju, neverovatno.. hahah Kineski rock shop..reci! Quote
_NeSa_ Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 'ocu i ja to...samo da mi ne traje bas mesec dana...kod njih se sve pokvari ili raspadne kad se najmanje nadas Quote
Sleaze Glammer Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Kinezi u bloku 70. Brate mnogo dobar kvalitet ogrlica. Na kaucuku, sam krst od... pa olova predpostavljam ali je bas pretty Quote
black_bane Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 'ocu i ja to...samo da mi ne traje bas mesec dana...kod njih se sve pokvari ili raspadne kad se najmanje nadas MNOGO TRAZIS Quote
Archibald Reiss Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Zanimljivo, to u USA kosta mnogo vise... naravno original. Cem da svratim do brace kineza Quote
blondie Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 treba ovih dana da mi kupe kartu koji ce to biti koncert.... paz` sad.. blondie je upravo uzela - DVIJE KARTE ZA SAN JOSE, APRILA 8-og, U 7.30 UVECE - BOOOOYAAAAAAAA!!! konacno normalne karte..... vec MJESEC dana hakujem ticketmaster u potrazi za kartama i SVAKU koju sam USPJELA dobiti, bila je ILI iza bine, ili negdje u materinoj - stivi vonder fazon. ne vidis apsolutno ni binu a kamoli bend.. pazi, uzela karte u srednjem nivou, TACNO preko puta bine cekam ovaj momenat..... uh.. 17 godina, ako ne i vise i`m coming baby.. Quote
crusader84 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php...atum=2008-02-04 Quote
Archibald Reiss Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Tanja da da dosao je konacno i taj sveti trenutak... Na domacem terenu Live in concert @Crusader: Vec neko vreme se sire rumori o tome... Licno sam skeptican da ce se to desiti, ali nada umire poslednja... Quote
Sleaze Glammer Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 DOn't get it... Shta? BJ dolazi ovde? Quote
Recommended Posts