Vlaja Buraz Posted June 18, 2003 Report Share Posted June 18, 2003 Ne samo novi 'New Jersey'! Danas sam kupio stari na disku... A u donjem desnom uglu na zadnjoj strani stoji mala oznaka PGP RTB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Niko nece zatvarati temu vise sem ako se ne budete prepichkavali medjusobno.... :roll: BTW, i ja slusam Bon Jovi oduvek.... Hmmm....bed of roses...mislim da sam to prvo cuo.... a: a: Jok lazem, imam original plocu "Young Guns II" koja je BTW starija i on mene verovtno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Једино ми се свиђа баладица Ранавеј. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 8O To nije balada! To je jedna od njihovih zescih pesama. Who`s with me? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Добро. Размишљао сам да ли је балада или не, али нисам могаоп да се сетим. Брука, а то је једино што ми се свиђа од њих, а не знам ни какво је. Нисам их скоро слушао. Дешавају се омашке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Njihova tipicna balada je Diamond Ring ili bed Of Roses a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Добро. Размишљао сам да ли је балада или не, али нисам могаоп да се сетим. Брука, а то је једино што ми се свиђа од њих, а не знам ни какво је. Нисам их скоро слушао. Дешавају се омашке. Jaca (brza) pesma definitivno. Svaka cast, ti si prvi koji veoma malo (ili nista) zna o BJ, a da ne kaze "ON", vec "ONI". a: Well done! a: P.S. Ako ti se vec svidja Runaway, poslusaj You Give Love A Bad Name, ili Livin' On A Prayer. To je skoro ista "era", tako da ce ti se sigurno dopasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 I Bad Medicine a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 runaway rula a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 8O To nije balada! To je jedna od njihovih zescih pesama.Who`s with me? Slazhem se... gde RunAway mozhe da bude balaada? 8O 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 Njihova tipicna balada je Diamond Ring ili bed Of Roses a: a: A Always, Never Say Goodbye, Livin` In Sin.....? I gde bash Diamond Ring nadje.. pa pre ide Bitter Wine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 I'll be there for you je klasicna BJ love balada. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 Njihova tipicna balada je Diamond Ring ili bed Of Roses a: a: A Always, Never Say Goodbye, Livin` In Sin.....? I gde bash Diamond Ring nadje.. pa pre ide Bitter Wine Diamond ring je napisao kada su isli na turneju po Texas-u....ako si primetila pesma ima malo kaubojski prizvuk. E to me je odusevilo, i milim da je to jedna od najboljih balada koje je napisao a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 ako mislis da je diamond ring jedna od najboljih onda sigurno nisi mnogo toga cuo od ovog benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 Zapravo mislim da nisam cuo samo par pesama a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Sta vam je ljudi, covek je u pravu, Diamond Ring je odlicna pesma. Sta ste ocekivali jos jedan Bed Of Roses? Mora neka razlika da postoji. A ako niste primetili, to je akusticna pesma...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Ja ne volim Diamond Ring i gotovo. Ima text kao neka svadbarska pesma. Nemojte sad da me napadnete, Bon Jovi obozavam, ali jednostavno mi je ova pesma nekako bez sarma 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Nije nego zato sto je Jon Bon Jovi rodjen 02.03.62.------> Ima 41 godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpmiha Posted July 11, 2003 Author Report Share Posted July 11, 2003 Ma najbolja balada je "Only Lonely" sa 7800 fahrenheit-a, ne zapostavljajuci ni jednu njegovu pesmu. A Runaway tehnicki moze da se podvede pod baladu, i po zvuku i po tekstu, iako je u poredjenju sa vecinom ostalih pesama brza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebane Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Mislim, necu nikog da vredjam ali Bon Jovi je zesce komercialno sranje za ribe. Sramota je sto to uopste zovu metalom. Ali to je samo moje misljenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Thebane, Bon Jovi nije metal, i ti imas prava na svoje misljenje dokle god ne pocnes da pljujes na nekog ko nema isto kao i ti !! I istina je da se ipak vecina riba pali na njega... na primer, Blondie!! Nemas pojma koliko me je ona smorila o njemu... Eh, taj Jon.... Sto se tice foruma, nesto je do njegovog carrier-a, tj. Verat.net-a!! :? Poruka je bila da se pojavio neocekivani error... no, sada je sve u redu!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Mislim, necu nikog da vredjam ali Bon Jovi je zesce komercialno sranje za ribe.Sramota je sto to uopste zovu metalom. Ali to je samo moje misljenje... Ko "to" zove metalom? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Ovaj pa ranije je metal imao drugaciju podelu tj. na speed/thrash/glam i sweet metal.. i Bon Jovi je spadao pod sweet metal do chetvrtog albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpmiha Posted July 14, 2003 Author Report Share Posted July 14, 2003 Ma moze i Cooper i slicno, vazno je da se dogovorimo, a detalji ce se sami resiti! Ova tema je premestena sa ostali Metal na Hard Rock & Rock, ali Bon Jovi ce se uvek pisati kao Sweet Metal!!! Marija, Marija, razumem ja tebe sto imas 13 god. i udaras mi kontru na potpis, ali alkohol zaista nije zdrav (i to sto ga ja konzumiram u kolicinama, to ne znaci da treba da to pocinjem u osnovnoj skoli!!) i mozda ne 18, ali bi granica trebala da bude recimo 15-16 (za sluzenje po pub-ovima, kaficima , prodavanje po dragstorima i sl. Niko te nece spreciti da pijes u parku sa nekom starijom ekipom... ali ovo nije tema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 bon jovi je dobar tip mnogo samo da se manje depilira i shminka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts