Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Jos u prethodnom je takva postala,nekako kao izoperisanaicon_smile.gif uglavnom,oni screen-ovi se ne cine losi,mada pitanje je dal' cu i moci da je igram posto mi je Under zesce kocioicon_smile.gif no dobro,ako ne mogu,neko ce valjda preneti utiskebiggrin.gif

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

U pitanju je mlada Lara, pre nego što je izrasla u Laru koju znamo i volimo. Ima vremena da dobije dupe i sise. :bigblue:

Posted (edited)

Kako sam ja shvatio nema to više veze sa starom Larom. Ovo je reboot serijala, znači skroz novi izgled i skroz novi personaliti. :D Mada ova Lara nije loša, kada pogledam kolko su unakazili Dantea sa rebootom. Inače ja nisam do sada prešao ni jedan Tomb Rider(imam neke traume iz detinjstva kada sam igrao Tomb Rider II) , možda ovaj bude prvi, vidim da se igra dosta oslanja na teritoriju i uspeh koji je postigao Uncharted.

Edited by Lunar
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Ima i tu istine, napraviše miks reboota i prequela. Prequel je u smislu da je mlada i da se razvija u "pravu" Laru, a reboot jer su izmenili priču o njenom postanku pljačkaša i avanturiste, jel'. U svakom slučaju, mislim da će biti fino osveženje. :da:

• 2 weeks later...
Posted

Inače ja nisam do sada prešao ni jedan Tomb Rider(imam neke traume iz detinjstva kada sam igrao Tomb Rider II) , možda ovaj bude prvi, vidim da se igra dosta oslanja na teritoriju i uspeh koji je postigao Uncharted.

Mene su one kobre u Indiji (Tomb Raider II) uzasavale ali nekako sam uspeo da zavrsim igru. :) To je bila jedina strasna stvar za mene u celom serijalu.

• 8 months later...
Posted

Biće verovatno, mada ću ja ovaj put igrati na plastationu.

Radnja se odigrava negde u Japanu valjda, na nekom ostrvu i Lara je mlada, pa se ovo zapravo dešava pre ranijih delova.

• 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...