Sinstrel Posted May 27, 2007 Author Report Posted May 27, 2007 Znam. Navodno verzija istice u junu (mozda cak i prvog). Sve u svemu ja ovo ne mogu da igram zbog katastrofalno loseg framerate-a. Ispunjavam uslove za preporucenu konfiguraciju ali i dalje grozno sporo radi. Cudno mi je da se ja jedino bunim po tom pitanju. Na drugim forumima niko nista ne spominje.
Sinstrel Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 Posle dva meseca sam provalio da me zezaju drajveri. Instalirah novih Catalyst i sada mi igra radi odlicno. Prosto ne mogu da poverujem da je niko od vas ne igra. Igra je odlicna... pravi stari Tomb Raider.
Baal Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Igrao ja.. Dobra je, samo što me je uvek nervirala kamera u TR.
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Za mene će i dalje prva 3-4 dela biti najbolja, kada Lara nije bila nekakav kult i svetska atrakcija. Jbg, ljudi i kada naprave nešto dobro vremenom ga svojom pohlepnošću iskvare i komercijalizuju.
Sinstrel Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 Tomb Raider je postao sranje vec od treceg dela. Sa prethodnim delom se igra vratila u prvobitno stanje a sa novim se potpuno oporavila.
Sinstrel Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 Presao sam ovaj demo za TR8: Underworld (nije bilo tesko jel ). Super izgleda samo je Lara nesto preosetljiva. Najmirniji pokret koji napravite ona skace, leti... Za desetak dana bi trebala da se pojavi full igra.
Sinstrel Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 Prvi utsici o Underworld su vrlo pozitivni.
Sinstrel Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 Manje zapravo... ali lepseg oblika.
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Јел изашло? Јел игра неко? Каква је игра?
Sinstrel Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Igrao ja i presao. Opet je igra zarazna, super grafika, super muzika, solidna prica... i prekratka. :\
Orochi Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) U svakom TR se zaglavis negde,bilo to zbog kamere,bilo to zbog neke cake. Meni se svideo Tomb Raider: The angel of darkness i ovaj Tomb Rider The Legend mi previse bio kratak, previse brzo se zavrsio :| A Underworld,nikad necu ni odigrati,oooosim ako mi sa neba padne kompijuter najnovije tehnologije,ja bih i odigrala Edited November 27, 2008 by Orochi
Sinstrel Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Meni se svideo Tomb Raider: The angel of darkness Stvarno?! Meni je to najgori deo. Jedini deo koji zapravo nisam presao jer je igra bas losa.
Orochi Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Stvarno?! Meni je to najgori deo. Jedini deo koji zapravo nisam presao jer je igra bas losa. Kazes osobi koja je presla Barbi the horse adventure hahahah XD Pa nisam ni ja presla XD Ali dopalo mi se dok nisam stigla do najgupljeg dela,kostura od 5 metara visine :|
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 poslednje sto sam igrala (i presla) je anniversary... Genijalna igrica. x) I to sam je nekoliko puta prelazila, ne moze da smori! xD
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Taj anniversary i ovaj sada Underworld su prosvetlili obraz Lari. Posle uzasnih 2,3,4..... napokon igre koje su igrive i da nisu loshe.
Prometheus Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Jel ima neko linkove za download Tomb Raider igrica, zanimaju me svi delovi, narocito oni stariji (II, III, IV, Chronicles...)?
SweetNurse Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Obozavam igricu,prvi deo,Anniversary i Legend najvise.Pravi tomb raider,na koji smo svi navikli ostali delovi manje-vise nisu losi,izuzev angel of darkness koji je stvarno bedan.prica se i o izlasku novog dela,mada nista nije zvanicno
Denny Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 (edited) Izlazi uskoro Lara Croft and the Guardian of Light, ali u formi RPG-a. Dakle, nije Tomb Raider već Lara Croft. Mislim da će biti teški fail, ali ću je oprobati svakako. http://www.youtube.com/watch?v=rHc4t5eIwss Edited August 23, 2010 by Denny
Novaliis Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Buduci da je Lara Croft and the Guarduan of Light spin-off (a tu neka rade sta hoce i eksperimentisu do mile volje), nastavicu da se nadam da ce sledeca igra u glavnom serijalu nastaviti tamo gde je Underworld stao. Tomb Raider je istrazivacka avantura pre svega i to treba da ostane, ovo cudo mi lici na neki hack and slash.
lemmy sixx Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Ovo mozda i bude interesantno ako se bude moglo igrati iz treceg lica,a ne samo ovako iz maltene pticije perspektive.
SweetNurse Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 I ja se nadam da ce nastaviti na najbolji moguci nacin,samo su u Underworld-u malo fantazirali,par nivoa ne lici uopste na tomb raider.kapiram da je tako trebalo zbog tematike,ali meni se to ne svidja.vise volim staru Laru,grobnice,medvedi i pistoljcici
Denny Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Nema trećeg lica. http://www.youtube.com/watch?v=u4j7siyCwAk
Recommended Posts