Breakthru Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Hm, jedino nesto pre Zagreba ako bude, posle odmah idu u Nemacku... Quote
abraxas Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Hm, jedino nesto pre Zagreba ako bude, posle odmah idu u Nemacku... u cirih dolazi iduce godine tu cemo Quote
WoI Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 jel se zna da li ce iz BGa biti organizovan neki prevoz na koncert? Quote
LazaGNR Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Bice sigurno. Ima vremena do tad,oglasice se neko... Quote
Shamandalie Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 jel se zna da li ce iz BGa biti organizovan neki prevoz na koncert? Bice organizovan i docek tamo, bas kao prekjuce navijacima Paoka. Na ovako nesto vredi ici u Udine ili Atinu, Zagreb ni slucajno. Quote
Talvi Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Pa što to ne reče ranije? Oni silni ljudi što su išli na silne koncerte u Zagreb i super se proveli nisu ni znali da ne treba da idu tamo nego samo u Udine, jadni. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Zivooot moooj, sad il nikad, necu da zivim zauvek, ocu da proziivim dok sam ziiiv, zivooot moooj, moje srce je ko autoput, ko sto frenki kaze uradih kao moj put!!!! Quote
Whitesnake_Zr Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Koje pesme ce se izvoditi na ovom turu? Quote
Zaki Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Na prodaju CD: Bon Jovi - Always (PolyGram, made in Germany). Info na PM. Quote
M.S.P. Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Vest o smrti Bon Jovi-a obišla svet 2 Quote
Talvi Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Do jaja, sad će svakog dana moći da se kače hiljade vesti na fazon "taj i taj nije mrtav". Quote
WoI Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 Izašla nova pesma, al na iTunes Ako procuri neka neko okači Quote
hanley Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 thepiratebay.se/torrent/7997832/Bon_Jovi_-_Because_We_Can__2013-Single_ Quote
Kumodraski Vo Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 http://www.mediaboom.org/385954-bon-jovi-what-about-now-deluxe-edition-2013.html Quote
alexandra Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 nisam sigurna da li je ovom pitanju mesto u ovoj temi, ali bih svakako bila zahvalna ako bi neko mogao da mi odgovori da li neko zna moze li negde u beogradu da se cuje neki bon jovi tribute band?? vidim da se ovde pre par godina pisalo o bendu kalkuta koji je izvodio stvari bon jovia, ali vec duze vreme ne mogu da nadjem nikakvu najavu za neki njihov nastup... postoji li jos uvek taj bend kalkuta, ili da li znate mozda za neki drugi bon jovi tribute band koji nastupa negde u bg-u?? Quote
bo88gdan Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 nisam sigurna da li je ovom pitanju mesto u ovoj temi, ali bih svakako bila zahvalna ako bi neko mogao da mi odgovori da li neko zna moze li negde u beogradu da se cuje neki bon jovi tribute band?? vidim da se ovde pre par godina pisalo o bendu kalkuta koji je izvodio stvari bon jovia, ali vec duze vreme ne mogu da nadjem nikakvu najavu za neki njihov nastup... postoji li jos uvek taj bend kalkuta, ili da li znate mozda za neki drugi bon jovi tribute band koji nastupa negde u bg-u?? Pre neki dan mi iskoci na fb poziv za neki bon jovo tribjut ne znam gde i kad, ako nadjem saljem Quote
alexandra Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 pokusavala sam ja nesto i preko fejsa da trazim, ali otkad su radili ove poslednje izmene pretraga im je vrlo losa :/ ili se ja lose snalazim ajde ako nadjes taj poziv ili se setis imena benda ili bilo kakve informacije - javi 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=_Ri2KEiXlNk&feature=em-uploademail Novo ! Quote
Vlaja Buraz Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Лоше, као што смо и навикли од њих у посљедњих 20-ак година. С том разликом што се Џонбон претворио у Тима Алена. Срећа па су приказали Филово лице, додуше у другој половини спота, иначе бих помислио да ће фурати исту тактику као са басистом. Туга, бол и гузати МИЛФови средњег запада. Quote
Grobodan Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Da nije ovo obrada? http://www.youtube.com/watch?v=pHjcmGEgQl8 Quote
Recommended Posts