vladream Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 jel moze neko da okaci link za bon jovi - behind the music (vh1), ne mogu nigde da nadjem, a treba mi nesto Quote
Марија П : Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Pod stare dane resio da se igra kauboja! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA necu moci mirno da spavam nocas... Quote
Archibald Reiss Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 jel moze neko da okaci link za bon jovi - behind the music (vh1), ne mogu nigde da nadjem, a treba mi nesto pa oklen to... jedino rip na cd/dvd.... mislim da imam negde... a potrazi i na jutjub imaju mozda isecci... Quote
Archibald Reiss Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 4 tr00 fans only: http://rapidshare.com/files/127452416/ROCKTAGON.divx (200 MB / pusta ga VLC media player najlakse i najdobro) Quote
Archibald Reiss Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 (edited) Emisija posvecena bendu... ono klasika - pocetak, ko su clanovi, kako, sta, kada... karijera... overview. Evo originalnog Have a nice day spota http://rapidshare.com/files/126104103/bonj...98841754_dl.mov Edited July 16, 2008 by Archibald Reiss Quote
Archibald Reiss Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 U nedelju 19.10. sa početkom u 22:30 u Dangubi će nastupiti legendarna zemunska grupa Calcuta koja će svirati hitove američkog benda Bon Jovi. Ovaj spektakl ne treba propustiti. http://danguba.co.yu/ Quote
Guest AmidamaruMaster Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 a neshto ga nikada nisam slushala... ona pesma "You give love a bad name" Atreyu je uadio savrsheno tu pesmu.... msm ono...nije j emogao uraditi bolje...ali vishe mi se swidja njihova verzija... a shto se B.J. tiche, dobra e pesma It's my life...i Livin' on a prayer.. mozhda su to i neke osnovne pesme.... moja kewa ih voli...lol Quote
Whitesnake_Zr Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Ja sam fan ove grupe sto se tice njihovog stvaranja do 1990 godine.Posle je sve otislo u pm,i jedino sto je valjalo je It's my life i Wild is the wind. Quote
Archibald Reiss Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 (edited) Neko ko kaze da je Ic maj lajf valjao.... nema argumente BTW, Wild is the wind je pesma sa albuma New Jersey (1988. godina) Mislim preskocio si Keep the faith album, These days.... a tamo je sve bilo mnogooo bolje od ic maj lajf. Dakle kudis ih zbog komercijale, a navodis najkomercijalniju pesmu kao primer dobre pesme Mnogi najvise poznaju bend zbog power rock balade "Always" sa Crossroad albuma iz 1994. Dakle nisu 90-te bile bas tako lose za bend... @ AmidamaruMaster : kolko' vise, bj nije jedan covek vec bend.... iako se ribice vlaze na dzona najvise, ali sustina prica je da je on samo jedan covek a ne ceo bend. Takodje, poslusaj barem ceo best of bilo kog benda pre nego sto dajes ocenu, prijateljski savet. Ic maj lajf i Prayer su slicni jedino po delu lirske konotacije (to znaju samo tr00 fanovi) i po upotrebi Talk box-a. Najbolje dodji na svirku cover benda kalkuta 19.10. u dangubu Edited October 5, 2008 by Archibald Reiss Quote
Whitesnake_Zr Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Covece,ne kudim ja komercijalu,nego mi muzika koju je ova grupa stvarala tokom 90-tih i kasnije nikako ne odgovara. Quote
Archibald Reiss Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ali ti odgovara My life, pesma iz 2000. godine?! (doduse napisana je koju god ranije). Jos jednom, 90-ih je bilo sjajnih pesama... da ne kazem albuma. Da li si preslusao Keep The Faith (1992) album? Ili These Days 1995? Ako nisi poslusaj, nema razloga da ti se to ne svidi ako ti se svidja do 90-te. Quote
Whitesnake_Zr Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Da,odgovara mi It's mu life,ali ja i dalje ne znam odakle ti ideja da ja kudim komercijalu...Preslusao sam sve njihove albume i prva 4 su mi odlicna(mada je New Jersey vec poceo da brlja),a ovo ostalo mi se bas nesto i ne svidja i to je cela poenta mog razmisljanja. Quote
Breakthru Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Hehe, moj drugi omiljeni bend...posle Queen-a... Inace, 90-e su za mene njihov najbolji period i navedeni KTF i TD su im najbolji albumi... Quote
Archibald Reiss Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ma gde, vidis da se neki ne slazu ... 90-te sux... It's my life rules, kao i Runaway sa pocetka karijere Uglavnom ljudi dodjite sutra u Dangubu na tribute koncert Kalkute pa da cujete i stare i nove pesme... ljudi prze preko dva sata zive svirke, kad vec nismo imali srece da ovu turneju dodju u Srbiju da barem cujemo sjajan tribute bend Quote
LazaGNR Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Jos jednom, 90-ih je bilo sjajnih pesama... da ne kazem albuma. Da li si preslusao Keep The Faith (1992) album? Ili These Days 1995? Keep The Faith je jos i OK album,al' These Days... ...posle ovih ostalih (predhodnih) albuma... ...pocetak propasti Bon Jovi-a Quote
Guest _ĐaVoL!cA_ Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ma oni su po meni odlicna grupa i zaista su im sve pesme ok!meni se sa novog albuma dopadaju samo Have A Nice Day i Who Said You Can't Go Home!ostale su mi bzv Quote
Archibald Reiss Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Who SAYS you can't go home.. Quote
Night Prowler Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 meni se sa novog albuma dopadaju samo Have A Nice Day i Who Said You Can't Go Home!ostale su mi bzv Brate...to nije nov album...Zadnji album je Lost Highway... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Sledece godine ce izdati novu kompilaciju najvecih hitova,a bice tu i nekoliko novih pesama.Izdace i DVD na kojoj ce biti snimci sa poslednje turneje na kojoj su promovisali svoj poslednji album. Quote
Whitesnake_Zr Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Brate...to nije nov album...Zadnji album je Lost Highway... Jos da je brat...:)Samo neka oni dodju u Srbiju,sledi kampovanje. Quote
LazaGNR Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Sledece godine ce izdati novu kompilaciju najvecih hitova,a bice tu i nekoliko novih pesama. Ako ce da bude kao ono This Left Feels Right... Quote
Bokee Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Lost Highway mi je sav nikakav. Omiljeni albumi - pa ono, klasika Slippery when wet, Have a Nice Day, mozda i Captain Crash & ... , Keep the Faith svakako. Omiljena pesma - I'd Die for You. Podseca me na staru ljubav, sta da kazem Quote
Archibald Reiss Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 koji je to album Captain crash?! nisi naveo bounce... Quote
Bokee Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Captain Crash & the Beauty Queen from Mars. Al si me navatao na forumu u 5 ujutro, svaka cast, nikad nisam bio ovako rano ups. zove se Crush Quote
Recommended Posts