delay Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 http://www.norsksvartmetall.com/top1.htm damn sjajno
militant Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Oce li se otvarati tema za najbolje albume 2006.? Ili moze ovde?
Guest Evil_Wizard Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Mislio sam da ovde pricamo uopsteno o svemu vezanom za BM. Nove i stare grupe, novi albumi, sta slusate trenutno ili sta ocekujete sledece?Preporuke, sajtovi, intervjui.. Malo da zivne ova soba bre! Znaci sta slusate najvise u poslednje vreme? Preporuke? Preporucujem Grenjar pravi sirovi black metal
Wolflord Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 http://www.norsksvartmetall.com/top1.htm damn sjajno Jbt. tek sad vigeh ovo! Odican sajt!
Shores Of Antartica Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Djeco novi album grka ZEMIAL - In Monumentum bas onako,jebe kevu!Album posvecen Quorthonu,i muzika je debelo inspirisana.Nabaviti!!! Imam preslusacu pa javljam...
Narsil Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Imam.Solidno odradjeno,mada,za razumevanje black metala bolje da nadjete onaj video gde fenriz prica o Darkthrone albumima,znaci to i neki intervju od njega,i sve vama je jasno. Black Metal Documentary je malo kratak i opsiran za mene. da li ti posedujes oba? koliko para?
militant Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Ne, ozbiljno, ima li modova ovde ili je ovaj podforum definitvno ostavljen da bude najgori na forumu? Stvarno je najgori. Mislim, bole me kurac, ali gledam na ostalim se redovno cisti spam dokonih bolida.
Turin Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 http://apod.nasa.gov/apod/ap060801.html Ako je ovo nije montaza...uh. ovo je blisko onome sto su nasi preci vidjali na nebu pre otkrica elektricnog osvetljena. danas kad cujes "mlecni put" wtf? Onakva slika moze se snimiti ekspozicijom od desetak sekundi do minut sa nekim objektivom sa sirokim otvorom blende (f1.4, f1.8, f2 recimo), jedino je potrebno imati teleskopski stativ sa automatskim pracenjem tako da se zvezde ne razmazuju na slici (a i da bi retki fotoni koji padaju sa slabo osvetljenih tacaka pali na isto mesto na senzoru i tako dodali malo na informaciju). konkretna slika koju su dali mozdas je kompozit od dve posto se ne vidi razmazivanje terena zbog pracenja, ili je jednostavno bilo vrlo tamno, a blicem osvetljene stene na pocetku ekspozicije. oni na juznoj polulopti dobijaju bolje prilike za gledanje nase galaksije zato se sto "najgusci" deo nalazi u sazvezdju Strelca (kuda ustvari gledamo ka centru galaksije i stoga vidimo najvise zvezda), a ono nikad nije narocito visoko nad horizontom (to je sazvezdje u kojem se tokom najgore zime nadje Sunce i "prebrise" mali, nizak luk na nebu tokom dana). Leti je Sunce daleko od Strelca, pa idite negde gde imate slobodan pogled na jug, a malo osvetljenja, cekajte par minuta da se oko privikne na mrak i zenice rasire (ne koristiti vestacka sredstva za "sirenje zenica" ) pa cete videti lepotu kosmosa. Odlicno mesto za gledanje je takodje negde na obali mora.
Zen Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 @ Stribog Well, na svakom podforumu ima neka spamersak tema tipa opsta diskusija za ovo ili ono.... Za sad ovo ovde ne izlazi van granica 'normalnog' spama.
delay Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Samo da javim da sam baš uživao u Stormnatt - Resurrection Ov the Kult albumu iz 2005. Onako,melodično i do jaja sirovo.I bubnjevi neverovatno moćno zvuče. Stvarno neznam sa čim ovo da poredim.Immortal možda,sa značajnim otklonom sa epike/blasting-a na melodijsku suptilnost izvedenu kroz ponavljanje upečatljivih deonica.mnogo kenjam.poslušajte sami.
Novaliis Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 Jel može neko da postavi linkove za skidanje BM koncerata i spotova?
Hamsun Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Može li neko da mi iskopa Unpure - "World Collapse" iz 2004. godine ?
Novaliis Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 (edited) Ja sam probao i nisam našao (da ne ispadne kako niko nije probao)..Inače, znao sam da postoji hrišćanski BM, ali nisam znao da se zove ''unblack metal'' unblack Edited August 22, 2007 by Varg
Wolflord Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ha ha ha ha... "Unblack Metal"! Procitao sam ovo na Wikipediji i... nemam komentar... Teska glupost!
Novaliis Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 Oni su UG u sklopu UG pravca kao što je black metal
kuruz Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Има оних који звуче сасвим пристојно, рецимо Horde из Аустралије су добри. У комбинацији са спрдњом на рачун трве блекера добија се фин резултат.
Сталкер Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 У комбинацији са спрдњом на рачун трве блекера добија се фин резултат. Sprdnja, rece? Ovo je uzasno. Valjao sam se od smeha, ali, kad razmislis, ovo je gora blasfemija od trve blekera, ovi blasfemiraju i samu blasfemiju
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Zasto blek metal bendovi koji su Satanisti sviraju pred gomilom Hriscana? Ili si baja ili nisi sta se koj kurac foliras... Pitam jer ocekujem neki razuman odgovor i vasa misljenja..
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Nije mi jasno gde su sad svi blekeri da odgovore na pitanje? I kad sam pitao da mi predlozite bendove jedino gojko predlozi Dissection i 1349!
Josif Visarionovič Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Satanizam je teska glupost.Dalje necu da komentarisem jer sam apsolutno protiv njega
Recommended Posts