Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

U iscekivanju najnovijeg nastavka ove igre "Tomb Raider 7: Legend" bio je red da neko otvori temu i o ovoj igri. Dakle na ovoj temi mozete pisati o svim delovima igre.

Ja sam fan prva dva dela i eventualno treceg dela. Sve ostalo je jako traljavo uradjeno zakljucno sa katastrofalnim poslednjim shestim delom. Sedmica bi trebala da vrati veru u ovu igru u suprotnom igra ce zauvek biti "sahranjena". Trebalo bi da izadje sada u aprilu ako do sad i nije izasla.

Lara izgleda drugacije (bolje ako mene pitate) i uvedene su neke bitne novine u igri. A o svemu tome na:

http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/

:D

Edited by Sinstrel
Posted

za shesti deo nemam reci , mada secam se prvog i drugog dela dok je bio sony 1 ubijao sam se od igranja, valjda ce da bude nesto bolje sada , videcemo

ko nabavi nek javi! pivopije.gif

Posted

Ceo serijal je po meni izgubio smisao posle drugog dela, po meni icon_da.gif

Klasicno stancovanje i uzimanje para na konto prva dva dela icon_da.gificon_da.gif

Posted

Uuu...znaci jedan od najboljih perioda mog zivota.

Drustvo, Sony i pici celu noc "Tombisku "..

Koliko je tu bilo zajebavanja, mozganja..

Od prvog dela pa preko sjajnog drugog(omiljeni nivo u budistickom hramu), pa preko sjajnog treceg(Indija- icon_rockdevil.gif , Ostrvo sa dinosaurusima- icon_rockdevil.gif ).. cetvrti je takodje sjajan, dosta zajeban i mracan, ali i dobar. icon_da.gif

Hm..peti je valjda Chronicles?

Taj mi se nije svideo..nema te atmosfere kao prva tri.

Kao ni ovi noviji..mada Angel of Darkness nisam propisno ni odigrao jer je cd bio nesto sjeban.

Ne znam kakav je ovaj najnoviji?

Posted (edited)

Morace da se overi. icon_da.gif

Inace bas sam posetio Tomb Raider:legend site da proverim malo bolje o cemu se radi.

Obecava. icon_da.gif

juzna Amerika, grobnice, Gana, Kazaghstan, Japan..

Edited by Varg
Posted

Igra je izašla pre cirke nedelju dana...

Nije loše, grafika je super (čak i sa isključenim next-gen contentom, koji može da se upali samo na shader model 3.0 karticama), gejmplej više nalikuje princu persije nego starim tomb raiderima itd.

I da, lara sad izgleda još fenomenalnije icon_smile.gif

Posted

gejmplej više nalikuje princu persije nego starim tomb raiderima

To se nekako i dalo ocekivati..sta ja znam, mozda sam staromodan ali prva tri dela su zakon.Grafika mi ne igra toliko bitnu ulogu u svemu tome.

Posted

Kupila sam igricu... fenomenalna grafika, vraćanje nekim starijim temama (a ne više Paris i sl. kao u Angel of Darkness).

Imam utisak da je igra lakša nego prethodne, ali sam do sad odigrala 20% pa je možda rano za ocenu.

Posted

igrica sve u svemu nije prevazisla neka skromna ocekivanja, barem moja...

grafika je dosta dobra ali ne toliko za ove novije graficke, dosta je interesantna za pocetak ....

• 2 weeks later...
Posted

Tek danas nabavih igru! Za sad cu reci da mi se jako dopada i da igra napokon posle gomile groznih nastavaka zaista lici na ono sto bi Tomb Raider trebao da bude. Grafika je odlicna, Lara jos lepsa i simpaticnija (doduse cudi me da su joj smanjili sise?), gluma osrednja, zvuk odlican, muzika prosecna, animacija odlicna, kontrole solidne, kamera zajebana (jako je nepregledna igra). Sve u svemu najnovija igra me je vratila jedno deset godina unazad kada sam igrao prvi deo... napokon! icon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...
Posted

Predjoh juce igru. Mogao sam i ranije da je zavrsim da sam je cesce igrao. Zakljucak, kratka, laka igra ali zabavna. Svako bolje nego prethodni nastavci. Mozda TR 8 bude pun pogodak! icon_smile.gif

Posted
ja nisam znao kako da predjem veneciju u drugom dijelu i odustao sam od igranja icon_smile.gif

to je bilo prije jedno 6 godina

Ja sam zaglavio u trojci u onom nivou sa valjkom, ali posto sam igrao na playstationu nisam mogao da snimim tamo gde biram koji ce mi biti sledeci nivo.

U tr je smaralo to sto mora da bude makar jedan nivo gde te zarobe i oduzmu svo oruzje icon_rolleyes.gif

Trojka-remek-delo, dvojka odmah tu ispod, a ove kasnije nisam ni igrao.

Posted (edited)

Dvojka i trojka su mi omiljene i uspeo sam da ih predjem uz dosta poteskoca..npr. taj nivo u veneciji ili budisticki hram..ili London.. wallbash.gif

Edited by Varg
  • 2 weeks later...
Posted

Sasvim fina igrica za razbibrigu. Sednes, uzmes sokic, opustis se i pikas. Ono sto najvishe smeta u celoj igrici je definitivno kamera. KO je voleo ranije Lare, nece se razocarati! icon_smile.gif

• 3 weeks later...
Posted

Mnogo mocna igrica. Opasno sam je volela prvih godina kad se pojavila, a na petici sam malo izgubila interes. Tek sad na forumu vidim da kazete da je ova najnovija solidna i vraca sjaj prvim nastavcima. Obavezno cu je odigrati...

P.S. Znam neke ljude koji su dali ime cerki Lara posle igrice, uslisivsi tako zelju starijeg deteta, koje je obozavalo Laru Croft. Majka je rekla - OK - Neka bude lepa, spretna, odvazna i pametna k'o Lara, i tako dete dobi ime. mhihi.gif

Guest Dark Knight
Posted

Prvi (i jedini) TR koji mi se svideo! biggrin.gif Ne znam sto se svi zale na kameru meni je bila ok...Igra je mnogo jaka,samo sto je nevidjeno kratka icon_confused.gificon_confused.gif :confused:Najjaca je fora sto su je pravili likovi Legacy of Kain Seriala pa su u igru ubacili i Soul Reaver icon_smile.gif

• 11 months later...
Posted

Izasao je novi nastavak po imenu Anniversary i radi se o rimejku prvog dela.

Ja skinuo 4Gb i nema instalacije i uzasno je zahtevna. Frame rate -15. :mrtav:

Posted

Sad skidam hejtredovu verziju od 2,5 GB pa javljam za jedno dva-tri-četri dana. Ta što se ranije pojavila je valjda press release, ova bi trebalo da je retail. Vidi na nforceu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...