Марија П : Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Meni je ipak "If That`s What It Takes" a: celokupni text.. fantastichan je Quote
michelle Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Uh, kakav text a: I played that part so lonely and so well Thought that love belonged to someone else Not me and you I know that you`ve been shattered You`ve been bruised And we both know what it feels like when you loose But `i`d bet my lifeon a roll of the dice for you FANTASIC a: Quote
blondie Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 some blond gave me nightmares... Quote
michelle Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 I think that she`s still in my bed... Quote
Archibald Reiss Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 It ain't all for nothing Life ain't written in the sand I know the tide is coming But it's time we made a stand With a miracle... a: Quote
michelle Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 ... Still I'll look you in the eye 'cause I've believed in things I've thought And I'll die without regret for the wars I have fought ... Quote
Марија П : Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Jedva chekam novi BJ album Tj. Akustichne verzije pesama Quote
Anarki StarScream Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 zaludjenici bon joviem boze zar jos ima takvih jos ce neko da mi kaze da slusa def leppard inace idite i glasajte za osnivace metala u opstoj metal diskusiji Quote
Марија П : Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Da josh postoje zaludjenici za BJ-a... smeta ti? :roll: :roll: Quote
Archibald Reiss Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 ne vredi ni to.. Oni su ipak od kamena BTW, sta kazete za novi BJ album koji treba da izadje pocetkom novembra? Bice to akusticna varijanta naj hitova... Quote
michelle Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Radujem se, ali bi mi vise prijao obican album Quote
Archibald Reiss Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Po meni je bolje da experimentisu sa starim hitovima.. Sto su i uradili. 8) A i godinu dana razlike izmedju albuma nije bilo ni za vreme Slippery ere. Quote
blondie Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Radujem se, ali bi mi vise prijao obican album takodje nesto nikako ne volim the best of stvari, kompilacije i sl. Quote
Марија П : Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Ma svejedno mi je.. samo neka ga izdaju, i neka bude dobar 8) 8) Quote
Archibald Reiss Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 OWN 1985-2001 Live je bio bas super. Tako ce i ovaj, verujte mi. Quote
michelle Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Pa kako da ne verujemo Jonu licno Quote
Swarthyard Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Ma sta ja znam mene Bon Jovi nesto nervira i smara... Bolje mu ide gluma a: Quote
Archibald Reiss Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Ma sta ja znam mene Bon Jovi nesto nervira i smara... Bolje mu ide gluma a: O ukusima ne vredi raspravljati, mnogima se bas ne svidja njegova gluma, ali eto.. ima ocigledno i takvih. Quote
PanzerGoth Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 ja bas volim njegovu boju glasa, hrapavu.muzikica je sasvim okay, za opustanje dusu dala.o izgledu...sada bolje izgleda nego pre 1o godina sto je izgledao. a: a: michelle.....daj mi tvoj mail, ako mislis da ti dam one slicice! Quote
Марија П : Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Ne bih rekla da sada bolje izgleda nego pre 10god ali dobro... kako ti kazhesh a: a: Quote
michelle Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Volim ja Bon Djoku ali vise zbog lika i dela nego zbog izgleda, nije on toliki frajer. Dok je cupav i dlakav jos i moze da prodje ali nije moj tip, a osisan i izdepiliran je :roll:katastrofa . Moji su Tommy Lee- Nikki Sixx- Rachel Bolan paralela Quote
Archibald Reiss Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Volim ja Bon Djoku ali vise zbog lika i dela nego zbog izgleda, E svaka ti cast za ovo. a: Ti si prva pripadnica zenskog pola koja tako misli, i to je za svaku pohvalu. MUSIC IS THE POINT! BTW, u subotu uvece je bilo na VH1 cela Bon Jovi Lifestory i posle toga koncert sa Times Square-a, 2002 pred pocetak NFL sezone. Mnogo je bilo dobro, snimio sam.. 8) Quote
Марија П : Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Ma nek kaze to neko meni ako sme!Nikki je univerzalno lep tip, nije mi jasno sta na njemu moze nekome biti rugobno??? Donosim ti knjizicu sa njegovim fotkama ako je nisi videla kad se sledeci put budemo videle OBAVEZNO!!!!! a: a: Nemanja: po meni Jona treba izbaciti i pustiti Richie-a da peva... ali ko mene pita :roll: Moramo uskoro da se vidimo, da ti mrdnem tu kasetu, nije mi frka oko presnimavanja.. imam 3 videa BTW. Jeste li chuli da cje neka riba **zena producenta albuma** da peva na novom albumu Bon Jovia? Necje se Rich izgleda uopshte cuti Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 a: Postoji jos takvih tuznih prica. 1.Koliko karata mora da se podeli? 2.Koliko ljudi nece da ide na koncerte zato sto: pada kisa, vruce je, dobili su, boli ih zub, hoce da gledaju seriju? 3. Koliko ce ljudi izgovoriti bezobrazluk tipa- "STA, 800 dinara karta! SKUUUUPO." ... U ovoj zemlji je publika nezahvalna i to je uvek jasno pokazivala svojim nedolascima (osim za vrema koncerata na Trgu i slicnih dogadjaja humanitarno- besplatnog karaktera) 1. To je strasna boljka i domace metal scene... Od recimo 6 000 metalaca u Srbiji, njih 1000 se bavi muzickim novinarstvom, organizovanjem raznih sranja, promocijom ili vec nekim izdavastvom & stuff, i svi se grebu za promose, dzabe karte i sl. Josh 500 su muzicari... Nema dovoljno one "klasicne" publike... 2. Vishe ima ovih koji idu na sve svirke, sve im je shatro dobro, svacim su zadovoljni... Ja recimo sasvim odgovaram ovome sto si napisala. Evo ti primer: Svaki fan Maidena je odusevljeno otishao na Di'Annov koncert, srecni gay Lemmy Sixx je gledao svoj omiljeni bend u Beogradu, svaki jebeni punker u Srbiji je mogao da gleda bar jedan bend sa svog top 10... Subsi, Red Alert, Piter, domace legende poput HP i Idijota... brdo black metal bandova, par probranih Death bendova, Trasheri do Sarajeva i Zagreba, par njih i u Beogradu, Soulfly itd.... A ja??!? Ja nikada nisam imao prilike da odem na koncert benda kojeg slusham, volim & koji mi znachi. Uspeo sam samo da odgledam Kud Idijote, koje sam slushao u nizim razredima osnovne skole, ali sam ipak odgledao koncert, bilo mi je fino, znao sam textove i urlao ih, rukovao se sa Tustom :roll: ... Mozda je slicno moglo da se desi i na Psihomodo PoP-u, koje sam isto slushao kao mali ali sam tada bio bolestan... Ali zapravo nista... Sem oviha Idijota i jedne svirke u Holiday-u kad sam se bash extra napio ja nikada nisam "uzivao" na nekom koncertu. Zato su mi se ovakvi izlasci ogadili. Nikada nije bilo konc-a koji se primakao kraju a da ja nisam plakao u sebi od dosade, odvratnog ozvucenja i stepena folirancije... NIKADA!!!!!! Svi moji ortaci znaju da kad idu sa mnom na svirku, nema sanse da je odgledaju do kraja... Uvek se izbedacim ranije pa ih odguram u Prvu srpsku, na kalish etc. 3. Iz ovog drugog ces zakljuciti da i kad se nateram odem na svirku ne volim puno para da dam... I tako... go scena, go ... Quote
Recommended Posts