HUMAN Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Prošle godine obrnuo ovaj povratnički Tomb, zaista sjajan, jel neko možda već igrao ovaj najnoviji, kakvi su utisci?
Phallusifer Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 (edited) Ja nista od Legends nisam igrao pa sam skoro instalirao taj pa cu od njega sve lepo redom da predjem. A potrajace s obzirom da mesecno sklopim oko sat vremena igranja Edited February 8, 2016 by Phallusifer
bradilko Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 odličan je novi tr, samo ne očekujte pirata u skorije vreme, zaštićen je denuvo-m, plus je 3dm najavio da neće više da se jebava sa krekovanjem. s druge strane, ima kod rusa da se kupi skroz legalan cd ključ za 12tak €
HUMAN Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Znači ništa od skorijeg igranja! Jel može neko da postavi link za Crysis 3 ili Metro Last Light, ali da je proveren, tj da nema virusa, bagova... Hvala unapred!
Маузер Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Ja Metro keca i dvojku redux uzeo bagatelno na steamu pre neko vreme. Ni 10 dolara msm. Kada budes skidao obavezno redux!
bradilko Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Kojih rusa? Daj sajt http://steammarket.plati.ru/games/Rise+of+the+Tomb+Raider/580 gledaj da uzmeš steam key, a ne steam gift (čuo sam da može biti problematično za aktivaciju).
Маузер Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Ma ja to obicno na kinguinu odradjujem, ali su nesto skurcali sa cenama
bradilko Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 pa da, ali ovog nema jer je RU posebna priča s cenama ali iz nekog razloga su stavili i nas u CIS regiju kad su u pitanju igre, pa neće steam da se ljuti kad aktiviraš ključ.
Маузер Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 E a vidim svuda pise russian language and subs. Sta sa tim?
Dead Man Drinking Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 ja uzeo ovaj http://steammarket.plati.ru/itm/rise-of-the-tomb-raider-day-one-ed-dlc-sparrowhawk-key/2049479 sve je ok, engleski je jezik
HUMAN Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Ja Metro keca i dvojku redux uzeo bagatelno na steamu pre neko vreme. Ni 10 dolara msm. Kada budes skidao obavezno redux! Jel može kod redux-a da se odma igra drugi deo tj. last light ili moraš ponovo da prelaziš prvi deo?
bradilko Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 E a vidim svuda pise russian language and subs. Sta sa tim? engleski, sve ok.
Recommended Posts