Haralampije Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 malo smo seruckali na topicu o royksoppu silent shout je strašan album. nisam slušao deep cuts ali bi trebalo da je skroz drugačiji zvuk. onako mračan minimalan elektro pop negde malo vuče na trentemollerove radove. pevačica ne eksponira toliko svoj bjorkastični glas ali ljubitelji what else is there će biti zadovoljni preporuke pesama: silent shout, we share our mother's health, neverland, marble house, like a pen brat sestri najbolje nego dao bih vam link za album ali ga nisam našao heh Quote
Kent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 odlican je silent shout zaista. meni je najzanimljivija the captain, zvuci kao da nedostajuca perioda iz kejgove konkubine rekoh, a i ponovcu... naci ce se na velikom broju godisnjih lista... i bolji je od the understanding-a, mada i nema toliko slicnosti. Quote
Haralampije Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 kente drago mi je da i dalje podržavaš moje izuzetno popularne topice evo sajta http://www.theknife.net/ i silent shout spota http://www.guavamaffiosa.com/guava_video/t...ilent_shout.mov Quote
Omegahedron Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 heh....mislila sam i ja da otvorim ovu temu ...kad ono preslusala sam silent shout! super je ja za sada izdvajam silent shout, like a pen(do jaja pocinje), na na na, we share our mothers breath. inace the knife treba da imaju pocetkom aprila 2 koncerta jedan u londonu , a drugi u berlinu...kazu da ce biti "elektronski spektakl"..a karte su se vec rasprodate cini mi se. haralampije nasla sam melody a.m.(od royksoppa) preko torrenta.... poz! Quote
Haralampije Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 e super za royksopp inače osim ova 2 imaju i album the knife iz 2001. i hannah med h soundtrack iz 2003. Quote
Kent Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 kente drago mi je da i dalje podržavaš moje izuzetno popularne topice jbg, objektivno, otvaras najbolje teme Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Skrenula bih paznju na moj potpis Znaci, oni su nesto najgenijalnije sto sam ja chula u proteklih iiiiiiihahaaj Imam Deep Cuts i sve pesme su razlicite i SVE su fenomenalne!!! *amazed* Ali nemam ostalo, pa bih zamolila nekog dobre volje da mi to prosledi *PLEHEHEHEHEEEEEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE* *trep* Quote
Nightwing Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 evo albumi - torrent za Silent Shout torrent za Deep Cuts zanimljivi su ali ne mogu da ih slusam svaki dan.. nekad me mrace mnogo... ali ipak - saradnja sa trenutno no.1 bendom moga srca moram ih ceniti da..ova tema je osudjena na propast... ima da postuje 5 ljudi u krug Quote
KRANG Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 spot je zanimljiv. album je fenomenalan. Quote
marcoman Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 zvuci dosta interesantno iako nisam slusao album ali ono malo sto iscackah na netu Quote
Haralampije Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 da da obavezno silent shout > deep cuts a dobra im je turneja THE SILENT SHOUT TOUR: 30TH MARCH - STOCKHOLM - SOLD OUT! 31ST MARCH - LUND - SOLD OUT! 6TH APRIL - BERLIN 10TH APRIL - LONDON - SOLD OUT! 12TH APRIL - GOTHENBURG - SOLD OUT! Quote
BodyRemover Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ja sam jednom preslusao i smorio se... upalio bi opet al ne znam gde mi je album Quote
Omegahedron Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 trebaju mi textovi sa silent shouta ajde haralampije pomagaj ode ova tema dodjavola, a royksopp ko zna gde je...cccc sta mislite jel ih pustaju gde? osim mozda u plastiku? pozz Quote
Omegahedron Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 e da super su im ove slike sto si postavio na temi.... pogotovu ova gde su iscrtani po licu , sa kapuljacama, toliko mi se svidela da sam je stavila na desktop pa ako nadjes jos neku zanimljivu doturi je.. Quote
Haralampije Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 http://www.lyricsandsongs.com/album/60692.html Quote
Nightwing Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 sta mislite jel ih pustaju gde? osim mozda u plastiku? mislim da je Plastic jedino mesto na koje ja izlazim a pusta se taj zvuk... nisam neki fan Knifea...suvise je to cudna i istripovana muzika za mene... Royksoop Quote
Omegahedron Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 dobila sam newsletter i ponovo imaju koncerte.... i to 6. juna u Parizu i 11. avgusta u Saalsburg-u (Nemacka).. jel neko zainteresovan za recimo taj sto je u avgustu? cini mi se karte su malo vise od 15e. poz Quote
Omegahedron Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) hmmm... da nema neko slucajno link za njihov prvi album? isto tako i za marble house (ptr remix).. cisto da upotpunim kolekciju moram da priznam da im je prvi album podjednako interesantan kao i naredna dva, pesme kao sto su zapata, reindeer, kino i nyc hotel su mi odma privukle paznju.. izasao je i we share our mother's health single sa remixima, odslusala...i upropastise divnu pesmu...originali su najbolji poz Edited July 22, 2006 by Judith Quote
Nightwing Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 --> milsim da ti je ovo torrent za prvi album <-- ---> ili ovo mozda <--- rano je a ja sam sinoc pio i ne mogu se setiti ni koliko imaju albuma a kamoli koji je prvi ja sam sada nasao neki live - Silent Shout Tour - An Audio Visual Experience Quote
Nightwing Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 ruku na usta ako zevas... ovaj live je bas istripovan... kapiram da bi smorio na njihovom koncertu... Quote
Omegahedron Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 ok, skidam ga sa ovog drugog linka sto si dao, ona j prvi ti je deep cuts...ti si stvarno malo prosto mi nemoguce da mogu da smore live..pogoto sada na ovoj turi sto imaju! ahh sto li nisam sada.. Quote
Haralampije Posted November 8, 2006 Author Report Posted November 8, 2006 ajde neka neko da torrent kad nađe za ovo silent shout: an audio-visual experience dvd It's due November 8 via the band's Rabid Records (interested parties can preorder it now), and collects 11 music videos (that's all of them, folks), label co-chief Frau Rabid's short, When I Found the Knife (also featured on the Deep Cuts two-disc CD/DVD package), and live footage from the pair's April 12, 2006 gig in Gothenburg, Sweden. Quote
Omegahedron Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 da , takodje i meni treba!! kapiram da to kod nas nema da se kupi... Quote
necko Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 ok su mi, slusao sam samo deep cuts album Quote
Recommended Posts