STARSHOOTER_SUPREME Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Nadjoh slucajno ovaj bend na metal archives vode se kao da su iz srbije likovi su madjari pa im je i sajt takav http://ashenepitaph.uw.hu/ Znaci death metalci ala benediction sasvim solidno zvuci.... Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 nAkOn DuzeG wRemena,PoCeTnIcI KoJi sJaJnO zWuChE!!! PrOwErEnO!! LiKoWi JeSu MaDjArI,aLi Su Iz SeNtE,sLuZe Se SrPsKiM jEzIkOm...zAsHtO iH pOdWaJaTi? StArShOoTeR,jOsH nIjE ZaWrShEnA sRpSkA wErZiJa SaJtA. Quote
Шарки Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Извини, рођаче, којим ти дијалектом пишеш? Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 NiSMo mI NiKaKwI RodJaCi. MojE pIsAnJe Je MeNi Ok,A zA tEbE mE bAs bRiGa! 1 Quote
Шарки Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Ван теме, за eTeRnAl CaRcAsS: Заиста питам те зашто пишеш као ретард? Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 NoRth WiNd,nISaM,aLi ZnAm clANoWe. Quote
MudriPanj Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 nije dobro da mijesas velika i mala slova, tesko je za citanje Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Pa NiJe DoBrO nI dA Se tI pRaWiSh PaMeTaN... Quote
MudriPanj Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 ne pravim se pametan, nego ti govorim da mi je tesko da citam tvoje postove, kao sto je i svima ostalima Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 BaSh Mi DrAGo...tO mI jE i BiO CiLj.... Quote
Novelja Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Nosite se u... jbt, raspravljajte o ovome negde drugde... nadite se na ulici, pobite se na ferku i a u PM... Ashen epitaf, preteran bend... jako uvezban, dobre ideje, lepi aranzmani... stvarno svaka cast... Svirao sam jenom sa njima u subotici, i, uzivo su zvucali predobro... Support! Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Nosite se u... jbt, raspravljajte o ovome negde drugde... nadite se na ulici, pobite se na ferku i a u PM... Ashen epitaf, preteran bend... jako uvezban, dobre ideje, lepi aranzmani... stvarno svaka cast... Svirao sam jenom sa njima u subotici, i, uzivo su zvucali predobro... Support! E to volim da cujem..oni su stvarno sjajni!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 6, 2007 Author Report Posted April 6, 2007 A sto ih nema na sceni nesto nek zivnu malo? Quote
dudi Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Pa Vojvođanski Madjari inače oni su iz Sente ,Pa sviraju stalno po vojvodini ,Madjarskoj isto koliko znam imali su koncert i u NS; i u Beogradu isto. mnogo uvežbani mladići Quote
Џрк Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Da, bili su na Brutal Festu II, u februaru. Uvezbano, mada ne preterano po mom ukusu. Quote
AnaLizator Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ljudi su kul, muzika im je dushu dala za mlacenje glavom, uvezbani su, jedino imaju premalo pevanja i previse vrte rifove u pesmama... ali to ce oni vec srediti valda... RESTEPKH !!!!! Quote
Nixx Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Da, stvarno su dobar bend i za tu muziku sto sviraju stvarno dobro zvuce. Delili smo binu s njima i stvarno su ok likovi. Nemam zamerki. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 Gledah spot ono je rasturanje bre\m/ Quote
Remedy Lane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Ashen Epitaph nastupa u Kikindi 01.09.2007. Quote
- Trinitus - Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ja se izvinjavam,ali koji ce qrac Ashen u Demo sekciji na forumu,taj bend odavno nije Demo bend. Sve cestitke bendu za osvojeno prvo mesto !!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 PA nemaju album?!? Quote
banedeathmetal Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ma to su skroz cool momci. Gledao sam ih X puta i stvarno imaju pozitivnu energiju na bini. Samo moraju da pozure sa novim pesmama,ovo staro vec napamet znam... :S Veliki pozdrav Atili,Misku i ostalima!!! Quote
Sisus Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Odlican bend, bas smo skoro imali svirku sa njima u S. Pazovi. Samo, po mom misljenju, trebali bi malo da porade na vokalima. Quote
Recommended Posts